Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Laura_k @ 2010 09 09, 01:34)
Esu buvus pas ja, praeiti nusake gerai, dabartine situcija tuo momentu irgi, bet ateities kazkaip nenuspejo....praktiskai niekas neissipilde  g.gif

Ir man apie ateiti mazai ka sake, tik praeitis ir dabartis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 09 08, 18:26)
Ir man apie ateiti mazai ka sake, tik praeitis ir dabartis  unsure.gif

Sake, man gal nemazai, dabar jau nepamenu, bet, kad niekas neiisipilde g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 09 09, 22:30)
Sake, man gal nemazai, dabar jau nepamenu, bet, kad niekas neiisipilde  g.gif

Tai juk ateities nenugyvenai dar, kad padarytum isvadas unsure.gif Ar sake konkretu laika, metus tik, du i prieki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2010 09 09, 14:36)
Tai juk ateities nenugyvenai dar, kad padarytum isvadas  unsure.gif Ar sake konkretu laika, metus tik, du i prieki  mirksiukas.gif

sake konkreciai 2 metus i prieki.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Norėjau paklausti, o gal žinote kokį ekstrasensą ar tą pačią būrėją, bet kuri galėtų ne pakalbėti apie praeitį, dabartį ar ateitį, o papasakoti galimus įvykius ir pan. Na kaip buvo laida " Ekstrasensų mūšis", kai mirdavo žmonės nežinomom aplinkybėm ir ekstrasensai mėgindavo paaiškinti kas galėjo jiem nutikti dėl ko jie buvo mirę. ( Mūsų šeimoje yra įvykus nelaimė ir ekspertizės išvadomis netikime). Gal kažką Jūs žinote, kas galėtų pagelbėti, gal taip kažkokį kabliuką ar mintį duotų, kaip toliau tęsti tyrimą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2010 09 10, 06:42)
Sveikos merginos,

Norėjau paklausti, o gal žinote kokį ekstrasensą ar tą pačią būrėją, bet kuri galėtų ne pakalbėti apie praeitį, dabartį ar ateitį, o papasakoti galimus įvykius ir pan. Na kaip buvo laida " Ekstrasensų mūšis", kai mirdavo žmonės nežinomom aplinkybėm ir ekstrasensai mėgindavo paaiškinti kas galėjo jiem nutikti dėl ko jie buvo mirę. ( Mūsų šeimoje yra įvykus nelaimė ir ekspertizės išvadomis netikime). Gal kažką Jūs žinote, kas galėtų pagelbėti, gal taip kažkokį kabliuką ar mintį duotų, kaip toliau tęsti tyrimą. g.gif

Vilma gal galetu padeti g.gif
Atsakyti
Arba laimejusi Vanda. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pasidalinsiu savo ispudziais apie Regina is gargzdu.

Esu buvus pas ja kokius 3 ar 4kartus. Siaip praeiti ir dabarti mazdaug gerai nupasakoja, bet ateiti kiekviena karta vis prasciau. Paskutini karta pas ja buvau pries kokius 3men, kai sugriuvo planuota santuoka. Tai nulekiau pas ja. Ji pasake kad visgi santuoka bus (bet ji taip ir neivyko), paskui kazka sake kad kelsim taures uz santuoka per kaledas ar naujus smile.gif na gal ir istekesiu dar per pora menesiu biggrin.gif Kai mete kortas del ex, sake kad parbegs ir kad neisko kitos, nors pabego butent del to kad kita susirado (cia as pakui per rysius issiaiskinau), na ji sake kad neiesko, jis tuo metu jau neiskojo, nes turejo jau lotuliukas.gif bet ji to nemate. Na kazkaip paskutini karta nusivyliau ja.

Kai ejau pirma karta pas Regina, buvau be darbo gan ilgai, tai ji man pasake kad 2 savaiciu begyje gausiu pasiulyma is moters ir kad pataria ji priimti nes tai bus pirmieji laipteliai mano karjeroj, issipilde 100%, pasiulyma gavau gal po keliu dienu. bet cia tik vienas dalykas kuri prisimenu konkreciai ivardinta, visa kita abstraktu.

Dar esu buvusi pas bureja Jovita, ji nemeta kortu, ji kazkaip pasijungia kazkokiais kanalais. Mano mama pas ja buvo kelis kartus, tai labai tiksliai apibudino situacija del kuriu ji ejo, ir ateiti pasake tiksliai. Ji gyveno vilkyciuose, paskui issikele i marijampole bet vistiek kartais atvaziuoja i vilkycius. parasysiu numeriuka, bet nezinau ar nera pasikeites, nes jau seniai bebuvom pas ja 869906578

Papildyta:
QUOTE(ziemuze @ 2010 09 09, 21:42)
Sveikos merginos,

Gali bandyt Jovitai skambinti gal pades, nes siaip ji dirba ir su nuotraukom. Gal kazka pasakytu. g.gif
Atsakyti
O gal galima kažką konkrečiau ka sta Vilma ar Vanda? Nelabai tuom domiuosi, tai nelabai ir žinau ar jos geros? Kokie būtų jų kontaktai, gal kuri nors žinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2010 09 11, 20:28)
O gal galima kažką konkrečiau ka sta Vilma ar Vanda? Nelabai tuom domiuosi, tai nelabai ir žinau ar jos geros? Kokie būtų jų kontaktai, gal kuri nors žinot? ax.gif

Vandos nr.,- 8(46)271998 Ji ekstrasensu musyje (laida tokia buvo)lydere buvo.Nors nuomoniu ivairiu yra apie ja, taciau pabandyk.
Atsakyti
Labai reikia apsilankyti pas būrėją, nes labai daug problemų turiu, norėčiau, kad kažkiek nukreiptų mane kuriuo keliu geriausiai būtų eit ir padėtų susigaudyti ką toliau daryti.
Šiandien užsirašiau pas Nataliją, bet paskaičius apie ją atsiliepimus ne tik šiame portale, nusprendžiau nebeiti. Apie Aleksandrą taip pat nemažai nekokių atsiliepimų, apie Marytę, Olią, Ireną ir t.t, taip pat...na nebežinau pas ką beeiti g.gif Jau šiandien galvoju skambinsiu Reginai iš Gargždų, bet pasiskaičius čia atsiliepimus vėl apsigalvojau. Susidarė toks įspūdis, kad dauguma tiksliai nusako praeitį ir dabartį, bet ateities nenuspėja beveik niekas, o juk pvz. manęs nedomina mano praeitis ir dabartis, aš būtent dėl ateities noriu eit išsiburti, tai ką daryti? Nebežinau, negi nėra nei vienos geros būrėjos kuri ją tikrai mato? g.gif Nesinori eit ir pas kokią brangininkę, nes mano nuomone, gera būrėja ta, kuri nenustato tarifų, duodi tiek kiek nori smile.gif
Pas Vandą daugiau niekad neičiau schmoll.gif melagė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 15 rugsėjo 2010 - 07:30
QUOTE(Amelie* @ 2010 09 15, 07:29)
Labai reikia apsilankyti pas būrėją, nes labai daug problemų turiu, norėčiau, kad kažkiek nukreiptų mane kuriuo keliu geriausiai būtų eit ir padėtų susigaudyti ką toliau daryti.
Šiandien užsirašiau pas Nataliją, bet paskaičius apie ją atsiliepimus ne tik šiame portale, nusprendžiau nebeiti. Apie Aleksandrą taip pat nemažai nekokių atsiliepimų, apie Marytę, Olią, Ireną ir t.t, taip pat...na nebežinau pas ką beeiti g.gif Jau šiandien galvoju skambinsiu Reginai iš Gargždų, bet pasiskaičius čia atsiliepimus vėl apsigalvojau. Susidarė toks įspūdis, kad dauguma tiksliai nusako praeitį ir dabartį, bet ateities nenuspėja beveik niekas, o juk pvz. manęs nedomina mano praeitis ir dabartis, aš būtent dėl ateities noriu eit išsiburti, tai ką daryti? Nebežinau, negi nėra nei vienos geros būrėjos kuri ją tikrai mato?  g.gif Nesinori eit ir pas kokią brangininkę, nes mano nuomone, gera būrėja ta, kuri nenustato tarifų, duodi tiek kiek nori smile.gif
Pas Vandą daugiau niekad neičiau schmoll.gif melagė doh.gif

o tu geriau nueik pas astrologe, kuri ne is lempos tau priburs, o pasakys tiksliai palei tavo gimimo laika ka tau zvaigzdes lemia, ko saugotis, ko nebijoti ir t.t.
daugiau niekad neisiu pas burejas schmoll.gif
Atsakyti