Tutia, jei gerai iziuriu, tai Healthy mix tas mechanizmas, kur naudojant pudra kelias i virsu ir nelieka ant buteliuko sieneliu taip? ar as klystu? nes pas mano Nivea tas pats.. superinis dalykas, nes isnaudojama viskas iki vieno laso.. ne taip kaip Chanel Teint Innocence dar lieka jauciu belekiek
QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 21:30)
labai ačiū už išsamų aprašymą Tirštos man patinka, tik bijau, kad nebūtu nieko nemaskuojanti, reikės kaip nors gaut mėginukų
nėr už ką
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 21:34)
O man tai ji nepasirode tirsta, tokia gana skystoka (ne visai skysta kaip tarkim kanebo ar armani), bet vien tai kad buteliukas yra be dozatoriaus ir jei ji butu tirsta is buteliuko jos niekaip neiskrapstytum, o dabar vos palenkus ji greitai isbega Taip kad pries perkant butinai reiktu pasibandyti ant savo odos
nu va, kaip ištiesų visiems skirtingai, aš va pvz Kanebo Sensai Fluid Finish bandžiau, nu tai Teint Innocence man žymiai tirštesnė buvo, taip ir paskayčiau būtent, kad apvertus buteliuką, reikėjo dar palaukt ir net papurtyt kol išbegs gal kokia padžiuvus buvo nu bet draugė Duty Free pirko, neturėtų ten būt senų kažkokių, pastovėjusių
na, žodžiu, dra kartą įsitikinau, kad visiems tiap skirtingai būna, o jau pdras poveikis tai irgi toooks individualus dalykas
QUOTE(amber123 @ 2010 09 10, 21:43)
Tutia, jei gerai iziuriu, tai Healthy mix tas mechanizmas, kur naudojant pudra kelias i virsu ir nelieka ant buteliuko sieneliu taip? ar as klystu? nes pas mano Nivea tas pats.. superinis dalykas, nes isnaudojama viskas iki vieno laso.. ne taip kaip Chanel Teint Innocence dar lieka jauciu belekiek
ahaaaa, toks superinis mechanizmas, ir matai, kiek pudros likę, ir taupiau naudojas, ir, įtariu, kai dozatorius, tai neturi salyčio su oru
man išvis pudra be dozatoriaus - dedu didelį minusą, EL DWL dar dar, kai ta tūbelė minkšta, gali "išspausti" kaip dantų pastą nu bet jau Chanel Teint Innocence pvz, stiklinis buteliukas, tai nžn nžn, trečdalis pudros prilips prie sienelių ir krapštykis tu ten blienkaip
Bet kazi kodel jie taip daro, kaip pvz apsneketoji Chanel, Neutrogena, Nars pudras, nejau taip sunku ta pompa primontuoti Tiesa, pries Nars krempudru jie dabar prigalvojo, kad galima ta pompa atskirai nusipirkti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 10:22)
Kaip tik sios pudrytes laukiu parkeliaujant, tik ne Sheer glow, o Sheer matte, kuri ir yra skirta misriai/riebiai odai Sheer glow manau labiau tinka sausos/normalios odos savininkems
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 10, 11:18)
Puikiai tiks tokiai odelei Nes ši pudra nėra lipni ar perdėm blizganti ant veidelio. Sakyčiau vienintelė pudrytė, kuri atrodo super natūraliai ant veidelio, nei per matiška, nei per švytinti. Užtepus jos, odelė kaip persikiukas. Maskavimas vidutiniškas, o ir laikosi tikrai gerai
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų HD pudrytę, maniškė odelė tokia kaip Jūsų
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų HD pudrytę, maniškė odelė tokia kaip Jūsų
QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 10, 18:27)
as turejau sheer matt,ji skaitosi kaip labiau maskuojanti nei sheer glow,tai tikrai galiu pasakyti kad maskuoja maziau nei vidutiniskai ir jokiu spuogeliu ar demeliu neuzmaskuoja,tik sulygina veido spalva.Jeigu neturit jokiu problemu su veiduku rekomenduoju.Tiesa,mane nuo jos labai bere
Dekoju visoms uz atsiliepimus Itariu, kad neverta net prasideti su ta sheer glow, o verciau kada iskaulyti meginuko sheer matt. Kadangi dazniausiai man nereikia itin didelio maskavimo, esminis reikalavimas pudrai - kad kuo ilgiau neislistu blizgesys ir kad ilgai issilaikytu. Kai reikia intensyvesnio maskavimo, puikiai tam reikalui panaudoju EL DW.
Del HD pudros, tai esu jos turejusi tik meginuka, negaliu nei labai girti, nei peikti. Manau ji labiau tinkama sausesniems odos tipams, nes man gana greit islindo blizgesys su ja. Nors efekta duoda tikai grazu, veidas atrodo labai gaiviai ir naturaliai. Bet pilno buteliuko ko gero nepirkciau
Papildyta:
QUOTE(Tutia @ 2010 09 10, 21:52)
ahaaaa, toks superinis mechanizmas, ir matai, kiek pudros likę, ir taupiau naudojas, ir, įtariu, kai dozatorius, tai neturi salyčio su oru
man išvis pudra be dozatoriaus - dedu didelį minusą, EL DWL dar dar, kai ta tūbelė minkšta, gali "išspausti" kaip dantų pastą nu bet jau Chanel Teint Innocence pvz, stiklinis buteliukas, tai nžn nžn, trečdalis pudros prilips prie sienelių ir krapštykis tu ten blienkaip
Pritariu del ELDW pakuotes, man tai didziausias tos pudros minusas, kad neturi dozatoriaus. Neisivaizduoju, kaip reiks iskrapstyti likuti is to stiklinio butelio:)
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 22:03)
Bet kazi kodel jie taip daro, kaip pvz apsneketoji Chanel, Neutrogena, Nars pudras, nejau taip sunku ta pompa primontuoti Tiesa, pries Nars krempudru jie dabar prigalvojo, kad galima ta pompa atskirai nusipirkti
Bet taigi cia grynas plesikavimas, kai perki ir taip nepigia pudra ir dar turi atskirai pompos ieskotis
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 10, 20:03)
O kam pirkote nars sheer glow kuri skirta nrml,sausai odai kai turite riebia?
Skaičiau labai daug atsiliepimų iš riebiaodžių, kurios sėkmingai tą pudrą naudoja Kai kurios teigė, kad ši pudra žymiai ilgiau išlaiko matiškumą nei Sheer Matt ir iš tiesų dėl laikymosi, tai ši pudra verta dėmesio. Beto ji bealiejė, tai ir susigundžiau
QUOTE(Elija* @ 2010 09 11, 09:53)
O gal kuri gali palyginti Borjois pudras Mixa ir 10h sleep ?
10 h sleep kažkoks nesusipratimas palyginus su Healthy mix.
10h sleep neišlieka ant odos taip ilgai kaip Healthy. Aš su Healthy kaip atrodau ryte, taip ir vakare.
10h sleep visiškai nemaskuoja, ką puikiai daro Healthy.
10h sleepsu blizgučiu, kas man nepatiko, su Healthy gražiai ir sveikai atrodo oda. Jei sausesnė oda, matiškesnė atrodo, jei normali, mišri veidas atrodo matinis ir kartu lyg drėgnas.
aš 10 h sleep bandžiau tik kelis kartus, bet daugiau į jos pusę nežiūrėjau. Turbūt nesu turėjus prastesnės pudros už šią
O Bourjois Healthy Mix pudros Nr.53 nesuteikia odai balto atspalvio... siek tiek i rusvuma ji, ar ne ? Nes kai parduotuveje bandziau ant rankos, man pasirodo kazkokia i baltuma..
10 h sleep toks sudas pasirode, kad net i Bourjois pudras isvis niekad nebeziuriu..net nesitiki, kad ta Mix gera gali buti Taip sakant atmuse nora kazka sios firmos dar bandyti, nors seseliai super gerai kad pirkti pries pudra
10 h drasiai butu galima palyginti su pigiausiom pudrom, pvz Ruby Rose- skysta, riebi, nieko nemaskuoja, paryskina poras
O as kasdien dziaugiuosi Clinique antiblemish solution Na net spuogu nebekyla nauju (gal cia savitaiga). Per savaite nuomone nepasikeite: gerai laikosi, gerai maskuoja, blizgesis islenda po kokiu 5val., kas man riebiaodei nera mazai
10 h drasiai butu galima palyginti su pigiausiom pudrom, pvz Ruby Rose- skysta, riebi, nieko nemaskuoja, paryskina poras
O as kasdien dziaugiuosi Clinique antiblemish solution Na net spuogu nebekyla nauju (gal cia savitaiga). Per savaite nuomone nepasikeite: gerai laikosi, gerai maskuoja, blizgesis islenda po kokiu 5val., kas man riebiaodei nera mazai
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 09 11, 14:51)
O Bourjois Healthy Mix pudros Nr.53 nesuteikia odai balto atspalvio... siek tiek i rusvuma ji, ar ne ? Nes kai parduotuveje bandziau ant rankos, man pasirodo kazkokia i baltuma..
Ne, 53 kaip tik i gelsvuma ka as zn.. man tai ne per balta pats tas.. pabandykit ant veido, nes ant rankos tai neatitiks spalvos veido
Papildyta:
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 11, 14:58)
10 h sleep toks sudas pasirode, kad net i Bourjois pudras isvis niekad nebeziuriu..net nesitiki, kad ta Mix gera gali buti Taip sakant atmuse nora kazka sios firmos dar bandyti, nors seseliai super gerai kad pirkti pries pudra
Zinokit buna, kad to pacio gamintojo pudros skirias juk jos ir kuriamos skirtingam rezultatui gaut.. drasiai bandykit Healthy mix, manau kad patiks
Niekaip neisirinkau parduotuveje dior nude pudros spalvytes man jos tokios panasios, nelabai ka skiresi viena nuo kitos
QUOTE(myglle @ 2010 09 11, 19:19)
Niekaip neisirinkau parduotuveje dior nude pudros spalvytes man jos tokios panasios, nelabai ka skiresi viena nuo kitos
pabandykit pagal čia atspalvį atsirinkt