Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(minik @ 2010 09 07, 22:14)
Del sito galiu su jumis sutikti - si pudra ideali misriai/riebiai odai, o ant sausos odos, pilnai tikiu, ji nekaip dengiasi ir atrodo. Viena is esminiu klaidu, kuria dauguma daro su sia pudra, iskaitant konsultantes pardese - jos tepa per stora sluoksni, nors tereikia minimalaus kiekio maksimaliam veido maskavimui. Va tada rezultatas ir yra kaukes efektas.
Kas del spalvos, tai sios pudros atspalviu pasirinkimas tikrai labai didelis, viskas priklauso nuo tinkamai parinkto atspalvio, ka daznai padaryti sudetinga, net jei bandoma parduotuveje, bet ne dienos sviesoje. EL Double Wear turi ir siltu, ir saltu atspalviu, kuriuos idealiai galima atitaikyti savo odai.
Taigi, manau, sis Elegant pastebejimas tikrai labai tikslus ir turetu praversti toms, kurios dairosi i sia pudra, bet turi sausa oda 4u.gif

Sutinku, kad sausaodėms žiemą nelabai.....
Mano oda mišri į sausumą, bet vasarą pariebėja, tai vasarai - super....
Kitą vasarą planuoju pirkti...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 09 07, 21:08)
Artdeco temuteje yra pakankamai atsiliepimu apie sia pudra.
As jau buvau apsisprendusi pirkti EL DWL pudryte, bet va siandiena paskaiciau sena pudru tema ir radau daug geru atsiliepimu apie dior nude tai vel pasimeciau  doh.gif  o kaip jus matote saltesnem oru kuri geresne? dioras ar EL DWL?

Na as EL DWL imciau vasarai, o Nude ziemai smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif kokia pudryte rekomenduotumet odai kuri linkusi i blizgejima? noreciau lengvos, be kaukes efekto,kad naturaliai gaiviai atrodytu. kaip suprantu turetu buti matt bet va noretusi kad toji matt pudra na veido nepadarytu negyvo.ir beabejo kad sulaikytu veido blizgejima pakankamai ilgai. Siuo metu bandau make up store, bet ji man atrodo gan sunkoka,tepasi nelabai kaip. laukiu rekomendaciju,aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 08 rugsėjo 2010 - 10:59
Mano oda riebi, blizga.. Tai dabar įsigijau MaxFactor Colour adapt ir kol kas labai patinka ir tinka. Tepasi ji taip matiškai, sausai, tikrai nėra jokio kaukės efekto, labai natūraliai atrodo. Rekomenduoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 10:17)
Na as EL DWL imciau vasarai, o Nude ziemai  smile.gif

Aciu. as taip ir galvojau, tik reikejo, kad dar kazkas patvirtintu mano mintis 4u.gif
merginos o kuo skiresi EL DW nuo EL DWL? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 08 rugsėjo 2010 - 12:30
QUOTE(myglle @ 2010 09 08, 13:27)
Aciu. as taip ir galvojau, tik reikejo, kad dar kazkas patvirtintu mano mintis  4u.gif
merginos o kuo skiresi EL DW nuo EL DWL?  blush2.gif

EL DWL yra lengvesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 09 08, 11:04)
Ten Avene akcija dabar, mokėjau 53 lt. su centais  4u.gif

Papildyta:
Pavadinimas Avene "Couvrance" correcteur de teint. Jautriai odai  4u.gif
mano oda yra mišri.

O kaip greitai pradeda oda blizgėti?
Atsakyti
[quote=Linju,2010 09 05, 12:18]
Pasidalinsiu savo patyrimais apie pigesnes pudras (kurias pamenu):
Maybelline Dream Satin liquid.Nemaskavo porų, veidas kaip miltuotas, sausas vietas paryškindavo.

Na, zinokit, kadangi savaja pudra buvau palikusi, tai pas mama pasinaudojau Maybelline Dream Satin Liquid ir galiu pasakyti likau labai maloniai nustebinta (nors pries pigesnes pudras kazkaip skeptiskai nusiteikusi)...labai graziai pasidenge, man kaip tik veidas labai gaiviai atrode, jokiu miltu...pasidenge galima sakyt nematomai, netgi gavau komplimenta, kad veido oda labai graziai atrodo ax.gif ir isilaike visa diena, matyt kaip kam.... nuo veido odos tipo viskas priklauso...tik neaisku kaip del poru kimsimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesė: 08 rugsėjo 2010 - 13:08
QUOTE(Nesė @ 2010 09 08, 14:07)

Na, zinokit, kadangi savaja pudra buvau palikusi, tai pas mama pasinaudojau Maybelline Dream Satin Liquid ir galiu pasakyti likau labai maloniai nustebinta (nors pries pigesnes pudras kazkaip skeptiskai nusiteikusi)...labai graziai pasidenge, man kaip tik veidas labai gaiviai atrode, jokiu miltu...pasidenge galima sakyt nematomai, netgi gavau komplimenta, kad veido oda labai graziai atrodo  ax.gif  ir isilaike visa diena, matyt kaip kam.... nuo veido odos tipo viskas priklauso...tik neaisku kaip del poru kimsimo...

Be abejo kiekvienam vis kitaip, matyt mano odos tipas toks ''sunkus'' biggrin.gif Sunkiai man kas įtinka.
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 08, 11:17)
Na as EL DWL imciau vasarai, o Nude ziemai  smile.gif

Iš esmės pritariu. Dior Nude labiau makuoja už EL DWL t.y ji kažkiek sunkesnė, bet man daug malonesnė ir gražiau maskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 09 08, 12:08)
Mano oda riebi, blizga.. Tai dabar įsigijau MaxFactor Colour adapt ir kol kas labai patinka ir tinka. Tepasi ji taip matiškai, sausai, tikrai nėra jokio kaukės efekto, labai natūraliai atrodo. Rekomenduoju wink.gif

siandien isigijau, rytoj jau bandysiu smile.gif beje, koki atspalvi naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka nuo make up store matt veidukas vis del to blizga, ir isryskeja prie lempu sviesu pasausejimai tarp antakiu, ko realiai nesimato unsure.gif o ka bemeginti dabar,skatau vis senas temas ir pasimeciau jau.. norisi ir matiskumo ir gaivumo,kaip supratau galiu s clarins este lauder,ysl rinktis,gal kas dar ka konkreciau pasiulytumet?
Atsakyti