Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 12, 14:45)
Gal bus atsielipimų apie Clinique anti-blemish solutions pudrą? smile.gif

Man atrodo kaip tik nesenai apie ja buvo rasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 05, 17:43)
As ilgai ilgai rinkausi, issirinkau Clinique Antiblemish pudra. Na galiu pasakyti, kad man ji liuks- laikosi ilgiausiai is visu turetu, ilgai islaiko matiskuma, nors neparasyta, kad turi suteikt, gerai maskuoja, pakankamai lengva. Mano oda riebi, poreta. Na ja pirkau iskart po Lancome Teint Idole Ultra, tai Clinique man daug labiau patinka thumbup.gif

Ar dar vis patenkinta ja? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 09 12, 14:58)
Man atrodo kaip tik nesenai apie ja buvo rasyta  smile.gif

Gal daugiau atsiras bandžiusių, nes tik vieną atsiliepimą radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 14:58)
O as kasdien dziaugiuosi Clinique antiblemish solution thumbup.gif Na net spuogu nebekyla nauju (gal cia savitaiga). Per savaite nuomone nepasikeite: gerai laikosi, gerai maskuoja, blizgesis islenda po kokiu 5val., kas man riebiaodei nera mazai

Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 14:58)
O as kasdien dziaugiuosi Clinique antiblemish solution thumbup.gif Na net spuogu nebekyla nauju (gal cia savitaiga). Per savaite nuomone nepasikeite: gerai laikosi, gerai maskuoja, blizgesis islenda po kokiu 5val., kas man riebiaodei nera mazai

O kokia pas jus spalvyte?

Siandien bandziau Kristianoje sita pudra ant rankos, labai patiko thumbup.gif Bet spalvos tik 5, o gal kitose parduotuvese galima rasti daugiau atsalviu? g.gif
Mano veidas raudonas, o kaklas gelsvas, todel man reikia tokio atspalvio, kad veida padarytu gyvesni, uzmaskuotu raudonuma, bet nebutu ryzumo. Lyg is tu 5 geriausias atspalvis pasirode 04, cream chamois. Bet turiu Clinique superbalanced 04 nr ir ant veido man netinka sita spalvyte. Gal ,sakau, anti-blemish truputi kitoks 04 antspalvis, ar gali taip buti?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 12, 11:29)
56 blink.gif oho.. tai jus lb tamsi 4u.gif man 54 buvo gerokai tamsus.. o koks jusu odos tipas? g.gif as vakar vakare irgi pastebejau, kad ciut matos ant skruostu man ta pudryte, toks vaizdas kad paryskina poras, jos tokios sausos atrodo.. bet lb gerai pries tai sudrekinus manau super bus thumbup.gif

na šiaip iš tamsesnių esu, nes lankausi soliariume, o vasarą saulytė pakaitino, tik matau, kad dabar gerokai pašviesėjus esu, bet šią pudrą patepus plonu sluoksniu ne tokia ir tamsi ji man rolleyes.gif oda mano sakyčiau mišri, nors šiaip paskutiniu metu gerokai išsausėjus ir vietomis pašerpetojusi, o pudra išlygina odą kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 11, 22:19)
tikrai pritariu, ta pudra toks skystalas ir dar baisiai blizga ant veido  blink.gif

Bet žinokit pvz. į google įmetus 10 h sleep review, absoliučiai didžioji dalis atsileipimų įvairiuose forumuose ir bloguose yra teigiama - great, nice it t.t., tarp kitko jos skystumas irgi priskiriamas prie teigiamų bruožų- tokią lengviau paskirstyti.
Atsakyti
paneles kreipiuosi su prasymuku tos kurios turi dior nude pudryte ir jau eina i pabaiga padovaonike man kamsteli smile.gif
lb reikia man nes mano suniukas pasidarbavo ,
galiu pasiulyti mainus i sokolada, jei kitas jusu miestukas apsimokeciau siuntima.
jei bus norinciu , lb laukiu az:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkyta1234: 12 rugsėjo 2010 - 22:02
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 12, 21:29)
Bet žinokit pvz. į google įmetus 10 h sleep review, absoliučiai didžioji dalis atsileipimų įvairiuose forumuose ir bloguose  yra teigiama - great, nice it t.t., tarp kitko jos skystumas irgi priskiriamas prie teigiamų bruožų- tokią lengviau paskirstyti.

gali būt, bet man visos itin skystos nepatinka nes jos NIEKO nemaskuoja ir atrodo kaip taukai ant veido, net ant mano sausos odos, na bent jau kol kas išimčių nepastebėjau, todėl renkuosi tirštesnes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 09 12, 13:52)
O kokia pas jus spalvyte?

Siandien bandziau Kristianoje sita pudra ant rankos, labai patiko thumbup.gif  Bet spalvos tik 5, o gal kitose parduotuvese galima rasti daugiau atsalviu? g.gif
Mano veidas raudonas, o kaklas gelsvas, todel man reikia tokio atspalvio, kad veida padarytu gyvesni, uzmaskuotu raudonuma, bet nebutu ryzumo. Lyg is tu 5 geriausias atspalvis pasirode 04, cream chamois. Bet turiu Clinique superbalanced 04 nr ir ant veido man netinka sita spalvyte. Gal ,sakau, anti-blemish truputi kitoks 04 antspalvis, ar gali taip buti?

Spalvos yra 6, bet kai rinkausi buvo tik 5. Pas mane 3 nr., mano oda tokia visa i geltonuma/pilkuma, tai su atspalviais sunku ir idegus ir neidegus doh.gif Nes neidegusiai visos turi kazkiek ruzavumo, o idegusiai ryzumo, kas man netinka. Tai tas 3 visai ok, jis neutral, nu ir tikrai neutral, toks ne i geltonuma, nei ruzavuma, buvo pats geltonciausias is visu lotuliukas.gif pagal mane. Siaip 4 nr. man jau butu per tamsus..nors nesu baltaode. O jus parduotuveje sulyginkite tas dvi pudras 4 atspalvi, ar vienodi, ar ne.

Nors su geltonumu irgi doh.gif turejau kazkada Dior Icone, tikrai tokia i geltonuma, tai irgi blogai..labai jau nenaturaliai atrode..

Vienu zodziu geriausia bandyti ant veido cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 13, 11:19)
Spalvos yra 6,

Aš kaip tik laukiu 6 numeriuko, pažiūrėjau parduotuvėje, ne tokia ir tamsi pasirodė, tikiuosi neprašausiu unsure.gif
Atsakyti
Gal galite palyginti chanel mat lumiere su teint inosence?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 13 rugsėjo 2010 - 12:22
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 13, 12:01)
Aš kaip tik laukiu 6 numeriuko, pažiūrėjau parduotuvėje, ne tokia ir tamsi pasirodė, tikiuosi neprašausiu  unsure.gif

As ziurejau 6nr, tai buvo tikrai tamsi .Na nebent esi gerokai idegus tada tiks.
Papildyta:
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 13, 11:19)
O jus parduotuveje sulyginkite tas dvi pudras 4 atspalvi, ar vienodi, ar ne.

Vienu zodziu geriausia bandyti ant veido cool.gif

Teks prasyt Douglase arba Kristianoj, kad ilasintu 4nr, nes kitaip nieko nebus.
Siandien sulyginau Clinique superbalanced ir anti blemish 04nr., tai spalvos skiriasi, anti blemish tamsesne.
Atsakyti