Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dovkyte @ 2010 09 10, 19:27)
as turejau sheer matt,ji skaitosi kaip labiau maskuojanti nei sheer glow,tai tikrai galiu pasakyti kad maskuoja maziau nei vidutiniskai ir jokiu spuogeliu ar demeliu neuzmaskuoja,tik sulygina veido spalva.Jeigu neturit jokiu problemu su veiduku rekomenduoju.Tiesa,mane nuo jos labai bere smile.gif

Na as tai kaip tik norejau tokios vidutiniskai maskuojancios pudrytes, nes kurios yra stipriai maskuojancios, tai labai matosi ant veido doh.gif O spuogelius ir demeles visada maskuoju su maskuokliu smile.gif As pamenu mane ziauriai bere nuo Chanel TEINT INNOCENCE, bet tai vienintele pudra kuri visiskai netiko mano odai doh.gif Tai su tuo berimu turbut labai individualu g.gif
Papildyta:
Bet siaip tai kiek esu bandziusi ivairiausiu krem pudru didziausia ispudi paliko si. Pirkciau ir antra ir trecia karta tik jau gaila tiek pinigeliu moketi kaip uz pudra, todel vis bandau rasti ka nors pigesnio ir kad butu kazkas panasaus, na bet kol kas sunkiai sekasi doh.gif
Giorgio Armani lasting silk
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 rugsėjo 2010 - 09:30
kokie butu atsiliepimai apie Maybelline Dream Matt Mouse?
Atsakyti
Gal kas gali palyginti Chanel Teint innocence ir Diorskin Nude pudrytes? Nude turiu, noriu atsiliepimų apie Chanel, koks maskavimas, kaip laikosi, koks efektas?
Atsakyti
amber123, matau paenkinta Healthy Mixu, aš subaigus pirmąjį buteliuką irgi pirksiu antrą thumbup.gif Kasdienai tai man super pudra, jei blizgėjimas išlįstų da vėliau, t ai išvis būtų gerai, bet manau, kad žiemą, kai oda kiek pasausės, bus geriau smile.gif

QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 20:22)
Gal kas gali palyginti Chanel Teint innocence ir Diorskin Nude pudrytes? Nude turiu, noriu atsiliepimų apie Chanel, koks maskavimas, kaip laikosi, koks efektas?

amm, aš Chanel turėjau šią senai ir sunaudojus mažiau nei pusę, pardaviau, o Nude bandžiau tik du-tris sykius iš įpilto mėginuko, tai kiek galiu sulygint, man gan skirtingos pudros.. Teint Innocence - sunkesnė, net iš konsistencijos tirštesnė žymiai, maskuoja gal ir neblogai, bet man nepatiko su ja pojūtis ant veido.. Be to, ėjau į klubą, šėlom iš peties biggrin.gif tai ji man "nuplaukė" greit.. Nors, sakau, iš esmės man ji sunkoka buvo ir nepaliko itin gerų prisiminimų.. O Nude - lengva, maloniai jaučiasi ant veiduko, lengvo švytėjimo suteikia, bet, pamenu, blizgesys irgi gan greit išlenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 21:22)

Na Nude nesu bandziusi ir kazko ji manes visai netraukia g.gif bet kiek is atsiliepimu skaiciau kad Nude yra skirta riebiaodems/misriaodems, o chanel visiskai netinkama jei oda yra bent kiek i riebuma doh.gif Siaip man tai ji ziauriai nepatiko, o gal tiksliau ir netiko vien tuo kad tik issitepus jau veidas blizga, maskuoja sakyciau maziau nei vidutiniskai, jausmas toks lyg pudra atsokusi nuo veido butu (nemoku kitaip issireiksti) nepatiko dar tas kad buteliukas be dozatoriaus, tik del to kad nelabai patogu pilti is kakliuko, bet tai ne esminis minusas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 10 rugsėjo 2010 - 20:56
QUOTE(Tutia @ 2010 09 10, 21:45)
amber123, matau paenkinta Healthy Mixu, aš subaigus pirmąjį buteliuką irgi pirksiu antrą  thumbup.gif  Kasdienai tai man super pudra, jei blizgėjimas išlįstų da vėliau, t ai išvis būtų gerai, bet manau, kad žiemą, kai oda kiek pasausės, bus geriau  smile.gif

o yra šitų mixų šviesiaodėms-baltaodėms? Naudoju Lumene šiaip firmos pudrą, bent jau mano odai tinka, padengia labai plonai ir lengvai, tačiau noriu išbandyti naują
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2010 09 10, 22:01)
o yra šitų mixų šviesiaodėms-baltaodėms? Naudoju Lumene šiaip firmos pudrą, bent jau mano odai tinka, padengia labai plonai ir lengvai, tačiau noriu išbandyti naują

Pats sviesiausias yra 51 nr. sprendziant pagal save tai man jau jis labai sviesus, as sau imciau 54 smile.gif
Atsakyti
amm, aš Chanel turėjau šią senai ir sunaudojus mažiau nei pusę, pardaviau, o Nude bandžiau tik du-tris sykius iš įpilto mėginuko, tai kiek galiu sulygint, man gan skirtingos pudros.. Teint Innocence - sunkesnė, net iš konsistencijos tirštesnė žymiai, maskuoja gal ir neblogai, bet man nepatiko su ja pojūtis ant veido.. Be to, ėjau į klubą, šėlom iš peties  biggrin.gif  tai ji man "nuplaukė" greit.. Nors, sakau, iš esmės man ji sunkoka buvo ir nepaliko itin gerų prisiminimų.. O Nude - lengva, maloniai jaučiasi ant veiduko, lengvo švytėjimo suteikia, bet, pamenu,  blizgesys irgi gan greit išlenda  smile.gif

sakot,chanelis sunkesnis? kiek domėjausi, visi sako, kad lengvas jo maskavimas. g.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 21:55)
Na Nude nesu bandziusi ir kazko ji manes visai netraukia  g.gif bet kiek is atsiliepimu skaiciau kad Nude yra skirta riebiaodems/misriaodems, o chanel visiskai netinkama jei oda yra bent kiek i riebuma  doh.gif Siaip man tai ji ziauriai nepatiko, o gal tiksliau ir netiko vien tuo kad tik issitepus jau veidas blizga, maskuoja sakyciau maziau nei vidutiniskai, jausmas toks lyg pudra atsokusi nuo veido butu (nemoku kitaip issireiksti) nepatiko dar tas kad buteliukas be dozatoriaus, tik del to kad nelabai patogu pilti is kakliuko, bet tai ne esminis minusas  smile.gif

O odos spalvą Chanel gerai sulygina? ar silpnas labai maskavimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 10 rugsėjo 2010 - 21:11
QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 22:11)
sakot,chanelis sunkesnis? kiek domėjausi, visi sako, kad lengvas jo maskavimas.  g.gif
Papildyta:
O odos spalvą Chanel gerai sulygina? ar silpnas labai maskavimas?  g.gif

Na man tai nelabai graziai sulygindavo, nes spalva buvo nelabai tinkama mano odai. Bet sakau mano odai to "svytejimo" buvo ryskiai per daug. Kadangi tai fluidas, kuris yra drekinantis, tai ant mano odos atrode kaip riebalais istepta arba kaip po geros treniruotes, o po keletos valandu is viso nuplaukdavo doh.gif Bet nesakau kad tai bloga pudra tiesiog riebiaodems jos nerekomenduociau smile.gif Tiesa, del maskavimo, tai sakyciau is lengvesniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 10 rugsėjo 2010 - 21:18
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 21:04)
Pats sviesiausias yra 51 nr. sprendziant pagal save tai man jau jis labai sviesus, as sau imciau 54  smile.gif

aš ir naudoju 54, gal dabar reiks rinktis 53 jau po vasaros, tad manau 51 tiks tikrai šviesiaodei. smile.gif

QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 21:11)
sakot,chanelis sunkesnis? kiek domėjausi, visi sako, kad lengvas jo maskavimas.  g.gif
Papildyta:
O odos spalvą Chanel gerai sulygina? ar silpnas labai maskavimas?  g.gif

dar dabar pati išsitraukiau užrašus, kai rinkausi pudras ir konspektavau visas SM kreminių pudrų temas, tai apie Chanel Teint Innocence pas man parašyta: lengva, stipriai drėkina, tarsi ištripsta ant odos, mažai maskuoja, bet spalvą sulygina super, gali išlįsti blizgesys.
Bet, sakau mano patirtis kitokia, ir lyginant būtent su Dior Nude, o ne šiaip apibūdinant pudrą, man Teint Innocence sunkesnė. Dėl maskavimo - galbūt mažai man ką maskuoti reikia, dėl to ir įvertinu kaip neblogą maskavimą smile.gif
Na, nežinau, man būtent Teint Innocence tikrai ne superinius prisiminimus sukelia, neveltui ją ir pardaviau vos pradėjus naudoti. O palyginti tikrai turiu su kuo smile.gif
Bet kitos naudoja ir yra patenkintos. Čia jau viskas labai individualu, - nepabandžius, nesužinosit smile.gif
Papildyta:
ai, dar noriu pridurti, kad Teint Innocence konsistencija - tiršta, kas man iš savęs jau duoda tą sunkumą, - sunkiau dengiasi, labiau jaučiasi ant veido. Iš esmės man nepatinka tirštos, dėl to turbūt ir Teint Innocence neprilipo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 10, 22:22)
aš ir naudoju 54, gal dabar reiks rinktis 53 jau po vasaros, tad manau 51 tiks tikrai šviesiaodei.  smile.gif

drinks_cheers.gif as del to ir pirkau 53, nes 54 tai tik vasarai man tinkamas.. o 53 ziema ir jau db idealus wub.gif sviesiaodei manau 52-52 tinka, pirmi du sviesiausi
Papildyta:
amber123, matau paenkinta Healthy Mixu, aš subaigus pirmąjį buteliuką irgi pirksiu antrą  thumbup.gif  Kasdienai tai man super pudra, jei blizgėjimas išlįstų da vėliau, t ai išvis būtų gerai, bet manau, kad žiemą, kai oda kiek pasausės, bus geriau  smile.gif

Laaabai wub.gif as tai ja progom butent pirkau, o kasdienai naudoju Nivea teint delight, ji tokia kaip tinted moisturise gaunas wub.gif ta prasme tik ciut pagyvina veida, bet jos nesimato.. o Healthy mix irgi nesimato, bet efektas toks kitoks wub.gif ir to svytejimo man galetu but dar daugiau.. bet sakau, pas mane sausa oda, tai del to manau matiskiau gaunas
Papildyta:
QUOTE(raganos_shluota @ 2010 09 10, 22:01)

Jau atsake maciau mergaites smile.gif tik siulau pabandyt pries tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 10, 22:30)
labai ačiū už išsamų aprašymą  4u.gif  Tirštos man patinka, tik bijau, kad  Chanel Teint Innocence nebūtu nieko nemaskuojanti, reikės kaip nors gaut mėginukų  biggrin.gif

O man tai ji nepasirode tirsta, tokia gana skystoka (ne visai skysta kaip tarkim kanebo ar armani), bet vien tai kad buteliukas yra be dozatoriaus ir jei ji butu tirsta is buteliuko jos niekaip neiskrapstytum, o dabar vos palenkus ji greitai isbega smile.gif Taip kad pries perkant butinai reiktu pasibandyti ant savo odos smile.gif
Atsakyti