Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dasha @ 2010 09 09, 11:48)
Dioro neblogos man, ir EL DW light. Dioro lengvesnės, bet ir lengviau maskuoja. Aišku galima maišyt tepant ant veido, bet kiek žaidimo  doh.gif

dioro konkreciai kurios? forever gal? reikes meginti gauti meginuku, kad matyciau kaip dienos begyje pudryte,ir kuri geriausiai tiktu, tik va noriu isiklausineti, kad zinociau is kuriu rinktis:)
Atsakyti
Dabar kaip tik baiginėju Dior Eclat Satin, ji puikiai padrėkina veidą, ji palieka tokia švytinti ir skaisti. Bet dabar norėčiau labiau maskuojančios, bet kad taip pat drėkintų, kaip ši. Kažin ar geras mao pasirinkimas Dior Sculpt? Ar rinktis iš Chanel kanors? (kažkaip tik šias firmas pripažystu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 09, 12:14)
dioro konkreciai kurios? forever gal? reikes meginti gauti meginuku, kad matyciau kaip dienos begyje pudryte,ir kuri geriausiai tiktu, tik va noriu isiklausineti, kad zinociau is kuriu rinktis:)

Forever. Šiaip man ir Sculpt labai tiko, nors oda normali kai kur išlenda blizgesys (aišku barzda ir nosis), bet vietom sausumas - nosies sparneliai ir tarp antakių. Tai va, man Sculpt tiko, tik jau reikdavo kompaktine sutvirtinti.

Dar aišku didelis Sculpt pliusas- maskavimas, tai ji ideali šaltuoju sezonu, kai ir žandai ir nosis parausta. Ji tokia iš sunkesnių jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 09 rugsėjo 2010 - 15:33
QUOTE(Dasha @ 2010 09 09, 16:31)
Forever. Šiaip man ir Sculpt labai tiko, nors oda normali kai kur išlenda blizgesys (aišku barzda ir nosis), bet vietom sausumas - nosies sparneliai ir tarp antakių. Tai va, man Sculpt tiko, tik jau reikdavo kompaktine sutvirtinti.

Dar aišku didelis Sculpt pliusas- maskavimas, tai ji ideali šaltuoju sezonu, kai ir žandai ir nosis parausta. Ji tokia iš sunkesnių jau.

O kodėl reikia Sculpt sutvirtinti kompaktine? Aš jokių kitų pudrų tept negaliu.
O tada kaip Dior Airflash?
Atsakyti
Ateinu pasiguosti biggrin.gif Gyriau gyriau aš tą Dior NUDE, bet savaitėlę panaudojus mano sausą odą, toks jausmas, kad ji dar labiau išsausino, nepadeda nei kremas, nors maskavimas nuostabus wub.gif EL DWL išvis nepatiko, susigėrė viskas į odą blink.gif
Patarkit, mergaitės kokią gerą pudrytę sausesnei odai, būtų gerai kad naatrodytų veidas kaip taukais išteptas, nors oda ir sausoka (labai jau negražu man kai oda blizga) bet jau geriau tokia, nes su kitokiom man matosi šerpetojimai ir šiaip vidury dienos jau tempt odą pradeda doh.gif beje jokių "lyginančių raukšles" nesiūlykit, esu dar gan jauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 09 09, 15:46)
O kodėl reikia Sculpt sutvirtinti kompaktine? Aš jokių kitų pudrų tept negaliu.
O tada kaip Dior Airflash?

Nes mano oda normali/mišri tokia, tik vietom pasausėjus, o Sculpt skirta sausesnei odai wink.gif Kompaktinė man tokiu atveju matiškumo duoda.
Airflash negaliu pakomentuoti, nes nebandžiusi rolleyes.gif O nebandau, nes tai netaupi pudra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 09, 16:55)
Nes mano oda normali/mišri tokia, tik vietom pasausėjus, o Sculpt skirta sausesnei odai wink.gif  Kompaktinė man tokiu atveju matiškumo duoda.
Airflash negaliu pakomentuoti, nes nebandžiusi  rolleyes.gif O nebandau, nes tai netaupi pudra  biggrin.gif

tada gal man nereiks tos kompaktinės nes mišri/linkusi į sausumą smile.gif o dar klausimas : veidas neatrodo kaip su kauke? ji gerai maskuoja pav. mažus paraudimus?
Atsakyti
Merginos As naudoju EL DWL 2 numeri, o koks numeris atitikti man turetu Dior Nude kremines?
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 09, 12:58)
pas mane 80 bronzer, nes mano oda nera labai sviesi. bet kazkaip atspalvis i raudonuma toks..  doh.gif
Papildyta:

o kaip tau? patinka?  mirksiukas.gif

Mano ta 75 golden, tai tokio natūralaus atspalvio ax.gif Kol kas labai patinka, žiemai gal kiek per tamsi bus. Patinka man, kad ji nėr skysta ir gražiai pasidengia. Dar rinkausi iš MF Lasting performance (čia forumuose daug kur buvo rašoma, kad ji geriausia riebiai/mišriai odai), bet nelabai patiko man jos tekstūra - tokia labai šlapiai tepasi...
Atsakyti
O riebiai odai toks pudru sarasiukas nepadarytas? Nes pirmame puslapyje sausai arba misriai..
Papildyta:
QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 08, 12:08)
Mano oda riebi, blizga.. Tai dabar įsigijau MaxFactor Colour adapt ir kol kas labai patinka ir tinka. Tepasi ji taip matiškai, sausai, tikrai nėra jokio kaukės efekto, labai natūraliai atrodo. Rekomenduoju wink.gif

Kaip maskuoja? Nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 09, 22:24)
Papildyta:
Kaip maskuoja? Nekemsa poru?

Man ji nemaskuoja nieko smile.gif Kaip suprantu ši pudra ir nėra iš tų, kurios gerai maskuoja. O dėl porų kimšimosi, kažkaip niekad tokių bėdų neturiu, tai net nežinau 4u.gif
Atsakyti
Mane siaip dar labai domina atsiliepimai apie sia pudra:

NARS Sheer Glow
user posted image

Ar ji tinkama misriai/riebiai odai, t.y. ar tas svytincio veido efektas neatrodytu tragiskai ant riebesnes odos, jeigu dienos begyje pradetu listi blizgesys? Tikiu, kad jos maskavimas nera idealus, gal vidutinis, bet idomu, koks bendras vaizdas ir kaip laikosi. 4u.gif Jei kas galetu ja sulyginti su Makeup Forever HD, butu isvis nerealu, tada man butu lengviau lyginti jas, nes HD esu isbandziusi ax.gif
Atsakyti