Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 28, 17:06)
o koki numeriuka turit? kokia kainyte? 4u.gif
Labai as ja susidomejau bigsmile.gif  Ar LT jos yra pirkti?
Cia gal atspavius lengviau atsirinti...
http://www.yslbeauty...oduct_info.html

as turiu berods nr4 ax.gif mokejau duty free kiek maneu apie 130lt kazkur g.gif yra ir Lietuvoj,aisku mirksiukas.gif mano atspalvis sitoj foto kiek tamsesnis atrodo nei realybej sakyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 08 28, 00:05)
Turiu 08, tai vasarai per sviesi, ziemai buvo tamsoka lotuliukas.gif
As irgi ne is sviesiuju, bet man si spalva atrodo labai nenaturaliai, nes turi ruzavumo schmoll.gif  O parduotuveje atrode, kad tikrai bus i geltonuma, kazkokios apgaulingos lempos...

Isvis man keista, kad tamsus atspalviai turi to ruzavumo..nu jei zmogus tamsus jo oda buna i pilkima, geltonuma.

Dabar labai kankinuosi su atspalviais..vis nepataikau doh.gif
Siaip patinka ir tinka Lancome Teint Idole ultra, bet netinka atspalviai..02, 025 i ruzavuma, 03- tamsokas ziemai..
Gal kas galite kazka patart panasaus i ja, kad gerai maskuotu, laikytusi, neblizgetu po 2 val. bet paleteje butu vid. tamsumo spalvu i geltonuma, pilkuma?

Labai dekoju uz atsakyma, nes ir man pasirode kad visos spalvytes kazkaip i raudonuma, tik va ta 08 kazkaip neutraliausia pasirode g.gif
Greiciausiai teks pirkti NARS pudryte misriai odai, bet vel bijau apsisauti su spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 29, 09:57)
Labai dekoju uz atsakyma, nes ir man pasirode kad visos spalvytes kazkaip i raudonuma, tik va ta 08 kazkaip neutraliausia pasirode  g.gif
Greiciausiai teks pirkti NARS pudryte misriai odai, bet vel bijau apsisauti su spalva  doh.gif

T.y 07 nr pasirode toks neutraliausias, labiau i ruduma, o va 08 pasirode i ruzavuma ir dar sviesesnis uz 07 numeri g.gif ir apskritai visos likusios spalvos kazkokios nenaturalios g.gif
Bet siaip ar si pudryte maskuojanti, gerai laiko matiskuma, sunki, lengva? Labai nenoriu kad veidas atrodytu kaip negyvas doh.gif Pries tai labai patiko Everlasting, bet dabar norisi kazka naujo isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 08 29, 07:42)
T.y 07 nr pasirode toks neutraliausias, labiau i ruduma, o va 08 pasirode i ruzavuma ir dar sviesesnis uz 07 numeri  g.gif ir apskritai visos likusios spalvos kazkokios nenaturalios  g.gif
Bet siaip ar si pudryte maskuojanti, gerai laiko matiskuma, sunki, lengva? Labai nenoriu kad veidas atrodytu kaip negyvas  doh.gif Pries tai labai patiko Everlasting, bet dabar norisi kazka naujo isbandyti  smile.gif

Nu jo spalvu buvo daug. bet visos tokios g.gif Kai rinkausi man 08 atrode neutraliausias lotuliukas.gif O jei 07 biski tamsesnis, tai man jau butu per tamsus, nes 08 yra ant ribos kai oda neidegus.
Siaip antra kart nepirkciau- mano riebi oda, tai maskuoja gerai, bet gana sunki. Riebalas islenda greiciau, nei su kitom, laikosi atitinkamai. Labiausiai gal man nepatiko sunkumas.
Nera tokia, kad mestum lauk, bet kad stebuklas tikrai ne. O is Everlasting kokia spalva turejai, ar tiko?
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 08 29, 12:48)
Nu jo spalvu buvo daug. bet visos tokios g.gif Kai rinkausi man 08 atrode neutraliausias lotuliukas.gif O jei 07 biski tamsesnis, tai man jau butu per tamsus, nes 08 yra ant ribos kai oda neidegus.
Siaip antra kart nepirkciau- mano riebi oda, tai maskuoja gerai, bet gana sunki. Riebalas islenda greiciau, nei su kitom, laikosi atitinkamai. Labiausiai gal man nepatiko sunkumas.
Nera tokia, kad mestum lauk, bet kad stebuklas tikrai ne. O is Everlasting kokia spalva turejai, ar tiko?

Ziemai turejau 109 Wheat numeriuka, tai tiko idealiai, o vasarai pasiemus buvau 112 Amber tai ji man vasarai pasidare per sviesi, todel teko parduoti smile.gif
Siaip patiko gerai maskavo, todel sunkoka truputi kaip vasarai, bet ziemai liux, patiko kad sausas vietas sudrekindavo, neatrodydavo veidas matinis visiskai, kaip negyvas, o toks svytintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 28, 15:12)
Is bandziau Guerlain Parure extreme. Pasitepiau, garziai viska uzmaskavo (nors nebuvo taip,kad taip uzmakuoja viska ideliai, paakiu neuzmaskavao, bet man tiko maskavimas, nenoru sunkaus), oda svytejo, labai patiko. BET... pradejo oda blizgeti po 1h... 1H  blink.gif  Tikrai sito nesitikejau. Siaip mano oda grazi matine buna, kai uzstepu tik kremo namuose, tik pudra panaudoju (mineraline ar kita), oda ima blizgeti mazdaug po 2h (ne visa oda bet tik nosis, taip buvo ir si kart). Taip tikejausi, kad tokia brangi pudra laikysis  verysad.gif  O ka dar galetumet rekomenduoti kad maskuotu taip pat kaip Parure extreme, tik laikytusi ilgiau?  blush2.gif

Tulpelyt, o jau bandei EL DWL? smile.gif jinai man sunkesnė, manau ir laikyt turėtų jumi ilgiau blizgesiuką.
Atsakyti
Ar tikrai niekas nebandėt? Labai labai įdomūs jūsų atsiliepimai, užsienio forumuose jie tikrai geri g.gif

Estee Lauder Nutritious Vita Mineral Makeup
user posted image

Bandžiau ant rankos El DWL ir šios 1.0 numerius, tai spalvytės tikrai skiriasi, DWL pilkoka, o Nutritious - gražiai gelsva, norisi išbandyt, bet Douglase kaip tik neseniai jau buvau prašyt įpilt pudrytės, nesinori taip dažnai eiti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 29 rugpjūčio 2010 - 18:43
QUOTE(Tutia @ 2010 08 29, 18:31)
Tulpelyt, o jau bandei EL DWL? smile.gif  jinai man sunkesnė, manau ir laikyt turėtų jumi ilgiau blizgesiuką.

Nebandziau biggrin.gif kazkaip apie parure, tiek daug atsiliepimu girdejau, kad labai norejau ja isbandyti, o dar pries tai maciau, kaip veidas ant vienos merginos su ja atrodo wub.gif Pries saule veidas toks svytintis, gaivus, man panasus efektas su BM mineraline gaunas. Maskuoja viska labai gerai, bet nesilaiko doh.gif Butu ideali pudra man.

Jauciu reiks DWL bandyti dar, nors turbut nemaskuos ji taip, o ir veidas matinis bus visai unsure.gif
Atsakyti
O gal kas galetu pakomentuoti kuo skiriasi Guerlain Parure nuo Parure pearly white, apie pastaraja atsiliepimu beveik neradau g.gif
Papildyta:
Tupelyte, koki numeriuka emete?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 29, 21:45)
Nebandziau biggrin.gif kazkaip apie parure, tiek daug atsiliepimu girdejau, kad labai norejau ja isbandyti, o dar pries tai maciau, kaip veidas ant vienos merginos su ja atrodo  wub.gif  Pries saule veidas toks svytintis, gaivus, man panasus efektas su BM mineraline gaunas. Maskuoja viska labai gerai, bet nesilaiko  doh.gif  Butu ideali pudra man.

Jauciu reiks DWL bandyti dar, nors turbut nemaskuos ji taip, o ir veidas matinis bus visai  unsure.gif

man DWL čiut stipriau maskavo nei Extreme ir oda nuo jos buvo ne matinė, o lengvu spindesiuku smile.gif sėkmės bandymuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 08 30, 12:14)
man DWL čiut stipriau maskavo nei Extreme ir oda nuo jos buvo ne matinė, o lengvu spindesiuku  smile.gif  sėkmės bandymuose  4u.gif

Aciu, labai padejot 4u.gif Kazkaip prie DWL ir buvau apsistojus, bet knietejo parure isbandyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 08 30, 11:02)
O gal kas galetu pakomentuoti kuo skiriasi Guerlain Parure nuo Parure pearly white, apie pastaraja atsiliepimu beveik neradau  g.gif
Papildyta:
Tupelyte, koki numeriuka emete?

As emiau 02 4u.gif Spalva is sviesesniu, nesu visiskai balta, tokia sakyciau vidutiniskai sviesi biggrin.gif , tai gal ciut ciut per sviesi, bet nuo kaklo nesiskiria spalva, todel manau, kad tinka, nors pries saule isejus pati sau baltoka atrodziau, uztat tokia svytinti ir skaisti wub.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja L'oreal Matte'morphose?? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti