Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Klausykit cacule,jurgeli ir t.t. nenusibodo jums dar?Gal kas galėtų patikrint ip?
Atsakyti
QUOTE(pikciurniene @ 2010 09 24, 16:26)
Klausykit cacule,jurgeli ir t.t. nenusibodo jums dar?Gal kas galėtų patikrint ip?

O kas nusibodo Jums? Ka jus cia veikiate? mes pavyzdziui bendraujame pagal pasirinkta tema, o jus ir ne skaitykite gal tada. Gal jums nelabai aisku kas yra forumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacule @ 2010 09 24, 19:09)
O kas nusibodo Jums? Ka jus cia veikiate? mes pavyzdziui bendraujame pagal pasirinkta tema, o jus ir ne skaitykite gal tada. Gal jums nelabai aisku kas yra forumas  smile.gif

Čia ir vaikui aišku,kad registruojatės skirtingais nickais ir varot tą patį per tą patį.Kokį nicką rytoj sugalvosit? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikciurniene: 24 rugsėjo 2010 - 18:38
QUOTE(Loretukas84 @ 2010 09 17, 09:23)
sveikos merginos,buvau ir as vakar pas aliona kaip kad kazkuri cia rase is vaidaugu g,bet as kiek suprato kad ji ir yra olia o ne aliona,ji ir sake kad aleksandras yra jos pusbrolis tai va taip istikro ir nesupratau kas ir kaip,bet ne apie tai norejau parasyti,tai va man labai nepasiseke esu pasake tiesiog labai smarkiai prakeikta ir va ji lyg man ir galetu padet bet salyga ta kad as per tris dienas absoliutiskai negaliu paliest pinigu o man taip neiseina nes mano darbas tiesiog susijes su pinigais ir viskas nieko negaliu daryt ir laisvu neiseina pasiimt juolab kad tai turejo jau vykt snd,tai va o ji greit isvyks ir grys tik kitu metu antra menesi o tai labai del manes yra didelis laiko tarpas. Merginos jeigu kas nors kur nors ka nors zinot ar jums kas nors padejo atsikratyt tuo prakeiksmu parasykit ka nors prasau,tikrai nekaip jauciuosi juolab kad tikrai nesiseka. dekui

QUOTE(cacule @ 2010 09 18, 17:49)
Sveikos merginos!

Perskaiciau visas temas ir matau kad kai kurie klausymai liko, tai galiu i viena tiksliai atsakyti.

Tai as norejau Jums visoms iskart ir atsakyti del Olios, Alionos ir Aleksandro.

Olia ir Aliona dvi skirtingos burejos. Ir Olia it Aliona ekzistuoja bet nieko bendro neturi.
Aliona tai Aleksandro giminaite, jinai tikrai labai padeda zmonems ir man irgi labai padejo jei yra sunkus atvejis ir reikia isvalyti zmogu nuo visu nuziurejimu ir t.t.
Pas Aleksandra as irgi buvau man labai patiko, ilgai ir samoningai bure ir viskas kolkas pildosi tiesiog puikiai.
Tai labai patariu is savo patirties.
Tai va Alionos tel: +37069889553.
Sekmes!

Dabar mastau, gal kai pas mane buvo "juodas" periodas, ir Aleksandras atsisake burti iki tam tikro amziaus (po pirmo metimo iskrito vien juodos kortos), jis mane nusiunte pas savo seseri... Bet - rusai "sestra" vadina ir savo pusseseres... g.gif Jis butent ir minejo, kad ji padeda nuimti prakeisksma, ir bent ismesti kortas aiskiau esant sudetingai situacijai. Taip, ji rusakalbe, lietuviskai - ne zodzio, ir isbure praeiti, dabarti labai tiksliai, is to, ka bure ateiciai, sutapo praktiskai viskas. Bet va vardo jos nors uzmusk nepamenu doh.gif Galeciau pasakyti ar ji nebent nuejusi, bet noreciau lapkriti vel pas Aleksandra pakliuti, o per daznai eiti nenoriu... unsure.gif Ji bure ne vien kortom, bet ir is rankos, ir pagal gimimo data ten kazka rase, deliojo - zodziu - burimas buvo ilgas ir issamus thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai galvojau, kad nebeisiu niekur. Paskui paskaitau ir galvoju, gal ir nuciuozti pas Aliona...
Atsakyti
Na man toks noras užeina nueit pasiburt, bet jei tą pačią dieną nepakviečia tai ir praeina noras, tokia jau esu, man reikia čia ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

galiu pkomentuoti:
QUOTE(rolali @ 2010 08 12, 22:52)

Galiu palyginti Olia su Irena is Simonaitytes gatves:
Olia pasako konkreciai kas yra ir kas bus, kaip padaryti, kad situacija iseitu i gera ar bent kaip nors pakreipti ja gera linkme, o Irena jei mato, kad kas negerai - tai sako, kad nueik i baznycia, nuvaziuok i kapines ir t.t. As aisku nieko blogo pries ja neturiu ir neturejau (as tikrai i kapines ar i baznycia nuvaziuoju).
Man patinka konkretumas ir tiek.
Vat toks mano pasipasakojimas  4u.gif

taip esu buvusi pas Irena taip pat, cia gal pries 5 metus,nzn man nelabai patiko, nelabai pataike apie ateiti.(turiu omenyje, po 1 ar 2 metu ji nieko doro nepasake,bet ji man ispranasavo nemalonumus kita diena, kad turesiu reikalu su policija, bet nenuketesiu niekaip, taip ir ivyko- atsitrenkiau i stulpeli su masina, bet labai skubejau i liektuva policininkas paleido be baudos- nuo to laiko daugiau avariju nesu turejusi)
Drauges kai buvo pas ja,tai abiem liepe prakeiksmus nusiiminet i baznycia irgi eiti taip kaip cia ir Rolali raso. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele3 @ 2010 08 17, 17:40)
Perskaiciau abi temas lyg neradau atsiliepimu apie Alekseju is Klaipedos. nr 860812729 ar eate ka nors girdejusios apie toki ?  g.gif
,
nzn ar tas pats, bet esu buvusi pas toki Alekseju ar Aleksandra Vaidaugu g gyveno, nerealiai viska pataike ty dar tebesipildo ;-)
Atsakyti
Aleksandras nenorejo mane priimt sake uzsiblokavus nusiteikus pries ji. Po to isivaziavo- daug ka pasake daug kas isipilde. Kiek zinau jis nepriima zmoniu, kurie pvz turi galiu nuziureti,ar gali prakeikti.
Taciau labiausiai patiko man bureja is Gargzdu.
Buvau labai senai, girdejau lyg tai ji mirus jau- tokia taralaika bobele man leptelejo, tai dabar ir galvoju, gal cia ta pati jusu minima Regina??? Gal dar gyva??
Taigi burejos vardo nepamenu. Gyveno paciuose Gargzduose, vaziuojant centrine gatve link kapiniu, ties turgumi kairej pusej bendrabucio I aukste smile.gif tikiuosi supratot, tai va ji man viska papasoko taip lyg salia gyventu- apie vaikus sako nepergyvenk bus ju- atsirado ;-)
pasakojo, kad mokinsiuosi dar, na zodziu tik ji bure 2 metam o va issipilde praejus kokiem 4.
Dar ji man pasake, kad salia stovintys zmones, istikruju tik pavydi- ir apsneka uz nugaros- netikejau- tik nesenai va suzinojau, kad kur kartu ejau su tuom zmogum, kad ji nieko daugiau neveikia o "varo " ant manes. O man bureja tada akim rode i ja lotuliukas.gif as netikejau lotuliukas.gif
Sake, kad labai daug gyvenime pagelbes sviesi augusi moteris- vis maniau, kad mama, ir mama pati taip mane smile.gif
pasirodo apie Uosviene kalbejo, jei ne ji tai nzn mokslus butu teke mest, zmogus is didziosio raides.
Dabar vel noreciau nueiti wink.gif pas Aleksandra nebenoriu- nzn jis sakiau daugiau nebeiti pas ji blush2.gif jis man Vilma pats siules buvo, sake ji man geresne butu, ka jus manot ar Vilma gera bureja? Labai bijau kokios neaiskios,kad neapnestu karmos kokiom juodom magijom- pats Aleksandras sake, kad kai kurios gali ziauriai pakenkti
Papildyta:
gal kas Vilmos nr turi?
Atsakyti
vaiva-pamaiva, na kažkaip įtikinai savo pasakojimu, bėje ir pati skaičiau, kad ta Regina tikrai gerai buria, bet sako ten Gargžduose ne viena Regina yra, nes pažįstama sakė, kad ji penktam aukšte gyvena, netoli jos namo, bet aš skaičiau, kad Regina gyvena pirmam aukšte yra biški pagerianti, o dar skaičiau, kad Regina iš Gargždų jau mirus, ji buvo jau sena močiutė, taip kaip ir tu rašai, tai nebesusigaudau kuri ta tikroji, geroji būrėja, pas kurią eit doh.gif
Atsakyti
Merginos surinkau tvarkingai būrėjų numerius, jei ką praleidau parašykit, vėliau papildysiu 4u.gif

1. Chiromantė – 323663
2. Aleksandras - 861855099
3. Regina - 861844870 – Gargždai
4. Čigone – 860331793 – prie universiteto
5. Marytė – Reikjaviko g. 3-3
6. Babuška – 271998 - Poilsio g. 15-3
7. Irena – 495460 – taro kortos
8. Rita – 867227174 – Kretinga, Pasieniciu g. 6-7
9. Liudmila – 410393 – ‘Vėtrungė” 12 aukštas
10. Irena – 865384471 – Simonaitytės g. 32-32
11. Rada – 865516592
12. Baltijos pr. – 869958212
13. Marijona - 846276218
14. Natalija (Paryžiaus Komunosg.)-865220314
15. Vanda-ekstrasensų mūšio nugalėtoja-846271998
16. Regina iš Varnių -860540124
17. Olia (Statybininkų pr.)-861524032
18. Aleksejus- (sako, kad užsiima juodąja magija-Raganius)- 860812729
19. Alionos - 869889553,namų -322114
20. Rita (astrologė)Liepu g.26 - 867197552
21. Vilma( Žardės 18)- 860850050
22. Būrėja (Mokyklos g.)- 863464530
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 29 rugsėjo 2010 - 06:58
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 29, 06:12)
vaiva-pamaiva, na kažkaip įtikinai savo pasakojimu, bėje ir pati skaičiau, kad ta Regina tikrai gerai buria, bet sako ten Gargžduose ne viena Regina yra, nes pažįstama sakė, kad ji penktam aukšte gyvena, netoli jos namo, bet aš skaičiau, kad Regina gyvena pirmam aukšte yra biški pagerianti, o dar skaičiau, kad Regina iš Gargždų jau mirus, ji buvo jau sena močiutė,  taip kaip ir tu rašai, tai nebesusigaudau kuri ta tikroji, geroji būrėja, pas kurią eit doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 29, 06:12)
vaiva-pamaiva, na kažkaip įtikinai savo pasakojimu, bėje ir pati skaičiau, kad ta Regina tikrai gerai buria, bet sako ten Gargžduose ne viena Regina yra, nes pažįstama sakė, kad ji penktam aukšte gyvena, netoli jos namo, bet aš skaičiau, kad Regina gyvena pirmam aukšte yra biški pagerianti, o dar skaičiau, kad Regina iš Gargždų jau mirus, ji buvo jau sena močiutė,  taip kaip ir tu rašai, tai nebesusigaudau kuri ta tikroji, geroji būrėja, pas kurią eit doh.gif

Manau kalbi apie ta pacia Regina,anksciau ji gyveno pirmame aukste,dabar gyvena penktame,o mirusi yra Tamara,gyvenusi miesto centre.Ta Regina yra pagerianti,bet jei tarsies is vakaro,tai jau pajausi is kalbos,tai zinok,jei yra girta,ta savaite geriau nevaziuoti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kalba ejo apie bureja(is Gargzdu)senyvo amziaus,dar sunu neigalu turejo,tai ji mirusi,taip.
O apie Regina, na visaip buna su jos burimu.Na jei pas ja jau buna daugiadienes isgertuves,tai viskas aisku su ja.Taip buna su burejom,kurios per ilga burimo laika nenaudoja sau apsaugos,tada tarsi isijungia saves sunaikinimo varikliukas.Po kiek laiko ir burimo galios issikvepia.
Atsakyti