Sveikos merginos,
Pasidalinsiu savo ispudziais apie Regina is gargzdu.
Esu buvus pas ja kokius 3 ar 4kartus. Siaip praeiti ir dabarti mazdaug gerai nupasakoja, bet ateiti kiekviena karta vis prasciau. Paskutini karta pas ja buvau pries kokius 3men, kai sugriuvo planuota santuoka. Tai nulekiau pas ja. Ji pasake kad visgi santuoka bus (bet ji taip ir neivyko), paskui kazka sake kad kelsim taures uz santuoka per kaledas ar naujus
na gal ir istekesiu dar per pora menesiu
Kai mete kortas del ex, sake kad parbegs ir kad neisko kitos, nors pabego butent del to kad kita susirado (cia as pakui per rysius issiaiskinau), na ji sake kad neiesko, jis tuo metu jau neiskojo, nes turejo jau
bet ji to nemate. Na kazkaip paskutini karta nusivyliau ja.
Kai ejau pirma karta pas Regina, buvau be darbo gan ilgai, tai ji man pasake kad 2 savaiciu begyje gausiu pasiulyma is moters ir kad pataria ji priimti nes tai bus pirmieji laipteliai mano karjeroj, issipilde 100%, pasiulyma gavau gal po keliu dienu. bet cia tik vienas dalykas kuri prisimenu konkreciai ivardinta, visa kita abstraktu.
Dar esu buvusi pas bureja Jovita, ji nemeta kortu, ji kazkaip pasijungia kazkokiais kanalais. Mano mama pas ja buvo kelis kartus, tai labai tiksliai apibudino situacija del kuriu ji ejo, ir ateiti pasake tiksliai. Ji gyveno vilkyciuose, paskui issikele i marijampole bet vistiek kartais atvaziuoja i vilkycius. parasysiu numeriuka, bet nezinau ar nera pasikeites, nes jau seniai bebuvom pas ja 869906578
Papildyta:
QUOTE(ziemuze @ 2010 09 09, 21:42)
Sveikos merginos,
Norėjau paklausti, o gal žinote kokį ekstrasensą ar tą pačią būrėją, bet kuri galėtų ne pakalbėti apie praeitį, dabartį ar ateitį, o papasakoti galimus įvykius ir pan. Na kaip buvo laida " Ekstrasensų mūšis", kai mirdavo žmonės nežinomom aplinkybėm ir ekstrasensai mėgindavo paaiškinti kas galėjo jiem nutikti dėl ko jie buvo mirę. ( Mūsų šeimoje yra įvykus nelaimė ir ekspertizės išvadomis netikime). Gal kažką Jūs žinote, kas galėtų pagelbėti, gal taip kažkokį kabliuką ar mintį duotų, kaip toliau tęsti tyrimą.
Gali bandyt Jovitai skambinti gal pades, nes siaip ji dirba ir su nuotraukom. Gal kazka pasakytu.