QUOTE(Tora 5 @ 2010 09 15, 15:39)
Tora 5, 15 Rgs 2010 - 15:39, parašė:
Tora 5, 15 Rgs 2010 - 15:39, parašė:
Amelie, jei labai reikes ir nieko pati nerasi(del astrologu),nueik i Liepu gatve,ten ant lango bus telef numeriukas uzrasytas,astrologes(tikrai patyrusi astrologe).Ji randasi netoli kavines Liepziedis, arba uz karto uz foto studijos,zodziu priesais skvereli.Ji negailejo laiko man labai daug ka issiaiskinau, kas kodel ir kaip yra,ir kaip elgtis,ir kas nusimato, ir kas laukia.Del kainos pasiklausk, nes gali kainos gal keistis, nes as pries metus buvau.
P.s.jei rasiu idesiu jos internetine nuoroda.
Papildyta:
Kai ka lyg radau apie ja:
Rita vardu ji.
Randasi Liepu g. 26
www.ritoshoroskopai.lt
dar tel.nr. - 867197552 (jei nepasikeite)
Sekmes 
Amelie, jei labai reikes ir nieko pati nerasi(del astrologu),nueik i Liepu gatve,ten ant lango bus telef numeriukas uzrasytas,astrologes(tikrai patyrusi astrologe).Ji randasi netoli kavines Liepziedis, arba uz karto uz foto studijos,zodziu priesais skvereli.Ji negailejo laiko man labai daug ka issiaiskinau, kas kodel ir kaip yra,ir kaip elgtis,ir kas nusimato, ir kas laukia.Del kainos pasiklausk, nes gali kainos gal keistis, nes as pries metus buvau.
P.s.jei rasiu idesiu jos internetine nuoroda.
Papildyta:
Kai ka lyg radau apie ja:
Rita vardu ji.
Randasi Liepu g. 26
www.ritoshoroskopai.lt
dar tel.nr. - 867197552 (jei nepasikeite)
Sekmes
Ačiū

Na vis dar laukiu atsiliepimų apie FELICIJĄ, ar ji dar buria, koks adresas

Žinau , kad gyvena pietinėje miesto dalyje, monolitiniame name ir telefono nr. paprastą laidinio tel.turiu, bet nenoriu dar skambinti, noriu šiek tiek apie ją sužinoti daugiau