Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Merginos As naudoju EL DWL 2 numeri, o koks numeris atitikti man turetu Dior Nude kremines?
o kuri yra stipresnio maskavimo? dior nude ar EL DWL?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdablonde: 09 rugsėjo 2010 - 23:51
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 09 09, 15:58)
tada gal man nereiks tos kompaktinės nes mišri/linkusi į sausumą smile.gif  o dar klausimas : veidas neatrodo kaip su kauke? ji gerai maskuoja pav. mažus paraudimus?

Nu nežinau, man rodos bandyt ir bus matyt. Kaip kaukė neatrodo, aišku, jei atspalvis tinkamas, o maskuoja tirkai neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 09, 16:52)
Ateinu pasiguosti  biggrin.gif  Gyriau gyriau aš tą Dior NUDE, bet savaitėlę panaudojus mano sausą odą, toks jausmas, kad ji dar labiau išsausino, nepadeda nei kremas, nors maskavimas nuostabus  wub.gif  EL DWL išvis nepatiko, susigėrė viskas į odą  blink.gif
Patarkit, mergaitės kokią gerą pudrytę sausesnei odai, būtų gerai kad naatrodytų veidas kaip taukais išteptas, nors oda ir sausoka (labai jau negražu man kai oda blizga) bet jau geriau tokia, nes su kitokiom man matosi šerpetojimai ir šiaip vidury dienos jau tempt odą pradeda  doh.gif beje jokių "lyginančių raukšles" nesiūlykit, esu dar gan jauna  biggrin.gif

Mano tokia pat oda....

Labai patinka Lancome Photogenic.... Maskuoja vidutiniškai.... Nesausina....
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gerdablonde @ 2010 09 10, 00:50)
Merginos As naudoju EL DWL 2 numeri, o koks numeris atitikti man turetu Dior Nude kremines?
o kuri yra stipresnio maskavimo? dior nude ar EL DWL?

Labai daug buvo apie jas rašyta....
Pasiskaitykit........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 10, 00:13)
Mane siaip dar labai domina atsiliepimai apie sia pudra:

NARS Sheer Glow
user posted image

Ar ji tinkama misriai/riebiai odai, t.y. ar tas svytincio veido efektas neatrodytu tragiskai ant riebesnes odos, jeigu dienos begyje pradetu listi blizgesys? Tikiu, kad jos maskavimas nera idealus, gal vidutinis, bet idomu, koks bendras vaizdas ir kaip laikosi. 4u.gif Jei kas galetu ja sulyginti su Makeup Forever HD, butu isvis nerealu, tada man butu lengviau lyginti jas, nes HD esu isbandziusi ax.gif

Kaip tik sios pudrytes laukiu parkeliaujant, tik ne Sheer glow, o Sheer matte, kuri ir yra skirta misriai/riebiai odai 4u.gif Sheer glow manau labiau tinka sausos/normalios odos savininkems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 10, 00:13)
Ar ji tinkama misriai/riebiai odai, t.y. ar tas svytincio veido efektas neatrodytu tragiskai ant riebesnes odos, jeigu dienos begyje pradetu listi blizgesys? Tikiu, kad jos maskavimas nera idealus, gal vidutinis, bet idomu, koks bendras vaizdas ir kaip laikosi. 4u.gif Jei kas galetu ja sulyginti su Makeup Forever HD, butu isvis nerealu, tada man butu lengviau lyginti jas, nes HD esu isbandziusi ax.gif

Puikiai tiks tokiai odelei smile.gif Nes ši pudra nėra lipni ar perdėm blizganti ant veidelio. Sakyčiau vienintelė pudrytė, kuri atrodo super natūraliai ant veidelio, nei per matiška, nei per švytinti. Užtepus jos, odelė kaip persikiukas. Maskavimas vidutiniškas, o ir laikosi tikrai gerai ax.gif
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų HD pudrytę, maniškė odelė tokia kaip Jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 10, 12:18)
Puikiai tiks tokiai odelei smile.gif Nes ši pudra nėra lipni ar perdėm blizganti ant veidelio. Sakyčiau vienintelė pudrytė, kuri atrodo super natūraliai ant veidelio, nei per matiška, nei per švytinti. Užtepus jos, odelė kaip persikiukas. Maskavimas vidutiniškas, o ir laikosi tikrai gerai ax.gif
O kokie Jūsų atsiliepimai būtų HD pudrytę, maniškė odelė tokia kaip Jūsų 4u.gif

O kokia jus turite spalvyte?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 09 09, 16:52)
Ateinu pasiguosti  biggrin.gif

O tai kodėl Jūs renkatės kremines pudras, kurios daugiau skirtos mišriai į riebumą odai? tiek EL DWL, tiek Dior Nude tokioms ir skirta, nieko keisto, kad Jums ant veiduko, tada ji jaučiasi, tempia, sausina ir pan. Pabandykite ką nors iš chanel, pvz., Vitalumiere. Mano sausiaodė draugė ja labai patenkinta smile.gif

O aš paskutiniu metu naudoju mix'ą - maišau Chanel Mat lumiere su EL DWL biggrin.gif . Pirmiausiai taip padariau todėl, kad viena šiuo metu dar per šviesi, o kita jau per tamsi, bet rezultatas labai patiko, kadangi veidas nesigauna toks grynai matinis (kaip būna vien tik nuo Chanel), o toks truputį spindintis, be to, pakankamai toks mix'as gerai maskuoja ir, sakyčiau, gana neblogai išsilaiko (blizgėjimas po kokių 6-7 val išlenda) smile.gif
Atsakyti
Pagaliau siandiena isigyjau Bourjois Healthy mix pudryte.. buvau bandzius atrodo 54 nr, tai buvo tamsoka.. ypac ziemai, tai is vis butu buvus per tamsi.. bet nebuvau tikra koki nr bandziau, nes neuzsirasiau.. doh.gif tai siandien nuejau i Kosmada, pasakiau kas kaip, tai pasiule nr 53. Nu pazejau, tokia ka as zn.. ant rankos ner lb sviesi, issigandau, kad nebutu ta pati kuria buvau bandzius.. sako 53 ji tokia i gelsvuma blink.gif as taip pazejau i ja.. galvoju, tai kaip ji ant veido atrodys g.gif nu trumpiau kalbant nusipirkau ta nr 53 sukdama galva ar nereiks keikt konsultantes ir ka jus galvojat bigsmile.gif nereiks keikt lotuliukas.gif gryzau, pasitepiau.. spalva tinka idealiai bigsmile.gif bigsmile.gif kaip antra oda.. tas gelsvumas nuima gerai raudoni skruostu smile.gif apie konsistencija ir .tt tai buvau rasius seniau, kad suteikia matini rezultata, svytejimo neperdaugiausia, bet mano oda sausa, o pas ka normali, tai zinau, kad svytejimo uztenka 4u.gif seip tikrai rekomenduoju, labai patenkinta likau ir manau ateityje nepirksiu net Chanel Vitalumiere, nes radau sau tinkanti pigesni varijanta wub.gif TIK bet kokiu atveju reik isbandt pries tai, nes vis tiek kitam gali ir netikt 4u.gif bet as labai patenkinta..
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 10, 14:11)
O kokia jus turite spalvyte?

Esu visiska baltaode, tai turiu Siberia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 09, 23:13)
Mane siaip dar labai domina atsiliepimai apie sia pudra:

NARS Sheer Glow
user posted image

as turejau sheer matt,ji skaitosi kaip labiau maskuojanti nei sheer glow,tai tikrai galiu pasakyti kad maskuoja maziau nei vidutiniskai ir jokiu spuogeliu ar demeliu neuzmaskuoja,tik sulygina veido spalva.Jeigu neturit jokiu problemu su veiduku rekomenduoju.Tiesa,mane nuo jos labai bere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 09 10, 19:05)
Esu visiska baltaode, tai turiu Siberia blush2.gif

O kam pirkote nars sheer glow kuri skirta nrml,sausai odai kai turite riebia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 10 rugsėjo 2010 - 19:04