Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 09 08, 12:59)
O kaip greitai pradeda oda blizgėti?

per visą dieną man veidas taip ir nesublizgėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 08, 20:25)
na ka nuo make up store matt veidukas vis del to blizga, ir isryskeja prie lempu sviesu pasausejimai tarp antakiu, ko realiai nesimato  unsure.gif  o ka bemeginti dabar,skatau vis senas temas ir pasimeciau jau.. norisi ir matiskumo ir gaivumo,kaip supratau galiu s clarins este lauder,ysl rinktis,gal kas dar ka konkreciau pasiulytumet?

Žinok man taip pat matos nusausėjimai su ja ir ypač negražiai atrodo nosies sparneliai - ta prasme kur nosies praplatėjimas, šnervių išorinė dalis (gerai čia aprašiau lotuliukas.gif ) atrodo ta vieta rieboka, bet labai negražiai matos pudra, tiesiog net nepudruoju ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 08, 20:48)
Jau sugundei      mirksiukas.gif

Žinai, kažkaip visai nesinorėjo man gundyti biggrin.gif
Na, aš aplamai iki šiol visai nenaudojau veido pudros, nes to poreikio kaip ir nėra. Kaip ir buvau minėjusi, naudoju tik labai labai retai, tai negaliu pasakyti, kokia veido pudra yra gera, o kokia ne. Mano oda tokia labiau linkusi į sausumą, tai man ši pudra visai tinka. Be to ji yra jautriai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 08, 23:04)
Žinok man taip pat matos nusausėjimai su ja ir ypač negražiai atrodo nosies sparneliai - ta prasme kur nosies praplatėjimas, šnervių išorinė dalis (gerai čia aprašiau  lotuliukas.gif ) atrodo ta vieta rieboka, bet labai negražiai matos pudra, tiesiog net nepudruoju ten  doh.gif

Man taip nuo EL DWL unsure.gif panaudoju pora savaiciu ir turiu nutraukt... nes snerves ir vieta tarp antakiu issauseja doh.gif
Jau nebezinau kokia ir bepirkt... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Linju @ 2010 09 07, 22:03)
Norėčiau daugiau atsiliepimų apie ARTDECO HYDRA SILKuser posted image

Labai lengva, mazai maskuojanti, lengvai tepasi, tik pasitepus veidukas labai graziai atrodo - svyti, jokios kaukes.
Man su normalia/misria oda nelabai tinkama unsure.gif po 4-5 val nuplaukia. Vasara, kai buvo karsta, labai blizgedavo doh.gif dabar, kai orai atveso, jau normaliau... bet net sviesiausias 1 nr. man per tamsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 08, 22:04)
Žinok man taip pat matos nusausėjimai su ja ir ypač negražiai atrodo nosies sparneliai - ta prasme kur nosies praplatėjimas, šnervių išorinė dalis (gerai čia aprašiau  lotuliukas.gif ) atrodo ta vieta rieboka, bet labai negražiai matos pudra, tiesiog net nepudruoju ten  doh.gif

man irgi ta pati vieta, plius tarp antakiu,kaip minejau ir veidas kaip blizgejo taip ir blizga,tik gal pats pudros efektas,kad spalva sulygina,bet siaip daugiau minusu nei pliusiu. O gal ka geresnio esi atradusi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 09 08, 22:04)

man irgi ta pati vieta, plius tarp antakiu,kaip minejau ir veidas kaip blizgejo taip ir blizga,tik gal pats pudros efektas,kad spalva sulygina,bet siaip daugiau minusu nei pliusiu. O gal ka geresnio esi atradusi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 08, 20:33)
siandien isigijau, rytoj jau bandysiu  smile.gif  beje, koki atspalvi naudoji?  mirksiukas.gif

Ir kaip? smile.gif Pas mane 75 Golden smile.gif
Atsakyti
Noriu sita nusipirkti,bet net nezinau kos atspalvis tiktu,patarkit,gal kas turit?as sviesiaode,blondine (bet nenaturali blondine,dazyta)...tai nezinau kokia pasirinkt g.gif
Estee Lauder Resilience Lift Extreme Radiant Lifting
http://www1.macys.co...ategoryID=33639
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 rugsėjo 2010 - 09:24
Artdeco Hydra Silk parduotuvėj apžiūrėjau, tai ji tiršta, man patinka tirštesnės. Kurios dar pudros nėra labai skystos? smile.gif
Atsakyti
aj beja visu taip isgirtoji estee lauder tai cia pilnas pavadinimas double wear light? ar double wear? ar double matt? blink.gif biggrin.gif ji sulaiko riebgu blizgejima?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 09, 08:20)

Dioro neblogos man, ir EL DW light. Dioro lengvesnės, bet ir lengviau maskuoja. Aišku galima maišyt tepant ant veido, bet kiek žaidimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 09, 10:30)
Ir kaip? smile.gif Pas mane 75 Golden smile.gif

pas mane 80 bronzer, nes mano oda nera labai sviesi. bet kazkaip atspalvis i raudonuma toks.. doh.gif
Papildyta:

o kaip tau? patinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solniska: 09 rugsėjo 2010 - 11:59