Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 14, 18:51)
drisciau labai papriestarauti smile.gif man teint innocence matesi ant veido,visikai nesilaike,plaukdavo jau po valandos,issryskino poras ir tikrai jos lengva nepavadinciau,man ji kaip riebalas kazkoks ant veido jautesi ir is chanel pudru tikrai nera lengviausia schmoll.gif o matlumiere mano viena megstamiausiu pudru,veidas matiskas bet ne per daug,graziai atrodo,lygiai ,maskuoja gana neblogai smile.gif

o koks odos tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 16:28)
Pagaliau siandien gavau savo ilgai laukta NARS Sheer Matte pudryte  clap.gif  clap.gif  clap.gif Jau matau kad su spalva neprasoviau  thumbup.gif Toliau matysim... smile.gif
user posted image

Kokį numerį pirkai? Aš turiu glow, tai negaliu irgi atsidžiaugt smile.gif

QUOTE(Elegant @ 2010 09 14, 16:50)
gal gali palyginti Guerlain parure aqua ir El Nutritious? koks efektas? kuri labiau blizga, geriau maskuoja?  4u.gif  Nei vienos iš šių nesu bandžius

Abi vertos dėmesio, tik kaip minėjau, man Parure labai "jaučiasi" ant veido, po kurio laiko net norisi nuvalyt, nes nemalonus jausmas, kaip atkibusi. Nuo to lietimo ir nusivalo greičiau. Bet čia gal tik man taip, nes nemėgstu super sunkių ax.gif Maskuoja, man rodos, geriau parure, ji ir tirštesnė šiek šiek ir to "riebumo" daugiau. Nutritious labiau įsigeria į odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 14 rugsėjo 2010 - 18:35
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 19:31)
Kokį numerį pirkai? Aš turiu glow, tai negaliu irgi atsidžiaugt smile.gif

Po ilgu rinkimusi ir svarstymu issirinkau punjab spalvyte, na ir neprasoviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 18:24)
o koks odos tipas? 4u.gif

riebi,siuo metu misri bet vis vien i riebuma tokia ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 20:24)
Po ilgu rinkimusi ir svarstymu issirinkau punjab spalvyte, na ir neprasoviau  thumbup.gif

Tokia pat ir pas mane, džiugu, kad pataikėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai, šiandien išbandžiau Bourjois Healthy mix, nesužavėjo, maskuoja šiaip neblogai, bet galvoju, kad žiemai vistiek ji man sausins. Ir Artdeco Hydra Silk, maskuoja ne itin, bet maloni tekstūra. Nežinau..Jaučiu nei vienos nepirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 20:41)

jus apie kokia cia kalbat?nars?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 14 rugsėjo 2010 - 20:16
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 21:04)
jus apie kokia cia kalbat?nails?

NARS
Atsakyti
Negirdeta,nematyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 21:17)
Negirdeta,nematyta g.gif

na pas mus Lt jos nera, bet uzsienyje labai zinoma profesionali kosmetikos firma, panasiai kaip MAC smile.gif Beje dar kiek teko dometis internete, tai mylimiausia Madonnos bei Victorios Beckham kosmetikos kompanija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 20:41)

Na taip taip jus man ir padejot galutinai apsispresti del spalvytes thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 14 rugsėjo 2010 - 20:52
QUOTE(Linju @ 2010 09 14, 20:43)
Na štai, šiandien išbandžiau Bourjois Healthy mix, nesužavėjo, maskuoja šiaip neblogai, bet galvoju, kad žiemai vistiek ji man sausins.

Jei gerai sudrekinsit pries tai manau nesausins.. mano oda labai sausa, bet nejauciu, kad sausintu.. bet dar ir ne ziema aisku biggrin.gif
Atsakyti
kas naudojat clarins matine pudryte, kaip spalvytes isirenkat? as vakar ziurejau, kad tik 4spalvytes ir sviesios lb, na tik dar vienos nebuvo, pardaveja sake, kad jos visos sviesios butent sitos rusies, tai galvoju kaip isirenkat, jei oda nera is baltuju blink.gif
Atsakyti