Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 13, 16:18)
As  ziurejau 6nr, tai buvo tikrai tamsi .Na nebent esi gerokai idegus tada tiks.

Labai jau nesu, bet po vasaros įdegis dar likęs ir galvoju dar šiek tiek pasideginti. Kai gausiu ir išbandysiu normaliai, parašysiu atsiliepimus.
Atsakyti
ar yra merginu kas turi dior nude 23 numeriuka?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 11, 22:19)
tikrai pritariu, ta pudra toks skystalas ir dar baisiai blizga ant veido  blink.gif

Keista iš sausiaodės girdėt tokius atsiliepimus smile.gif Mano sausa ir kaip tik kasdienai ši pudra labai geras variantas - skysta, lengvai pasidengia, šiek tiek pamaskuoja, oda atrodo pailsėjusi. Vienintelis minusas, kad į vakaro pabaigą nuplaukia nuo veido, tai reik nuolat tvirtinti kompaktine. Man ji netgi labiau patinka už sausai odai skirtas Guerlain Parure aqua ir Chanelio Teint Innocence, kadangi jų ant veido jau per pietus praktiškai nebeturiu.
O kokia pudra mėgstamiausia, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 14 rugsėjo 2010 - 00:15
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 01:11)
Keista iš sausiaodės girdėt tokius atsiliepimus smile.gif Mano sausa ir kaip tik kasdienai ši pudra labai geras variantas - skysta, lengvai pasidengia, šiek tiek pamaskuoja, oda atrodo pailsėjusi. Vienintelis minusas, kad į vakaro pabaigą nuplaukia nuo veido, tai reik nuolat tvirtinti kompaktine. Man ji netgi labiau patinka už sausai odai skirtas Guerlain Parure aqua ir Chanelio Teint Innocence, kadangi jų ant veido jau per pietus praktiškai nebeturiu.
O kokia pudra mėgstamiausia, jei ne paslaptis? smile.gif

mėgstu maskuojančias pudras, tad ši man visai nepatiko, be to su atspalviu prašoviau, tai visai jos naudot nenorėjau schmoll.gif be to tas nuplaukimas nuo veido man yra DIDŽIULIS minusas, nemėgstu vidury dienos pastebėt, kad aš kaip nepasidažius atrodau, o taisytitis makiažą nėra tiek daug laiko..
Šiuo metu geriausia-Dior Nude, nes yra tirštesnė ir todėl gražiai pamaskuoja, pripažįstu, padengt ant sausesnės odos nelengva, bet atrodo labai gražiai ir tinkama spalvą radau. smile.gif Gal kiek odelę ir sausina, bet kol kas nieko geresnio neradau, naudoju riebesnį kremą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 13, 13:19)
Gal galite palyginti chanel mat lumiere su teint inosence?

Atsakyti
Turejau miniuka Ckinique superfit makeup,pabandziau siryt,siaubas ,vaizdas tragiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 14, 08:13)
mėgstu maskuojančias pudras, tad ši man visai nepatiko, be to su atspalviu prašoviau, tai visai jos naudot nenorėjau  schmoll.gif be to tas nuplaukimas nuo veido man yra DIDŽIULIS minusas, nemėgstu vidury dienos pastebėt, kad aš kaip nepasidažius atrodau, o taisytitis makiažą nėra tiek daug laiko.. 
Šiuo metu geriausia-Dior Nude, nes yra tirštesnė ir todėl gražiai pamaskuoja, pripažįstu, padengt ant sausesnės odos nelengva, bet atrodo labai gražiai ir tinkama spalvą radau.  smile.gif Gal kiek odelę ir sausina, bet kol kas nieko geresnio neradau, naudoju riebesnį kremą  ax.gif

O Guerlain parure aqua gal bandei? Pagal tavo komentarą turėtų patikti, nes ji tokia tirštesnė, maskuoja neblogai, tik nepatinka, kad ant veido jaučiasi, bet gal čia tik man taip smile.gif
Nude man gerokai sausina, todėl pabandžiusi iškart atmečiau ir nebepirkau pilnos pakuotės.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 09 14, 12:39)
O Guerlain parure aqua gal bandei? Pagal tavo komentarą turėtų patikti, nes ji tokia tirštesnė, maskuoja neblogai, tik nepatinka, kad ant veido jaučiasi, bet gal čia tik man taip smile.gif
Nude man gerokai sausina, todėl pabandžiusi iškart atmečiau ir nebepirkau pilnos pakuotės.

As nebezinau ko noriu,baigineju savo teint inosene,man ji nebepatinka,matosi ant veido kaip kauke,noriu kazko lengevsnio,tik tas patiko,kad ji reibi,gal net per daug,nes blizgejimas greit islindo.Noriu nude ,bet bijau,kad ziema man su ja bus ne kas,nes ziema veidas sausesnis.O guerlain gal zinot lengvesne ar ne uz teint inosence?
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 12:47)
As nebezinau ko noriu,baigineju savo teint inosene,man ji nebepatinka,matosi ant veido kaip kauke,noriu kazko lengevsnio,tik tas patiko,kad ji reibi,gal net per daug,nes blizgejimas greit islindo.Noriu nude ,bet bijau,kad ziema man su ja bus ne kas,nes ziema veidas sausesnis.O guerlain gal zinot lengvesne ar ne uz teint inosence?

Nepasakyčiau, kad būtų lengvesnė schmoll.gif Mano paskutinis bandymas buvo EL Nutritious, tai galėčiau ją palyginti su Teint Innocence, tik EL ilgiau išsilaiko ir ne tokia riebi, bet maskuoja abi panašiai.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 14, 11:05)
Turejau miniuka Ckinique superfit makeup,pabandziau siryt,siaubas ,vaizdas tragiskas doh.gif

kodel?kas su ja negerai? as naudoju dabar event better tai visai patinka thumbup.gif
o koks jusu odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 09 14, 14:25)
kodel?kas su ja negerai? as naudoju dabar event better tai visai patinka  thumbup.gif
o koks jusu odos tipas?

Misri,ziema sausesne,Nu labai negraziai atrode ant veido,spalva ok,bet sausa per daug ji man plius nemaskuoja isvis.

Panos ,o kaip su MAt lumiere???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 14 rugsėjo 2010 - 13:32
Uzejau siandien i Kosmada tai konsultante ipile i mano indeli Bourjois Healthy mix, pasiule 53nr. , nes man 52nr. pasirode jau labai sviesus, primine kad dar viksta akcija , dovana akiniai, nemaciau as tu akiniu nes man ju ir nereikia ax.gif , tai ryt isbandysiu ir parasysiu savo nuomuone apie ja, mano oda labai issausejusi po tokios nerealiai karstos vasaros doh.gif 4u.gif
Atsakyti