Pagaliau siandien gavau savo ilgai laukta NARS Sheer Matte pudryte Jau matau kad su spalva neprasoviau Toliau matysim...
QUOTE(Viktorija79 @ 2010 09 14, 15:17)
Uzejau siandien i Kosmada tai konsultante ipile i mano indeli Bourjois Healthy mix, pasiule 53nr. , nes man 52nr. pasirode jau labai sviesus, primine kad dar viksta akcija , dovana akiniai, nemaciau as tu akiniu nes man ju ir nereikia , tai ryt isbandysiu ir parasysiu savo nuomuone apie ja, mano oda labai issausejusi po tokios nerealiai karstos vasaros
Ziuriu nr 53 toks tinkantis daug kam.. pries tai gerai sudrekininkit.. nors raso kad ji drekinanti, bet man neuztenka tokio drekinimo reik vis tiek krema uztept
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 13:07)
Nepasakyčiau, kad būtų lengvesnė Mano paskutinis bandymas buvo EL Nutritious, tai galėčiau ją palyginti su Teint Innocence, tik EL ilgiau išsilaiko ir ne tokia riebi, bet maskuoja abi panašiai.
gal gali palyginti Guerlain parure aqua ir El Nutritious? koks efektas? kuri labiau blizga, geriau maskuoja? Nei vienos iš šių nesu bandžius
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 14:32)
Misri,ziema sausesne,Nu labai negraziai atrode ant veido,spalva ok,bet sausa per daug ji man plius nemaskuoja isvis.
Panos ,o kaip su MAt lumiere???
Panos ,o kaip su MAt lumiere???
nu ji skirta riebiai odai , tai gal del to ji jum nepatiko
QUOTE(*moon* @ 2010 09 14, 16:28)
Pagaliau siandien gavau savo ilgai laukta NARS Sheer Matte pudryte Jau matau kad su spalva neprasoviau Toliau matysim...
Na neatsilaikiau neisbandzius Pirmiausia tai spalva ideali mano odos spalvai Man tai didziulis pliusas Tai pirmas ispudis toks, labai naturaliai atrodo ant veido, jokio kaukes efekto, spalva puikiai prisitaike prie veido spalvos, sulygino odos spalva. Toliau del maskavimo, tai uztepus pirmaji sluoksni, sakyciau maskuoja vidutiniskai, bet yra toks dalykas kuo daugiau sluoksniu tepi tuo didesnis maskavimas ir jokio kaukes eketo bet tik tada nedidelis minusiukas, kad issinaudoja daugiau pudros, bet manau panaudojus maskuokli uzteks ir vieno sluoksnio Matysim kaip laikys matiskuma Kol kas kaip mazas vaikas dziaugiuosi pirkiniu
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 15:56)
Labai laukiu apie Mat Lumiere nuomoniu ,ir gal kas palygins su teint inosence,aciu mergaites!
Palygint negaliu, nes neturėjau Inosence, bet apie Chanel mat lumiere galiu išsakyt savo nuomonę...Jei susigundėte vien todėl, kad laikytų matiškumą, tai man su ja veidelis pradėdavo blizgėt jau po 2-iejų valandų...Ši pudra matydavosi ant veido, tačiau gražiai atrodydavo (nesu iš tų, kurioms pudra turi visiškai nesimatyt ant veido , jei pudra tolygiai ir gražiai pasidengusi, tai man nieko tokio, kad ir matosi...), konsistencija taip pat patiko, man maskavo gal netgi per daug, tačiau daug labiau patiko, nei Guerlain parure, kuri man buvo per sunki ir negražiai viską ant veido išryškindavo...Šiuo metu naudoju Dior forever ir galiu pasakyt, jog ji man labai gerai laiko matiškumą, bet vėl gi, viskas labai priklauso nuo natūralių odos savybių bei poreikių...
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 12:47)
As nebezinau ko noriu,baigineju savo teint inosene,man ji nebepatinka,matosi ant veido kaip kauke,noriu kazko lengevsnio,tik tas patiko,kad ji reibi,gal net per daug,nes blizgejimas greit islindo.Noriu nude ,bet bijau,kad ziema man su ja bus ne kas,nes ziema veidas sausesnis.O guerlain gal zinot lengvesne ar ne uz teint inosence?
Chanel Teint Innocence yra pati lengviausia pudra is Chanel, lengvesnis variantas jau tik kremas su spalva,matytis ant veido ji is vis negali,nes yra mazai maskuojanti ir riebi ji nera,lyginant su Matt Lumiere,tai si pudra jau vidutinio maskavimo ir kur kas labiau matysis ant veido,ji jau tepsis sunkiau,tik gal blizgesys neislys,nes yra skirta riebesnei odai,tuo tarpu Teint Innocence yra visu tipu
QUOTE(vetruze @ 2010 09 14, 18:41)
Chanel Teint Innocence yra pati lengviausia pudra is Chanel, lengvesnis variantas jau tik kremas su spalva,matytis ant veido ji is vis negali,nes yra mazai maskuojanti ir riebi ji nera,lyginant su Matt Lumiere,tai si pudra jau vidutinio maskavimo ir kur kas labiau matysis ant veido,ji jau tepsis sunkiau,tik gal blizgesys neislys,nes yra skirta riebesnei odai,tuo tarpu Teint Innocence yra visu tipu
Man Chanel Teint Innocence tikrai jausdavosi ant veido sunkoka, na jei ji pati lengviausia tai tada kokios kitos Bet siaip drysciau papriestarauti kad ji visiems odos tipams, man su misria oda ji buvo kazkoks kosmaras
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 14, 18:47)
Kokia jūsų oda?
Misri
QUOTE(vetruze @ 2010 09 14, 17:41)
drisciau labai papriestarauti man teint innocence matesi ant veido,visikai nesilaike,plaukdavo jau po valandos,issryskino poras ir tikrai jos lengva nepavadinciau,man ji kaip riebalas kazkoks ant veido jautesi ir is chanel pudru tikrai nera lengviausia o matlumiere mano viena megstamiausiu pudru,veidas matiskas bet ne per daug,graziai atrodo,lygiai ,maskuoja gana neblogai