QUOTE(Jorky @ 2010 08 22, 22:10)
man ELWDL o DW nebandziau, tik kristej ant rankos, tai pasirode sunkoka
Soliuosiu paprasyti sia savaite i Kriste arba Douglasa, kad ipyltu i indeli pudrytes.
QUOTE(lauryna @ 2010 08 23, 08:24)
Soliuosiu paprasyti sia savaite i Kriste arba Douglasa, kad ipyltu i indeli pudrytes.
lauksiu atsiliepimu
seip ta paprasta kazkada turejau, tai jo ji sunkoka tokia, man tokia vakariniam makijazui gal net daugiau tinkama
QUOTE(shemsa @ 2010 08 23, 11:41)
lauksiu atsiliepimu
seip ta paprasta kazkada turejau, tai jo ji sunkoka tokia, man tokia vakariniam makijazui gal net daugiau tinkama
As siuo metu naudoju DW. Na tiksliau vasara beveik jos nenaudoju, nes sunki pudra. Vakariniam daugiau makiazui tinkama. Maskavmas jos tikrai neblogas, kai man jo daugiau reikia. Taciau vakare blizgejimas vis tiek islenda. Mano oda labai riebi. Taciau nuo visu pudru man taip. Taip ir nerandu savosios, kuri idealiai man tiktu.
QUOTE(Jovita23 @ 2010 08 23, 11:30)
As siuo metu naudoju DW. Na tiksliau vasara beveik jos nenaudoju, nes sunki pudra. Vakariniam daugiau makiazui tinkama. Maskavmas jos tikrai neblogas, kai man jo daugiau reikia. Taciau vakare blizgejimas vis tiek islenda. Mano oda labai riebi. Taciau nuo visu pudru man taip. Taip ir nerandu savosios, kuri idealiai man tiktu.
Ar DW nekemsa poru ?
aš jau kelias dienas naudoju EL DWL, nors paskutiniu metu buvau ištikima Chanel Mat Lumiere. Tai lyginant šias abi pudras, EL DWL yra lengvesnė, man gražiau ir natūraliau atrodo ant veido, tačiau sakyčiau ilgiau išsilaiko ir neišlenda blizgesys, maskuoja abi gana panašiai - odai, kuri neturi didelių defektų, tikrai pakankamai. Tačiau, nežinau ar čia sutapimas, ar EL DWL šiek tiek kemša poras - nes vis iškyla vienas kitas spuogelis, su Chanel taip nebuvo. Douglase bandžiau ant rankos ir EL DW, tai šios konsistensija sunkesnė, sunkiau man ji pasiskirstė, man ji tokia labiau vakarinė pasirodė.
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 08 23, 14:08)
aš jau kelias dienas naudoju EL DWL, nors paskutiniu metu buvau ištikima Chanel Mat Lumiere. Tai lyginant šias abi pudras, EL DWL yra lengvesnė, man gražiau ir natūraliau atrodo ant veido, tačiau sakyčiau ilgiau išsilaiko ir neišlenda blizgesys, maskuoja abi gana panašiai - odai, kuri neturi didelių defektų, tikrai pakankamai. Tačiau, nežinau ar čia sutapimas, ar EL DWL šiek tiek kemša poras - nes vis iškyla vienas kitas spuogelis, su Chanel taip nebuvo. Douglase bandžiau ant rankos ir EL DW, tai šios konsistensija sunkesnė, sunkiau man ji pasiskirstė, man ji tokia labiau vakarinė pasirodė.
kokį nr turit DWL?
QUOTE(Maserati @ 2010 08 23, 01:02)
As isigijau Bourjois Healthy mix,tai ka galiu pasakyti,kad kai orai nera itin karsti,man ji super maskuoja,super laikosi,jokiu priekaistu :)Mano oda misri.
Koki nr pirkote?
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 08 23, 13:08)
Tačiau, nežinau ar čia sutapimas, ar EL DWL šiek tiek kemša poras - nes vis iškyla vienas kitas spuogelis, su Chanel taip nebuvo.
man buvo lygiai tas pats su chanel problemu neturejau,o naudojant DWL bere ir gan stipriai
QUOTE(Elegant @ 2010 08 23, 15:04)
kokį nr turit DWL?
Šiuo metu esu po atostogų pakankamai įdegus, tai 4 nr. Žiemai šis bus per tamsus, nors aš tamsesnio gymio esu
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 23, 16:47)
man buvo lygiai tas pats su chanel problemu neturejau,o naudojant DWL bere ir gan stipriai
na va.. o aš dar galvojau, kad čia sutapimas
O kas kokio numerio turi dior nude pudrą? douglas belekiek jų pridėta, visas žiūriu - tai per tamsi, tai per šviesi, tai pačio optimaliausio varianto neradau... O oda mano nei šviesi, nei tamsi, na, visus metus būna lengvai įdegusi.
O beje, ta nude nors šiek tiek maskuoja? esmė tame, kad mano veido oda nėra problematiška, tiesiog paakiai nuolat pajuodę, o kiek tepu tų maskuoklių, tai subga į raukšleles ir man taip negražiai jie atrodo
O beje, ta nude nors šiek tiek maskuoja? esmė tame, kad mano veido oda nėra problematiška, tiesiog paakiai nuolat pajuodę, o kiek tepu tų maskuoklių, tai subga į raukšleles ir man taip negražiai jie atrodo
QUOTE(pomidorusultys @ 2010 08 23, 22:59)
O kas kokio numerio turi dior nude pudrą? douglas belekiek jų pridėta, visas žiūriu - tai per tamsi, tai per šviesi, tai pačio optimaliausio varianto neradau... O oda mano nei šviesi, nei tamsi, na, visus metus būna lengvai įdegusi
jei jau pirkti tikrai žadat, būtinai išbandykit. Susiraskit kokias 3 artimiausias jūsų odai spalvas ir mėginkit ant veido, ant apatinio žandikaulio. Kai maždaug atsirinksit, paprašykit, kad įpiltų kurį nors nr, būtinai nusineškit savo indelį.
Jei oda neproblematiška, manau maskavimo jums tikrai pakaktų, maskavimas nėra visai lengvas toks labiau vidutinis.