nu ka ateinu pasidalinti atsiliepimais apie CLINIQUE event better pudryte, nu esu geraja prasme nustebus, oda islieka matine beveik visa diena, blizgesiukas gerokai popiet islenda ir atrodo naturaliai, nu zodziu isimylejau sita pudra
tai pirma mano tokia pudra kuri tiek laiko islaikytu oda matine
QUOTE(Elegant @ 2010 08 29, 19:40)
Ar tikrai niekas nebandėt? Labai labai įdomūs jūsų atsiliepimai, užsienio forumuose jie tikrai geri
Estee Lauder Nutritious Vita Mineral Makeup
Bandžiau ant rankos El DWL ir šios 1.0 numerius, tai spalvytės tikrai skiriasi, DWL pilkoka, o Nutritious - gražiai gelsva, norisi išbandyt, bet Douglase kaip tik neseniai jau buvau prašyt įpilt pudrytės, nesinori taip dažnai eiti
Estee Lauder Nutritious Vita Mineral Makeup
Bandžiau ant rankos El DWL ir šios 1.0 numerius, tai spalvytės tikrai skiriasi, DWL pilkoka, o Nutritious - gražiai gelsva, norisi išbandyt, bet Douglase kaip tik neseniai jau buvau prašyt įpilt pudrytės, nesinori taip dažnai eiti
Kaip tik dabar bandau EL Nutritious Nr 1.0 Ieškojau pudros šaltesniam sezonui, norėjau lengvos, kad suteiktų lengvą švytėjimą...
Tai EL Nurtitious spalva man ideali - švelniai gelsva, be jokių pilkų ar rausvų atspalvių, tuo pačiu nėra per geltona. Palyginimui - naudojau Clinique Stay True Nr. 27, tai šioji kiek rausvesnė, o pvz Clarins Teint Eclat Mat Nr.05 - gelsvesnė už EL.
Didelis EL Nutritious minusas - labai greitai pradeda blizgėti T zona (mano oda mišri). O šiaip dengiasi lengvai, neblogai maskuoja, nedaro kaukės efekto...
Kokie atsiliepimai butu apie sia pudryte :
Calvin Klein - Infinite Matte Foundation
Busiu dekinga uz atsakymus
aprasymas : Calvin Klein, Infinite Matte Foundation
Infinite Matte Oil Free Foundation leaves a velvety matte finish to help control and oil on your skin throughout the day.
Helps minimise the appearance of pores and fine lines to help create a flawless finish.
Sensuous, oil free foundations made with natural botanical products sourced from Asia.
Calvin Klein - Infinite Matte Foundation
Busiu dekinga uz atsakymus
aprasymas : Calvin Klein, Infinite Matte Foundation
Infinite Matte Oil Free Foundation leaves a velvety matte finish to help control and oil on your skin throughout the day.
Helps minimise the appearance of pores and fine lines to help create a flawless finish.
Sensuous, oil free foundations made with natural botanical products sourced from Asia.
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 31, 14:39)
Kaip tik dabar bandau EL Nutritious Nr 1.0 Ieškojau pudros šaltesniam sezonui, norėjau lengvos, kad suteiktų lengvą švytėjimą...
Tai EL Nurtitious spalva man ideali - švelniai gelsva, be jokių pilkų ar rausvų atspalvių, tuo pačiu nėra per geltona. Palyginimui - naudojau Clinique Stay True Nr. 27, tai šioji kiek rausvesnė, o pvz Clarins Teint Eclat Mat Nr.05 - gelsvesnė už EL.
Didelis EL Nutritious minusas - labai greitai pradeda blizgėti T zona (mano oda mišri). O šiaip dengiasi lengvai, neblogai maskuoja, nedaro kaukės efekto...
kur mėginuką gavot?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 31, 15:32)
kur mėginuką gavot?
Douglas'e į induką įpylė, užteko 4 kartams pilnai
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2010 08 09, 17:30)
Sąraše pirmame temos puslapyje padaryta klaida - Clinique stay-true tiktai nėra skirta sausai odai. Ji mišriai-riebiai odai.
QUOTE(shemsa @ 2010 08 31, 15:31)
nu ka ateinu pasidalinti atsiliepimais apie CLINIQUE event better pudryte, nu esu geraja prasme nustebus, oda islieka matine beveik visa diena, blizgesiukas gerokai popiet islenda ir atrodo naturaliai, nu zodziu isimylejau sita pudra
Kokia jūsų oda?
QUOTE(Rimaz @ 2010 08 31, 14:39)
Kaip tik dabar bandau EL Nutritious Nr 1.0
Šiuo metu ši viena iš mėgstamiausių naudojamų kreminių pudrų Nesausina veido odos, bet išlieka ilgiau negu kitos sausiaodėms rekomenduojamos pudros.
Po ilgu dvejoniu ir ieskojimu vis del to nusprendziau uzsisakyti Nars sheer glow matte riebiai/misriai odai. Labai tikiuosi kad neprasoviau
merginos patarkite kokia rinktis pudryte rudeniui ziema.pas mane veidas su spuogiukais ir nuo ju likusiais randais raudonais,veido oda nelygi ir spalva netolygi.tai noreciau pudrytes kad butu vidutinio maskavimo bet ne per sunki
QUOTE(mr nobody @ 2010 09 01, 22:55)
O kokia pudryte pasiulytumet sausesnei odai?Kad weidukas butu toksai slapio efekto,na swytintis,gaiwus?Bet kad turetu sawybe pamaskuot..Nors jauciu taip ar taip reikes atskirai maskuokli pirkti
Chanel Vitalumiere, jei galimybės leidžia, ir jei užtektų vidutinio maskavimo
jei reik gero maskavimo Dior Sculpt
Papildyta:
QUOTE(myglle @ 2010 09 01, 22:30)
merginos patarkite kokia rinktis pudryte rudeniui ziema.pas mane veidas su spuogiukais ir nuo ju likusiais randais raudonais,veido oda nelygi ir spalva netolygi.tai noreciau pudrytes kad butu vidutinio maskavimo bet ne per sunki
odos tipas svarbu renkantis krempudrą