Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tutia @ 2010 08 11, 14:38)

Jooo, maksuoja ji tikrai ne kaži ką  smile.gif
Tai gal kažkas gali iš Duty Free atvežti, jei yra keliaujančių pažįstamų  g.gif  Nežinau, kaip Nude, bet su EL DWL aš 30 Lt sutaupiau  smile.gif

Kad ne, nera kas galetu parvezt sad.gif O EL DWL kaip jums? laikosi ant veido? Maskuoja daugiau nei Bourjois? Apie sita irgi mastau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 14:11)
Kad ne, nera kas galetu parvezt sad.gif O EL DWL kaip jums? laikosi ant veido? Maskuoja daugiau nei Bourjois? Apie sita irgi mastau  blush2.gif

Tikrai žymiai daugiau maskuoja, pati iš savęs DWL sunkesnė, mažiau blizgesys lenda, bet.. man pasausindavo smile.gif
Atsakyti
Žinau dėl mat ir vitalumierių kad skirtingos, aš jau abi jas po kelis kartus esu turėjus, tik matlumiere labiau žiemai mėgstu, o kitą vasarai smile.gif dabar kaip džiaugiuos, kad aklai nepirkau pudros, nes konsultantės parinktas nude atspalvis buvo švelniai tariant per tamsus blink.gif taip susinervinau, gberai,kad nepirkau. bet pati pudra tai ne kažką. lengvai dengias, neblogai maskuoja, bet man ant veido matosi.. nepasakyčiau, kad kaukės efektas, įdomu dar kaip būtų su atitinkančia spalva, gal patiktų g.gif žodžiu, kol kas sakau NE, bet dar ne drąsiai. sudomino tas gurlain parure, reiks užmest akį wink.gif mano oda normali į riebumą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 11, 19:14)
Žinau dėl mat ir vitalumierių kad skirtingos, aš jau abi jas po kelis kartus esu turėjus, tik matlumiere labiau žiemai mėgstu, o kitą vasarai smile.gif dabar kaip džiaugiuos, kad aklai nepirkau pudros, nes konsultantės parinktas nude atspalvis buvo švelniai tariant per tamsus blink.gif  taip susinervinau, gberai,kad nepirkau. bet pati pudra tai ne kažką. lengvai dengias, neblogai maskuoja, bet man ant veido matosi.. nepasakyčiau, kad kaukės efektas, įdomu dar kaip būtų su atitinkančia spalva, gal patiktų g.gif  žodžiu, kol kas sakau NE, bet dar ne drąsiai. sudomino tas gurlain parure, reiks užmest akį wink.gif mano oda normali į riebumą wink.gif

Dar meginau chanelio mat lumerie,kazkaip man ji labiausiai megino ibrukt bet nepatiko tekstura ant veido kazkaip kaip riebalai kokie man jauties blush2.gif o guerlain tai drinks_cheers.gif nusipirkau ja prisiskaicius daug geru atsiliepimu SM ir pameginus kristianoje:)
Atsakyti
Va ko labiausiai nemėgstu, tai šitokio efekto kaip čia: veidas perkrautas, miltuotas, atrodo, kad jos nori kuo greičiau nusiplaut jį. šitokį efektą man padaro givenchy skin tonic ir make up for ever pudros..
user posted imageuser posted image

O aš noriu va tokio, lygaus ir sveiko atspalvio. tokio skaistinančio su subtiliu švytėjimuuser posted image user posted image

Tas parure suteiks tokį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 11, 18:13)
Tas parure suteiks tokį? smile.gif

Nieks negali pasakyt, kokį Jums duos vaizdą, nes kiekvieno oda yra individuali. Tačiau daugeliui, tarp jų ir man (oda mišri) Parure Extreme suteikia lengvai skaistų veiduką, ne matinį smile.gif yra dar Parure Aqua, bet ji labiau sausiaodėms.
Atsakyti
O kaip Parure pearly white?

Gal kas turit Nude 022 spalva? Nera rozine? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 11 rugpjūčio 2010 - 20:19
as asmeniskai vietoms, kurias noriu maskuoti naudoju korektoriu, nusipirkau is ebay 15 camouflage palette, man dazniausiai tik jo ir uztenka, kad pasalint raudonuma aplink nosi, spuogeli koki uzmaskuot. O jei laukia koks nors renginys (gimtadienis, klubas ir panasiai) tada naudoju korektoriu ir kremine pudra, bet tokia, kuri pagrinde veidui teikia atspalvi, silpnai arba vidutiniskai maskuojancia. Tada oda atrodo labai naturaliai, nes kieki esu bandziusi kreminiu pudru, patiko tik ta, kur is flakonelio issipucia kaip putos (nepamenu dabar pavadinimo jos), bet kaina jos gan nemaza ~150-200 LT, o kai nesu pudru megeja, tai mano isvardytas variantas man labiau priimtinas smile.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as guerlain pabandyti biggrin.gif kaip manot,nude neissausins ziema veido su misria oda?paprasiau,kad parvestu is duty free..
Atsakyti
O kažin Dior Nude šaltajam sezonui tinkama? sausai - mišriai odai tiktų? g.gif
Atsakyti
Pabandžiau aš tą parure aqua, tai kąžinau. man kažkuo primena Vitalumiere, tepasi lengvai, maskuoja vidutiniškai, nėra kaukės efekto, bet net šviesiausia spalva man per tamsi ir ji nėra ilgai išliekanti, t.y. teks koreguotis makiažą jei į klubą eisiu:( ir tai nėra ta pudra, kurios aš ieškau, bet supratau, kad su matinėm man neverta kankintis:)

Nude sausai odai neimčiau, nes manau nemaloniai ant veido jausis:) o šaltam sezonui tinkama:)
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 12, 17:50)
Nude sausai odai neimčiau, nes manau nemaloniai ant veido jausis:) o šaltam sezonui tinkama:)

O tai kokiai odai jinai? kiek skaičiau, rašo ,kad sausesnei g.gif
Atsakyti