Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Laura_k @ 2010 09 15, 08:37)
o tu geriau nueik pas astrologe, kuri ne is lempos tau priburs, o pasakys tiksliai palei tavo gimimo laika ka tau zvaigzdes lemia, ko saugotis, ko nebijoti ir t.t.
daugiau niekad neisiu pas burejas  schmoll.gif

O kur tokią rast, gal parašytum blush2.gif Ir kiek ima?
P.S.nepatingėjau ir perskaičiau visus 50psl. senojoj temoj ir šią visą, tai apie visus būrėjus ir būrėjas susidariau tokią nuomonę, kad reikia rasti savąją, bet dėja manęs niekas neužkabino schmoll.gif nors....sudomino tokia Felicija berods, teisingiau pasakius tai, kad ji ima 3-6lt. už būrimą, na jei ir prašautų, bent jau negaila būtų išmestų kelių litų biggrin.gif Čia jos nr.: 324762, tik vat norėtųsi apie ją daugiau sužinoti ir adreso reikėtų savaime aišku, laukiu pasisakymų apie ją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 15 rugsėjo 2010 - 09:59
na va prisijungiu prie jusu burio.perskaiciau dvi temeles, tai nusprendziau apsilankyti pas aleksandra bet gaila jo siuo metu nera lietuvoje, mielai palaukciau kol gris, bet deje reikia man pas bureje siuo metu, nes turiu daug klausimu.tai galvoju apie olia, bet atbaido mintis kad ji rusakalbe, o as rusu suprantu normaliai, bet ne viska tikrai, tai bijau kad liksiu taip ir nesupratusi g.gif galvoju dar apie mokyklos g. kuri yra.sunku dabar apsispresti...ar verta demesio sita mokyklos g.?
Atsakyti
Amelie, jei labai reikes ir nieko pati nerasi(del astrologu),nueik i Liepu gatve,ten ant lango bus telef numeriukas uzrasytas,astrologes(tikrai patyrusi astrologe).Ji randasi netoli kavines Liepziedis, arba uz karto uz foto studijos,zodziu priesais skvereli.Ji negailejo laiko man labai daug ka issiaiskinau, kas kodel ir kaip yra,ir kaip elgtis,ir kas nusimato, ir kas laukia.Del kainos pasiklausk, nes gali kainos gal keistis, nes as pries metus buvau.
P.s.jei rasiu idesiu jos internetine nuoroda.
Papildyta:

Kai ka lyg radau apie ja:
Rita vardu ji.
Randasi Liepu g. 26
www.ritoshoroskopai.lt
dar tel.nr. - 867197552 (jei nepasikeite)
Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 15, 17:29)
Susidarė toks įspūdis, kad dauguma tiksliai nusako praeitį ir dabartį, bet ateities nenuspėja beveik niekas, o juk pvz. manęs nedomina mano praeitis ir dabartis, aš būtent dėl ateities noriu eit išsiburti, tai ką daryti?

Rada ne taip konkreciai metais, datomis nusake ateiti, bet tai, ka sake, issipilde, praejo 3 metai.. Del tolimesnes ateities dar nezinau.. Vilma man netgi amziu mano pasake, kada kai ko pasisaugoti, po 13 metu kas turetu buti.. Ji daugiausia apie ateiti kalbejo. Nenoreciau, kad viskas pildytusi, todel bandau negalvoti per daug, taciau kas zino...
Atsakyti
Pas Rada, as jau rasiau, jokiu budu. Drauges mamos drauge ja gerai pazista, sako, kad sarlatane.

O pati as jau nezinau pas ka eiti. Pradedu manyti, kad nera pas mus tikru bureju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 15 rugsėjo 2010 - 17:36
o rada kurioje gatveje randasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 09 15, 15:39)
Amelie, jei labai reikes ir nieko pati nerasi(del astrologu),nueik i Liepu gatve,ten ant lango bus telef numeriukas uzrasytas,astrologes(tikrai patyrusi astrologe).Ji randasi netoli kavines Liepziedis, arba uz karto uz foto studijos,zodziu priesais skvereli.Ji negailejo laiko man labai daug ka issiaiskinau, kas kodel ir kaip yra,ir kaip elgtis,ir kas nusimato, ir kas laukia.Del kainos pasiklausk, nes gali kainos gal keistis, nes as pries metus buvau.
P.s.jei rasiu idesiu jos internetine nuoroda.
Papildyta:

Kai ka lyg radau apie ja:
Rita vardu ji.
Randasi Liepu g. 26
www.ritoshoroskopai.lt
dar tel.nr. - 867197552 (jei nepasikeite)
Sekmes smile.gif

Ačiū 4u.gif
Na vis dar laukiu atsiliepimų apie FELICIJĄ, ar ji dar buria, koks adresas ax.gif Žinau , kad gyvena pietinėje miesto dalyje, monolitiniame name ir telefono nr. paprastą laidinio tel.turiu, bet nenoriu dar skambinti, noriu šiek tiek apie ją sužinoti daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 16 rugsėjo 2010 - 16:05
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 16, 16:56)
Ačiū 4u.gif
Na vis dar laukiu atsiliepimų apie FELICIJĄ, ar ji dar buria, koks adresas ax.gif Žinau , kad gyvena pietinėje miesto dalyje, monolitiniame name ir telefono nr. paprastą laidinio tel.turiu, bet nenoriu dar skambinti, noriu šiek tiek apie ją sužinoti daugiau g.gif

Pries kokius mazdaug 5 metus lydejau pusesere pas ja.Jai jau tada buvo virs 80 metu,tai dabar mastau mastau.gif Taciau puseserei visiskai niekas nesutapo,net nemate,kad ji sunkia liga sirdies turi,ir kad tures sudetinga operacija, o kai paklause apie sveikata,tai Felicija jai atsake...viskas gerai su sveikata bigsmile.gif Siaip bure virtuveje ant taburetes biggrin.gif , paeme 5 litus.O gyveno netoli "Kalifornijos".
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 09 16, 16:30)
Pries kokius mazdaug 5 metus lydejau pusesere pas ja.Jai jau tada buvo virs 80 metu,tai dabar mastau mastau.gif Taciau puseserei visiskai niekas nesutapo,net nemate,kad ji sunkia liga sirdies turi,ir kad tures sudetinga operacija, o kai paklause apie sveikata,tai Felicija jai atsake...viskas gerai su sveikata bigsmile.gif Siaip bure virtuveje ant taburetes  biggrin.gif , paeme 5 litus.O gyveno netoli "Kalifornijos".

Vajej, kiek metukų blink.gif Na tikriausiai ji jau nebepriima burtis, turbūt jos galios jau išsekusios... unsure.gif
Hm g.gif , na ką tada apsieisiu be būrėjų biggrin.gif
Atsakyti
Del sveikatos, man visi pasake, kad viskas gerai. Nors kai kas ne labai gerai. Tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 16 rugsėjo 2010 - 18:39
sveikos merginos,buvau ir as vakar pas aliona kaip kad kazkuri cia rase is vaidaugu g,bet as kiek suprato kad ji ir yra olia o ne aliona,ji ir sake kad aleksandras yra jos pusbrolis tai va taip istikro ir nesupratau kas ir kaip,bet ne apie tai norejau parasyti,tai va man labai nepasiseke esu pasake tiesiog labai smarkiai prakeikta ir va ji lyg man ir galetu padet bet salyga ta kad as per tris dienas absoliutiskai negaliu paliest pinigu o man taip neiseina nes mano darbas tiesiog susijes su pinigais ir viskas nieko negaliu daryt ir laisvu neiseina pasiimt juolab kad tai turejo jau vykt snd,tai va o ji greit isvyks ir grys tik kitu metu antra menesi o tai labai del manes yra didelis laiko tarpas. Merginos jeigu kas nors kur nors ka nors zinot ar jums kas nors padejo atsikratyt tuo prakeiksmu parasykit ka nors prasau,tikrai nekaip jauciuosi juolab kad tikrai nesiseka. dekui
Atsakyti
Olia gyvena Statybininku pr., o ne Vaidaugu g.!
Atsakyti