Kaip tik šiandien buvau Kauno akropolio Sarmoje, nes norėjau paprašyti make up forever Hd kreminės pudros, kad įpiltų, tai konsultantė atsakė, jog mes nepilstom pudrų, sako jei norit tai bandykit čia. Nors kas keisčiausia, kad prieš kokias 2dienas buvau SAVAS, ir ten Sarmoje, kai žiūrėjau pudras, man net pati konsultantė pasiūlė įpilti. Žodžiu, reiks atsisakyt make up forever ir rinktis ką nors kitą. Tai gal merginos, ką rekomenduotumėte? Gal yra bandžiusiu Estee Lauder light kreminę pudra?
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 27, 19:20)
Na mergytes, misriaodes, pasipasakokit ka naudojat is clarins
Ypac domina si Everlasting. Kaip maskuoja, issilaiko ir atspaviai...
Ypac domina si Everlasting. Kaip maskuoja, issilaiko ir atspaviai...
tikrai buvo atsiliepimų anoj temoj
QUOTE(*moon* @ 2010 08 25, 19:53)
Noreciau kreiptis i tas kurios naudojat Clarins Tluly Matte foundation. Mano oda nera is baltuju, bet ir nesu tamsiaode, kiek teko parduotuveje ziureti spalvas tai labiausiai numeriukas 07 man tiktu, bet dabar esu dar gan stipriai idegus, tai mastau ziemai uzsisakyti, tai ydomu nebutu per tamsus ar per sviesus
Turiu 08, tai vasarai per sviesi, ziemai buvo tamsoka
As irgi ne is sviesiuju, bet man si spalva atrodo labai nenaturaliai, nes turi ruzavumo O parduotuveje atrode, kad tikrai bus i geltonuma, kazkokios apgaulingos lempos...
Isvis man keista, kad tamsus atspalviai turi to ruzavumo..nu jei zmogus tamsus jo oda buna i pilkima, geltonuma.
Dabar labai kankinuosi su atspalviais..vis nepataikau
Siaip patinka ir tinka Lancome Teint Idole ultra, bet netinka atspalviai..02, 025 i ruzavuma, 03- tamsokas ziemai..
Gal kas galite kazka patart panasaus i ja, kad gerai maskuotu, laikytusi, neblizgetu po 2 val. bet paleteje butu vid. tamsumo spalvu i geltonuma, pilkuma?
QUOTE(*moon* @ 2010 08 25, 21:53)
Noreciau kreiptis i tas kurios naudojat Clarins Tluly Matte foundation. Mano oda nera is baltuju, bet ir nesu tamsiaode, kiek teko parduotuveje ziureti spalvas tai labiausiai numeriukas 07 man tiktu, bet dabar esu dar gan stipriai idegus, tai mastau ziemai uzsisakyti, tai ydomu nebutu per tamsus ar per sviesus
as si numeri naudoju kai nebunu idegus. Mano oda vidutiniskai sviesi - chanel naudoju 20 nr, dior - kazkas apie 200. Siuo metu esu rudesne - tai per sviesi. Tai ziemai gal Jums ir nieko bus.
Turiu ir as klausima - gal jau spejote pabandyti Guerlain Lingerie de Peau ir YSL Teint Radiance? Noretusi atsiliepimu apie abi.
QUOTE(j'aime @ 2010 08 28, 14:22)
as si numeri naudoju kai nebunu idegus. Mano oda vidutiniskai sviesi - chanel naudoju 20 nr, dior - kazkas apie 200. Siuo metu esu rudesne - tai per sviesi. Tai ziemai gal Jums ir nieko bus.
Turiu ir as klausima - gal jau spejote pabandyti Guerlain Lingerie de Peau ir YSL Teint Radiance? Noretusi atsiliepimu apie abi.
as turiu YSL tai man geriausia KADA NORS TURETA PUDRA.lENGVA,KARTU MASKUOJANTI,gerai issilaiko,dailiai atrodo,zodziu tik pliusai
Is bandziau Guerlain Parure extreme. Pasitepiau, garziai viska uzmaskavo (nors nebuvo taip,kad taip uzmakuoja viska ideliai, paakiu neuzmaskavao, bet man tiko maskavimas, nenoru sunkaus), oda svytejo, labai patiko. BET... pradejo oda blizgeti po 1h... 1H Tikrai sito nesitikejau. Siaip mano oda grazi matine buna, kai uzstepu tik kremo namuose, tik pudra panaudoju (mineraline ar kita), oda ima blizgeti mazdaug po 2h (ne visa oda bet tik nosis, taip buvo ir si kart). Taip tikejausi, kad tokia brangi pudra laikysis O ka dar galetumet rekomenduoti kad maskuotu taip pat kaip Parure extreme, tik laikytusi ilgiau?
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 28, 16:06)
as turiu YSL tai man geriausia KADA NORS TURETA PUDRA.lENGVA,KARTU MASKUOJANTI,gerai issilaiko,dailiai atrodo,zodziu tik pliusai
Kokia jūsų oda? Ar ji drėkina, nesausina odos? kokį nr naudojat?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 28, 15:22)
Kokia jūsų oda? Ar ji drėkina, nesausina odos?
mano misri i riebuma,man nesausina,del sausos odos nzn kaip butu
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 28, 16:24)
mano misri i riebuma,man nesausina,del sausos odos nzn kaip butu
tai jum ji turbūt matiškumo suteikia?
QUOTE(Elegant @ 2010 08 28, 15:26)
tai jum ji turbūt matiškumo suteikia?
nepasakyciau kad ji labai matine tikrai
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 28, 18:03)
nepasakyciau kad ji labai matine tikrai
o koki numeriuka turit? kokia kainyte?
Labai as ja susidomejau Ar LT jos yra pirkti?
Cia gal atspavius lengviau atsirinti...
http://www.yslbeauty...oduct_info.html