Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Labai laukiu apie Mat Lumiere nuomoniu ,ir gal kas palygins su teint inosence,aciu mergaites!
Atsakyti
Pagaliau siandien gavau savo ilgai laukta NARS Sheer Matte pudryte clap.gif clap.gif clap.gif Jau matau kad su spalva neprasoviau thumbup.gif Toliau matysim... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 14 rugsėjo 2010 - 15:28
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 14, 15:17)
Uzejau siandien i Kosmada tai konsultante ipile i mano indeli Bourjois Healthy mix, pasiule 53nr. , nes man 52nr. pasirode jau labai sviesus, primine kad dar viksta akcija , dovana akiniai, nemaciau as tu akiniu nes man ju ir nereikia  ax.gif , tai ryt isbandysiu ir parasysiu savo nuomuone apie ja, mano oda labai issausejusi po tokios nerealiai karstos vasaros  doh.gif  4u.gif

Ziuriu nr 53 toks tinkantis daug kam.. bigsmile.gif pries tai gerai sudrekininkit.. nors raso kad ji drekinanti, bet man neuztenka tokio drekinimo unsure.gif reik vis tiek krema uztept
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 13:07)
Nepasakyčiau, kad būtų lengvesnė schmoll.gif Mano paskutinis bandymas buvo EL Nutritious, tai galėčiau ją palyginti su Teint Innocence, tik EL ilgiau išsilaiko ir ne tokia riebi, bet maskuoja abi panašiai.

gal gali palyginti Guerlain parure aqua ir El Nutritious? koks efektas? kuri labiau blizga, geriau maskuoja? 4u.gif Nei vienos iš šių nesu bandžius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 14 rugsėjo 2010 - 15:50
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 14:32)
Misri,ziema sausesne,Nu labai negraziai atrode ant veido,spalva ok,bet sausa per daug ji man plius nemaskuoja isvis.

Panos ,o kaip su MAt lumiere???

nu ji skirta riebiai odai g.gif , tai gal del to ji jum nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 16:28)
Pagaliau siandien gavau savo ilgai laukta NARS Sheer Matte pudryte  clap.gif  clap.gif  clap.gif Jau matau kad su spalva neprasoviau  thumbup.gif Toliau matysim... smile.gif
user posted image

Na neatsilaikiau neisbandzius doh.gif Pirmiausia tai spalva ideali mano odos spalvai thumbup.gif Man tai didziulis pliusas wub.gif Tai pirmas ispudis toks, labai naturaliai atrodo ant veido, jokio kaukes efekto, spalva puikiai prisitaike prie veido spalvos, sulygino odos spalva. Toliau del maskavimo, tai uztepus pirmaji sluoksni, sakyciau maskuoja vidutiniskai, bet yra toks dalykas kuo daugiau sluoksniu tepi tuo didesnis maskavimas ir jokio kaukes eketo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet tik tada nedidelis minusiukas, kad issinaudoja daugiau pudros, bet manau panaudojus maskuokli uzteks ir vieno sluoksnio wub.gif Matysim kaip laikys matiskuma g.gif Kol kas kaip mazas vaikas dziaugiuosi pirkiniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 15:56)
Labai laukiu apie Mat Lumiere nuomoniu ,ir gal kas palygins su teint inosence,aciu mergaites!

Palygint negaliu, nes neturėjau Inosence, bet apie Chanel mat lumiere galiu išsakyt savo nuomonę...Jei susigundėte vien todėl, kad laikytų matiškumą, tai man su ja veidelis pradėdavo blizgėt jau po 2-iejų valandų...Ši pudra matydavosi ant veido, tačiau gražiai atrodydavo (nesu iš tų, kurioms pudra turi visiškai nesimatyt ant veido smile.gif , jei pudra tolygiai ir gražiai pasidengusi, tai man nieko tokio, kad ir matosi...), konsistencija taip pat patiko, man maskavo gal netgi per daug, tačiau daug labiau patiko, nei Guerlain parure, kuri man buvo per sunki ir negražiai viską ant veido išryškindavo...Šiuo metu naudoju Dior forever ir galiu pasakyt, jog ji man labai gerai laiko matiškumą, bet vėl gi, viskas labai priklauso nuo natūralių odos savybių bei poreikių... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 14 rugsėjo 2010 - 17:29
Labas vakaras visoms. Patarkit kokią kreminę pudra kuri suteiktų matinį efektą riebiai/mišriai odai ir paslėptų tuos nelemtus INKŠTIRUS, nedidelius spuogelius ir raudonumą. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 12:47)
As nebezinau ko noriu,baigineju savo teint inosene,man ji nebepatinka,matosi ant veido kaip kauke,noriu kazko lengevsnio,tik tas patiko,kad ji reibi,gal net per daug,nes blizgejimas greit islindo.Noriu nude ,bet bijau,kad ziema man su ja bus ne kas,nes ziema veidas sausesnis.O guerlain gal zinot lengvesne ar ne uz teint inosence?

Chanel Teint Innocence yra pati lengviausia pudra is Chanel, lengvesnis variantas jau tik kremas su spalva,matytis ant veido ji is vis negali,nes yra mazai maskuojanti ir riebi ji nera,lyginant su Matt Lumiere,tai si pudra jau vidutinio maskavimo ir kur kas labiau matysis ant veido,ji jau tepsis sunkiau,tik gal blizgesys neislys,nes yra skirta riebesnei odai,tuo tarpu Teint Innocence yra visu tipu
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 17:54)

Kokia jūsų oda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 09 14, 18:41)
Chanel Teint Innocence yra pati lengviausia pudra is Chanel, lengvesnis variantas jau tik kremas su spalva,matytis ant veido ji is vis negali,nes yra mazai maskuojanti ir riebi ji nera,lyginant su Matt Lumiere,tai si pudra jau vidutinio maskavimo ir kur kas labiau matysis ant veido,ji jau tepsis sunkiau,tik gal blizgesys neislys,nes yra skirta riebesnei odai,tuo tarpu Teint Innocence yra visu tipu

Man Chanel Teint Innocence tikrai jausdavosi ant veido sunkoka, na jei ji pati lengviausia tai tada kokios kitos doh.gif Bet siaip drysciau papriestarauti kad ji visiems odos tipams, man su misria oda ji buvo kazkoks kosmaras doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 14, 18:47)
Kokia jūsų oda? smile.gif

Misri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 14 rugsėjo 2010 - 17:48
QUOTE(vetruze @ 2010 09 14, 17:41)

drisciau labai papriestarauti smile.gif man teint innocence matesi ant veido,visikai nesilaike,plaukdavo jau po valandos,issryskino poras ir tikrai jos lengva nepavadinciau,man ji kaip riebalas kazkoks ant veido jautesi ir is chanel pudru tikrai nera lengviausia schmoll.gif o matlumiere mano viena megstamiausiu pudru,veidas matiskas bet ne per daug,graziai atrodo,lygiai ,maskuoja gana neblogai smile.gif
Atsakyti