mano oda ziema pasausejus buna o va vasara riebi t zona.tai as pati net nezinau kokia mano odos tipas
QUOTE(myglle @ 2010 09 02, 08:55)
mano oda ziema pasausejus buna o va vasara riebi t zona.tai as pati net nezinau kokia mano odos tipas
Tai gal misrus? Nes pas mane panasiai
Isbandziau pudryte Chanel Vitalumiere nr 20 mano pastebejimai butu tokie: tepiau ant ciut sudrekinto veido, tai vietom matosi pasausejimai aplink lupas kai ziuriu dienos sviesoj, tai galiu daryt isvada, kad mano sausai odai ji nera pakankamai drekinanti, kad pvz skubant ryte as ja tepciau be kremo kitas dalykas ka pastebejau, kad suteikia labai grazu svytejima, pvz bandziau Bourjois Healthy mix, tai ji daugiau matine, jei gerai atsimenu.. spalvyte tinka idealiai (bet ziema gali but ciut tamsi) efektas toks, lyg nieko nebutu tepta ant veido, maskavimas manau labai lengvas.. tepas labai maloniai, lieka toks dregnos odos jausmas. Isvada: jei yra galimybe sauseodems siulyciau Chanel Vitalumiere (bet pries tai vis tiek pabandykit, nes cia individualus dalykas), kas megsta svytejima, dregna efekta (taciau man reik vis tiek pries tai gerai sudrekint), o kas nori pigesnio panasaus varijanto siulau Bourjois Healthy mix man abi vienodai beveik patiko, jei dabar reiktu rinktis imciau pigesni varijanta turbut, o jei tureciau galimybe imciau Chanel zinoma
[quote=Vitulka,2010 09 02, 00:44]
Chanel Vitalumiere, jei galimybės leidžia, ir jei užtektų vidutinio maskavimo
jei reik gero maskavimo Dior Sculpt
Papildyta:
O kiek chanelis vitaliumiere kainuoja,bei dior sculpt?Bet siaip kiek esu ziurejusi atspalwiai tamsus,net patys swiesiausi atspalwiai man per tamsus nes esu lb balta.Kaip tenais su dioro ir chanelio atspalwiais,tas 20nr toksai nera lb tamsus ?Del maskawimo kalbejau,nes turiu tamsius ratilus po akimis,siaip tfu,tfu,tfu neturiu kazkokiu tenais defektu,be tu ratilu Nors cia jau greiciausiai tik paskuoklis pades koksai bent jau prislopint juos.
Chanel Vitalumiere, jei galimybės leidžia, ir jei užtektų vidutinio maskavimo
jei reik gero maskavimo Dior Sculpt
Papildyta:
O kiek chanelis vitaliumiere kainuoja,bei dior sculpt?Bet siaip kiek esu ziurejusi atspalwiai tamsus,net patys swiesiausi atspalwiai man per tamsus nes esu lb balta.Kaip tenais su dioro ir chanelio atspalwiais,tas 20nr toksai nera lb tamsus ?Del maskawimo kalbejau,nes turiu tamsius ratilus po akimis,siaip tfu,tfu,tfu neturiu kazkokiu tenais defektu,be tu ratilu Nors cia jau greiciausiai tik paskuoklis pades koksai bent jau prislopint juos.
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 02, 17:45)
O kiek chanelis vitaliumiere kainuoja,bei dior sculpt?Bet siaip kiek esu ziurejusi atspalwiai tamsus,net patys swiesiausi atspalwiai man per tamsus nes esu lb balta.Kaip tenais su dioro ir chanelio atspalwiais,tas 20nr toksai nera lb tamsus ?
Klausimas ne man, bet atsakysiu, nes bandziau Chanel 20nr.. seip ziemai manau tamsokas man butu.. dabar pats tas, bet jei lb baltaode siulyciau pirmiau pasibandyt, nes ner lb sviesus Chanel Vitalumiere kainuoja 149lt
QUOTE(amber123 @ 2010 09 02, 20:23)
Klausimas ne man, bet atsakysiu, nes bandziau Chanel 20nr.. seip ziemai manau tamsokas man butu.. dabar pats tas, bet jei lb baltaode siulyciau pirmiau pasibandyt, nes ner lb sviesus Chanel Vitalumiere kainuoja 149lt
Aciu uz atsakyma,bet tada kila klausimas ka rinktis jai pagal atspalwi man niekas netiks
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 02, 20:15)
Aciu uz atsakyma,bet tada kila klausimas ka rinktis jai pagal atspalwi man niekas netiks
Dioro 010 nr itin šviesus, mano baltai odai tiko, manau šviesesnių merginų už mane nėra
QUOTE(Elegant @ 2010 09 02, 21:29)
Dioro 010 nr itin šviesus, mano baltai odai tiko, manau šviesesnių merginų už mane nėra
o tikslesni pawadinima to Dioro?Siaip as esu tikrai balta,jauciu tu labiau gywesni atspalwi turi
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 02, 20:39)
o tikslesni pawadinima to Dioro?Siaip as esu tikrai balta,jauciu tu labiau gywesni atspalwi turi
šiaip po vasaros esu gelsvumą įgavus, bet veidą labai saugau, todėl jis baltaaas, o šita pudra visiškai identiškai atitinka tą spalvą, nesuteikia jokio gelsvumo, naudoju dabar su bronzantu, nes kitaip visi sako, kad esu labai išblyškus
Dior'as turi daug pudrų, bet atspalviai numeruojami vienodai kiek žinau, mano vadinasi ivory. Pudrytė -Nude
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 02, 17:45)
Dior Sculpt 159 lt, jei neklystu, bet jei reikia tik dėl paakių didesnio maskavimo, tada geriau pirkt ir maskuoklį, nes krempudrą tamsių paakių nemaskuos.
020 nr iš Chanel baltaodei tikrai bus per tamsu. ir šiaip visų 010 ar 01 brangių krempudrų sunku gaut
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 02, 22:55)
Galima pasirinkti tamsesni atspalwi jai reikia kakla patepti ausytes..
negalėčiau tept kaklo krempudra nei už ką, kaip ir ausų, todėl krempudra turi atitikt kaklo atspalvį, kitaip net neperku
Labas,
Neseniai dermatologė pasakė, kad vienintelė mano veido odai (riebi/problematiška) tinkama pudra yra Exuviance pudros pagrindas.
Gal kuri esate išbandžiusi? Ar gera? Ar tikrai verta pirkti?
Neseniai dermatologė pasakė, kad vienintelė mano veido odai (riebi/problematiška) tinkama pudra yra Exuviance pudros pagrindas.
Gal kuri esate išbandžiusi? Ar gera? Ar tikrai verta pirkti?
Cia viso tik brangias girete pudras.. o is tu paprastesniu pvz loreal,maxfactor , BeYu , isadora, kurios irgi butu neblogos ir tinkancios misriai odai?