Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Na, ką - įsigyjau Kanebo fluid finish ir esu labai patenkinta: veidas neatrodo kaip kaukė, nekemša orų, maskuoja tiek, kiek reikalauja mano neproblematiška oda, tekstūra sudaryta beveik vandens pagrindu, tai veidas kone švyti ir tviska. O kas fainiausia, tai kad drėkina mano odą, nes nuo kitų pudrų būdavo taip, kad atrodo oda sudžius, toks nemalonus sausumo pojūtis jausdavosi. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomidorusultys: 04 rugsėjo 2010 - 12:01
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 05, 00:06)
Amzinos problemos su baltumu  doh.gif ,na bandysiu is clarins beroc kazkokia drekinancia krempudra is paciu swiesiausiu gal tiks,paprasysiu kad ipiltu pasibandyt.

Jus sausai odai ieskot? man tai lb patiko Healthy mix Bourjois.. tik reik padrekint pries tai 4u.gif zadu sia sav isigyt 4u.gif bet irgi siulyciau pabandyt pries tai
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 05, 01:08)
Jus sausai odai ieskot? man tai lb patiko Healthy mix Bourjois.. tik reik padrekint pries tai 4u.gif zadu sia sav isigyt 4u.gif bet irgi siulyciau pabandyt pries tai

vasara lyg tokia normali veido oda buvo net pasiriebaluodavo nuo karsciu,buwau patenkinta,o db matau pasausejimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 04 rugsėjo 2010 - 23:57
Pasidalinsiu savo patyrimais apie pigesnes pudras (kurias pamenu):
user posted image
Maybelline Dream Satin liquid.Nemaskavo porų, veidas kaip miltuotas, sausas vietas paryškindavo.
user posted image
Avon Calming effect. Subėga plėmais. Išvis netiko. schmoll.gif
user posted image
Lumene Double Stay. Maskuoja gerai, sunkoka, tiršta, bet gerai išlygina veido spalvą, beveik nesausina. Neatitaikiau spalvos blush2.gif
user posted image
Lumene Hydra Drops. Nemaskavo, ant veido nesimato, bet kažko vis man neįtiko.
Dabar turiu: Under20 Never ever. Gerai maskuoja, nesausina, bet pats šviesiausias atspalvis man per tamsus. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Man reikia trumpo ir greito atsakymo : prieš kelis metus Isadora turėjo labai gerą pudrą Velvet Touch , paskui ji lyg ir buvo iš parduotuvių dingusi, o dabar ją vėl mačiau Isadoros puslapyje. Tai ar pas mus šitos pudros galima kur nors įsigyti? Ji atrodo taip
http://www.isadora.c...p;thumbsize=200
Atsakyti
As ilgai ilgai rinkausi, issirinkau Clinique Antiblemish pudra. Na galiu pasakyti, kad man ji liuks- laikosi ilgiausiai is visu turetu, ilgai islaiko matiskuma, nors neparasyta, kad turi suteikt, gerai maskuoja, pakankamai lengva. Mano oda riebi, poreta. Na ja pirkau iskart po Lancome Teint Idole Ultra, tai Clinique man daug labiau patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 09 03, 07:56)
Labas,

Neseniai dermatologė pasakė, kad vienintelė mano veido odai (riebi/problematiška) tinkama pudra yra Exuviance pudros pagrindas.
user posted image

Gal kuri esate išbandžiusi? Ar gera? Ar tikrai verta pirkti?

Negi tikrai nei viena nesat bandžiusi šios pudros? blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 05, 16:52)
Man reikia trumpo ir greito atsakymo : prieš kelis metus Isadora turėjo labai gerą pudrą Velvet Touch , paskui ji lyg ir buvo iš parduotuvių dingusi, o dabar ją vėl mačiau Isadoros puslapyje. Tai ar pas mus šitos pudros galima kur nors įsigyti? Ji atrodo taip
http://www.isadora.c...p;thumbsize=200

Tikrai mačiau ir Sarmose ir Droge
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie

Max Factor Second skin foundation
user posted image

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 09 05, 22:31)
Norėčiau atsiliepimų apie

Max Factor Second skin foundation
user posted image

4u.gif

Jų pilna Max Factor temoje, pasiskaitinėkit, netingėkit smile.gif Man pačiai ji buvo ne tai ko ieškau
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 09 05, 18:04)
Negi tikrai nei viena nesat bandžiusi šios pudros?  blink.gif  verysad.gif

Exuviance tema paskaitykit.
Man ta pudra netiko,nes eme berti veida,manau,tikrai nuo jos,nes vos nutraukiau,iskart berimai dingo. Siaip labai atitiko atspalvis mano odos spalva,tiesiog identiskas,pudra super gerai dengdavosi, matiskuma laiko,bet ne idealiai. Butu geras pirkinys,jei ne berimas smile.gif
Atsakyti
Laukiu parvykstant Neutrogena healthy skin foundation rolleyes.gif
VIDEO
Atsakyti