Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Kagi išbandžiau visų girtąją išgirtąją Estee Lauder DWL. ką galiu pasakyti - ant mano sausėti linkusios odos jausmas su ja nekoks. Pudra visa tuoj pat susigėrė ir veidas liko sausutėlis, nors ir tepiau prieš tai riebų kremą blink.gif .
Spalva 2.0 tikrai taaaamsi, labai jau geltona, maskavimas neypatingas, bet labiausiai, nepatiko tas veido sausumo pojūtis.
Ką gi sekantis mano taikinys EL Nutritious, tikiuosi bus geresnė už DWL g.gif Beje, gal kas gali jas palyginti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 06 rugsėjo 2010 - 16:40
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 05, 15:52)
Man reikia trumpo ir greito atsakymo : prieš kelis metus Isadora turėjo labai gerą pudrą Velvet Touch , paskui ji lyg ir buvo iš parduotuvių dingusi, o dabar ją vėl mačiau Isadoros puslapyje. Tai ar pas mus šitos pudros galima kur nors įsigyti? Ji atrodo taip
http://www.isadora.c...p;thumbsize=200

as gal pries savaite nusipirkau isparduotuvei "Aistruole",tikrai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2010 09 06, 17:30)
Laukiu parvykstant Neutrogena healthy skin foundation rolleyes.gif
VIDEO

Bus ydomus atsiliepimai, nes ji lyginama su Nars sheer glow kurios kaip tik laukiu sia sav parvykstant wub.gif Beje kokia spalvyte emet ir koks jusu odos tipas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 06 rugsėjo 2010 - 20:38
[quote=minik,2010 09 04, 00:41]
Dior Forever yra tikras geris, nes matiskuma islaiko visa diena.

As taip pat labai dziaugiuosi atradusi Dior forever, matiskuma islaiko super, atrodo viskas, tikriausiai veidas jau blizga, bet pasiziurejus i veidrodi nustembi, jog pudra graziai guli ant veidelio wub.gif netgi mastau, jog ziemai reikia pasidairyti riebesnes pudros...taciau vasarai ji tikrai nepakeiciama...
Atsakyti
Na va. Skaitinėjau, skaitinėjau šį skyrelį, rinkausi pudrytę pagal aprašymus, o gavosi labai spontaniškai biggrin.gif Šiandien nuėjau į Eurovaistinę, susigundžiau nuolaida ir nusipirkau "Avene" couvrance krempudrą veidui. Numeriukas 02, spalvytė natural.
Kadangi aš tiek tos krempudros tenaudoju, tai man ji labai gerai ir tepasi, ir spalvytę vaistinės konsultantė man idealiai parinko. Pirkiniu nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
Ar esat kas bande sia?Nusipirkau,ir dabar nerandu ar oil free g.gif Mano oda riebi,tai va galvoju ar tinkama nusipirkau biggrin.gif
Lancome
Atsakyti
Norėčiau daugiau atsiliepimų apie ARTDECO HYDRA SILKuser posted image
Atsakyti
Artdeco temuteje yra pakankamai atsiliepimu apie sia pudra.
As jau buvau apsisprendusi pirkti EL DWL pudryte, bet va siandiena paskaiciau sena pudru tema ir radau daug geru atsiliepimu apie dior nude tai vel pasimeciau doh.gif o kaip jus matote saltesnem oru kuri geresne? dioras ar EL DWL?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 09 06, 21:37)
Bus ydomus atsiliepimai, nes ji lyginama su Nars sheer glow kurios kaip tik laukiu sia sav parvykstant  wub.gif Beje kokia spalvyte emet ir koks jusu odos tipas?

emiau grynai naturalaus atspalvio, nes gyvai nera kur paziureti tos pudros. emiau natural beige berods. 60nr.
oda-neproblematiska ax.gif
tik noris lengvo svytejimo ir grazaus atspalvio ,tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 09 07, 14:31)
Na va. Skaitinėjau, skaitinėjau šį skyrelį, rinkausi pudrytę pagal aprašymus, o gavosi labai spontaniškai  biggrin.gif  Šiandien nuėjau į Eurovaistinę, susigundžiau nuolaida ir nusipirkau "Avene" couvrance krempudrą veidui. Numeriukas 02, spalvytė natural.
Kadangi aš tiek tos krempudros tenaudoju, tai man ji labai gerai ir tepasi, ir spalvytę vaistinės konsultantė man idealiai parinko. Pirkiniu nenusivyliau smile.gif

O kokia jūsų oda? Ir pilną pavadinimą galit parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 07 rugsėjo 2010 - 20:46
QUOTE(Elegant @ 2010 09 06, 16:40)
Kagi išbandžiau visų girtąją išgirtąją Estee Lauder DWL. ką galiu pasakyti - ant mano sausėti linkusios odos jausmas su ja nekoks. Pudra visa tuoj pat susigėrė ir veidas liko sausutėlis, nors ir tepiau prieš tai riebų kremą  blink.gif .
Spalva 2.0 tikrai taaaamsi, labai jau geltona, maskavimas neypatingas, bet labiausiai, nepatiko tas veido sausumo pojūtis.
Ką gi sekantis mano taikinys EL Nutritious, tikiuosi bus geresnė už DWL  g.gif Beje, gal kas gali jas palyginti?  4u.gif

Del sito galiu su jumis sutikti - si pudra ideali misriai/riebiai odai, o ant sausos odos, pilnai tikiu, ji nekaip dengiasi ir atrodo. Viena is esminiu klaidu, kuria dauguma daro su sia pudra, iskaitant konsultantes pardese - jos tepa per stora sluoksni, nors tereikia minimalaus kiekio maksimaliam veido maskavimui. Va tada rezultatas ir yra kaukes efektas.
Kas del spalvos, tai sios pudros atspalviu pasirinkimas tikrai labai didelis, viskas priklauso nuo tinkamai parinkto atspalvio, ka daznai padaryti sudetinga, net jei bandoma parduotuveje, bet ne dienos sviesoje. EL Double Wear turi ir siltu, ir saltu atspalviu, kuriuos idealiai galima atitaikyti savo odai.
Taigi, manau, sis Elegant pastebejimas tikrai labai tikslus ir turetu praversti toms, kurios dairosi i sia pudra, bet turi sausa oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 07, 14:02)
Kiek mokėjote?  smile.gif

Ten Avene akcija dabar, mokėjau 53 lt. su centais 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 07, 20:44)
O kokia jūsų oda? Ir pilną pavadinimą galit parašyti      mirksiukas.gif

Pavadinimas Avene "Couvrance" correcteur de teint. Jautriai odai 4u.gif
mano oda yra mišri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika08: 08 rugsėjo 2010 - 09:04