Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal kas turite atsiliepimų apie Mary Kay kreminę pudrą?
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 14:58)
drinks_cheers.gif 10 h sleep toks sudas pasirode, kad net i Bourjois pudras isvis niekad nebeziuriu..net nesitiki, kad ta Mix gera gali buti g.gif Taip sakant atmuse nora kazka sios firmos dar bandyti, nors seseliai super thumbup.gif gerai kad pirkti pries pudra lotuliukas.gif

10 h drasiai butu galima palyginti su pigiausiom pudrom, pvz Ruby Rose- skysta, riebi, nieko nemaskuoja, paryskina poras verysad.gif

O as kasdien dziaugiuosi Clinique antiblemish solution thumbup.gif Na net spuogu nebekyla nauju (gal cia savitaiga). Per savaite nuomone nepasikeite: gerai laikosi, gerai maskuoja, blizgesis islenda po kokiu 5val., kas man riebiaodei nera mazai

O man priešingai- kolkas mano favoritės Chanel Vitalumiere ir 10 h. sleep . Jeigu oda riebi, šitos pudros gali būti tikra katastrofa, nes ypač 10 h. nemaskuoja, yra skysta ir tikrai netinka riebiai problematiškai odai. Tačiau jei oda sausa ir reikia suteikti gyvumo, tai ji labai gerai. Apskritai ji taip akivaizdžiai tinkama tik sausai odai, kad gamintojai tikrai galėtų ant jos taip ir rašyti, o tai dabar atseit skirta visiems tipams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 11, 17:50)
O man priešingai- kolkas mano favoritės Chanel Vitalumiere ir 10 h. sleep . Jeigu oda riebi, šitos pudros gali būti tikra katastrofa, nes ypač 10 h. nemaskuoja, yra skysta ir tikrai netinka riebiai problematiškai odai. Tačiau jei oda sausa ir reikia suteikti gyvumo, tai ji labai gerai. Apskritai ji taip akivaizdžiai tinkama tik sausai odai, kad gamintojai tikrai galėtų ant jos taip ir rašyti, o tai dabar atseit skirta visiems tipams tongue.gif

na dar galetu parasyti, kad lengvai maskuoja, arba tik sulygina spalva, deja ten parasyta kitai, o tas klaidina..
Ji gal net labiau kremas su spalva.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 21:52)
na dar galetu parasyti, kad lengvai maskuoja, arba tik sulygina spalva, deja ten parasyta kitai, o tas klaidina..
Ji gal net labiau kremas su spalva.. g.gif

tikrai pritariu, ta pudra toks skystalas ir dar baisiai blizga ant veido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 11, 18:33)
pabandykit pagal čia atspalvį atsirinkt  smile.gif

Aciu
Merginos , blush2.gif as vel su kvailu klausimu Dioro nude cameo ir Peach spalvytes i raudonuma? nes mano oda ir taip palyginus greitai raudonuoja, nes turiu problema su issipletusiais kapilerais, tai gal man tada kaip tik nereiketu rinktis spalvytes kuri dar plius i raudonuma ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 11, 22:52)
Aciu
Merginos ,  blush2.gif as vel su kvailu klausimu Dioro nude cameo ir  Peach spalvytes i raudonuma? nes mano oda ir taip palyginus greitai raudonuoja, nes turiu problema su issipletusiais kapilerais, tai gal man tada kaip tik nereiketu rinktis spalvytes kuri dar plius i raudonuma ?  blush2.gif

aš irgi turiu tokią problemą, tikrai rinkitės pudrytę į gelsvumą, tada veido spalva atrodo sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 11, 22:52)
Aciu
Merginos ,  blush2.gif as vel su kvailu klausimu Dioro nude cameo ir  Peach spalvytes i raudonuma?

Taigi parašyta:
"Cameo 022
(warm beige/ for light complexions with pink undertones)" - į ružavumą

"Peach 023
(peachy beige/ for light complexions with peach undertones)" - persikinis atspalvis (tai turbūt į geltonumą vis tiek)

aš tai niekad nesirinkčiau krempudros į ružavumą, nes man netiktų prie kūno odos spalvos.
Atsakyti
tik ką pabaigiau naudoti Maxfactor Second Skin tai apie šią galiu pasakyti tą, kad spalvą prisitaikius buvau idealiai, pats makiažo pagrindas tepasi labai plonai, be to beveik nemaskuoja, yra labai lengvutis, tačiau vakarop jau pudrytės ant veido beveik nebelieka.
Dabar visai netikėtai kažkaip nusipirkau Bourjois Healthy Mix, numeriukas mano 56, gal dabar kiek tamsokas, bet pasikaitinus soliariume bus kaip tik. Ši pudra man išsilaiko ant veido visą dieną, pasidengia lygiai, viską ko reikia užmaskuoja thumbup.gif tik popiet man pradeda nebepatikti ant veido tas jausmas, kad kažkas yra užtepta, kažkaip gal norėtųsi truputį lengvesnės. ax.gif Na, bet šiaip esu ja visai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2010 09 12, 11:21)
Dabar visai netikėtai kažkaip nusipirkau Bourjois Healthy Mix, numeriukas mano 56, gal dabar kiek tamsokas, bet pasikaitinus soliariume bus kaip tik. Ši pudra man išsilaiko ant veido visą dieną, pasidengia lygiai, viską ko reikia užmaskuoja thumbup.gif  tik popiet man pradeda nebepatikti ant veido tas jausmas, kad kažkas yra užtepta, kažkaip gal norėtųsi truputį lengvesnės.  ax.gif

56 blink.gif oho.. tai jus lb tamsi 4u.gif man 54 buvo gerokai tamsus.. o koks jusu odos tipas? g.gif as vakar vakare irgi pastebejau, kad ciut matos ant skruostu man ta pudryte, toks vaizdas kad paryskina poras, jos tokios sausos atrodo.. bet lb gerai pries tai sudrekinus manau super bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 12, 11:29)
56 blink.gif oho.. tai jus lb tamsi 4u.gif man 54 buvo gerokai tamsus.. o koks jusu odos tipas? g.gif as vakar vakare irgi pastebejau, kad ciut matos ant skruostu man ta pudryte, toks vaizdas kad paryskina poras, jos tokios sausos atrodo.. bet lb gerai pries tai sudrekinus manau super bus thumbup.gif

As irgi pamenu vasara kaip tik ziurinejau spalvytes, tai vasarai buciau emusi irgi 56 doh.gif Ziemai tai manau tiktu 54 smile.gif
Atsakyti
Gal bus atsielipimų apie Clinique anti-blemish solutions pudrą? smile.gif
Ir Make up factory mineral foundation?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 rugsėjo 2010 - 14:01
QUOTE(*moon* @ 2010 09 12, 14:25)
As irgi pamenu vasara kaip tik ziurinejau spalvytes, tai vasarai buciau emusi irgi 56  doh.gif Ziemai tai manau tiktu 54  smile.gif

Nors is tikro ta pudryte man atrodo linkus prisitaikyt prie odos.. tai tos spalvytes ner super tamsios smile.gif vakar dar ka pastebejau, nufotkino mane, tai graziai oda atrodo arba cia man jau psichologiskai.. bet gal joje yra kokiu sviesa atspindinciu daleliu bigsmile.gif
Atsakyti