Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Photoready yra normaliai/ riebiai, sugers riebalus, bet suteiks švytėjimo. Light/ medium coverage.
Colorstay turėtų tikt labai riebiai, daugiau matinė. Medium coverage.
Atsakyti
Pabandziau siandien ant rankos ir ant nosies Bourjois healthy Mix(isipyliau i indeli), tai pati pudra pasirode labai lengva, ne kazkiek maskuojanti, kvepainti biggrin.gif Tiesa spalva tobulai tinkanti atrode 73 nr. kaip manot, kokia spalva reiktu bandyti is Dior Nude, jei bourjois 73 tiko blush2.gif Ji labiau i gelsvuma 4u.gif

Himalaia, kaip manote ar Dior nude riebesnei T zonai islaikyti matsikuma, bet kad nesiryskintu jokiu sausesniu vietu? Bourjois neisryskino nieko, oda graziai atrode (tepiau tik nosi, ryt bandysiu visa veida0), tokia dregna, bet po keliu val jau blizgeo, o vakarop atrode, kad isvis neliko verysad.gif Ar visdelt apsistoti ties savo kolkas planuojama isigyti Revlon colorsaty Active, bet bijau, kad per daug nesausins, isryskins sasuas vietas verysad.gif
Atsakyti
Tulpelyt, iš kur tokį Bourjois numeriuką radot? Healthy Mix yra nuo 51 iki 58, tik šie 8ni atspalviai g.gif

O Nude nemanau, kad turėtų išryškint sausesnes vietas, ji tikrai lengvutė pudra, man gal kiek ir panaši į Healthy Mix, bent jau laikėsi ir atrodė ant veiduko gana panašiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 10, 17:48)
Himalaia, kaip manote ar Dior nude riebesnei T zonai islaikyti matsikuma, bet kad nesiryskintu jokiu sausesniu vietu?

Teoriškai gali išlaikyti, kaip bus praktiškai- nepabandžius nesužinosit... Šiaip, ji labai lengva, nedaug dengia, tai tikrai reikia bandykt, ar jūsų odai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 11, 01:06)
Tulpelyt, iš kur tokį Bourjois numeriuką radot? Healthy Mix yra nuo 51 iki 58, tik šie 8ni atspalviai  g.gif

O Nude nemanau, kad turėtų išryškint sausesnes vietas, ji tikrai lengvutė pudra, man gal kiek ir panaši į Healthy Mix, bent jau laikėsi ir atrodė ant veiduko gana panašiai. smile.gif

Oj 53, ne 73 biggrin.gif

Aciu labai uz paaiskinimus 4u.gif 4u.gif o kazin Nude 040 nr. labai tamsus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 11 rugpjūčio 2010 - 10:12
Aš jau antrą dieną bandau Dior Nude smile.gif Išties labai faina pudra, ganėtinai ilgai neišlindo blizgesys, o odavisą dieną atrodė tokia švytinti. Na, nusprendžiau, kad man Dior Nude labiau patinka nei Clarins TM smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 10:10)
Oj 53, ne 73  biggrin.gif

Aciu labai uz paaiskinimus  4u.gif  4u.gif o kazin Nude 040 nr. labai tamsus?

man įpylė 030, tai tokiai šiek tiek įdegusiai odai, jau prie tamsesnių. manau 040 jau ganėtinai tamsus bus smile.gif
Papildyta:
nes va jei sakot, kad Bourjois 53 spalva pasirodė tinkanti, tai bandykit Dior Nude kokią 030, o gal net ir šviesesnę, nes aš Bourjois 54 nusipirkus vasarai, man idealiai tinka. O Nude vasaros pradžioj bandžiau, kaip minėjau, 030, tai, sakyčiau panašūs gan atspalviai su Bourjois 54 smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi paprašiau, kad įpiltų pabandyt pudrų, tai turiu chanel mat- bei vita- lumiere, dior nude:) šiaip aš norėčiau kokios skaistinančios pudros, kad išlygintų veidą ir suteiktų tokį angelišką švytėjimą, nes pati baltaodė, tai turėtų gerai atrodyt. bet net nežinau, ar yra tokių smile.gif na pabandysiu šitas, pasidalinsiu nuomone:)
Atsakyti
Sveikos merginos as dar karta pasikartosiu Guerlain prarure extreme nusipirkau ir man ji ideali,veidas lyg kvepuotu,skaistus toks atrodo ir pamaskuoja lengva ji tokia naudoju beveik savaite ir tik geriausi atsiliepimai is mano puses,mano oda misri vietom sausa T zona riebi tai retai kada reik dienos begi kompaktines kad blizgezi sugertu tik viena kart naudojau,ilgai dvejojau pirkt nes kaina nemaza bet surizikavau,konsultatnte kristianos parinko puiku atpalvi 04 thumbup.gif dar patiko DiorSkin Forever,sekancia cia planuoju isgyti arba abi turet ir retkarciais maisyt(nors istikro man jos labai panasios pasirode)
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 11, 12:55)
man įpylė 030, tai tokiai šiek tiek įdegusiai odai, jau prie tamsesnių. manau 040 jau ganėtinai tamsus bus  smile.gif
Papildyta:
nes va jei sakot, kad Bourjois 53 spalva pasirodė tinkanti, tai bandykit Dior Nude kokią 030, o gal net ir šviesesnę, nes aš Bourjois 54 nusipirkus vasarai, man idealiai tinka. O Nude vasaros pradžioj bandžiau, kaip minėjau, 030, tai, sakyčiau panašūs gan atspalviai su Bourjois 54  smile.gif

Isbandziau siandien visa veida, tai nezinau, kazkaip nelabai maskavo man ji arba kai esu pratus prie mineraliniu taip ir atrodo g.gif Sausesniu vietu neisryskino, tas labai patiko, bet nosis eme blizget labai greit verysad.gif . O del spalvos, lyg ir tinkanti man ji, jauciu tamesesne irgi gerai atrodytu, nes dabar biski pabalus atrodau biggrin.gif O Nude taip ir maniau kad man 030 butu idealiausia, bet siaubas kaip gaila tiek pinigeliu leist pudrai biggrin.gif nezinau ar verta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 15:24)
Isbandziau siandien visa veida, tai nezinau, kazkaip nelabai maskavo man ji arba kai esu pratus prie mineraliniu taip ir atrodo  g.gif  Sausesniu vietu neisryskino, tas labai patiko, bet nosis eme blizget labai greit  verysad.gif . O del spalvos, lyg ir tinkanti man ji, jauciu tamesesne irgi gerai atrodytu, nes dabar biski pabalus atrodau biggrin.gif O Nude taip ir maniau kad man 030 butu idealiausia, bet siaubas kaip gaila tiek pinigeliu leist pudrai  biggrin.gif  nezinau ar verta  unsure.gif

jei dvejojat,tai neverta..o kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 11, 13:05)
Aš šiandien irgi paprašiau, kad įpiltų pabandyt pudrų, tai turiu chanel mat- bei vita- lumiere, dior nude:) šiaip aš norėčiau kokios skaistinančios pudros, kad išlygintų veidą ir suteiktų tokį angelišką švytėjimą, nes pati baltaodė, tai turėtų gerai atrodyt. bet net nežinau, ar yra tokių smile.gif na pabandysiu šitas, pasidalinsiu nuomone:)

o kokia jūsų oda? Nes Chanel Matlumiere ir Vitalumiere dvi skirtingos pudros, skirtingiems odos tipams smile.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 11, 13:24)
Isbandziau siandien visa veida, tai nezinau, kazkaip nelabai maskavo man ji arba kai esu pratus prie mineraliniu taip ir atrodo  g.gif  Sausesniu vietu neisryskino, tas labai patiko, bet nosis eme blizget labai greit  verysad.gif . O del spalvos, lyg ir tinkanti man ji, jauciu tamesesne irgi gerai atrodytu, nes dabar biski pabalus atrodau biggrin.gif O Nude taip ir maniau kad man 030 butu idealiausia, bet siaubas kaip gaila tiek pinigeliu leist pudrai  biggrin.gif  nezinau ar verta  unsure.gif

Jooo, maksuoja ji tikrai ne kaži ką smile.gif
Tai gal kažkas gali iš Duty Free atvežti, jei yra keliaujančių pažįstamų g.gif Nežinau, kaip Nude, bet su EL DWL aš 30 Lt sutaupiau smile.gif
Atsakyti