Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(*Enigma @ 2011 05 31, 19:05)
8-671-15759  stai telefonas  smile.gif
Del kainos nesitariau  ax.gif  Po visko pasake jog 30Lt  smile.gif  Na nemanau, kad tai labai daug  mirksiukas.gif

labas, gal ta moteris gyvena Rytų kvartale. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2011 06 21, 14:13)
labas, gal ta moteris gyvena Rytų kvartale.  smile.gif

taip. turi atsiliepimų?
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as atsiliepimais apie Olia is statybininku atrodo pr.
Pasirinkom ja pagal jusu atsiliepimus ir nuejom su drauge pabandyt.Daug klausimu turejom. Bet nieko per daug nesitikejom
Viena buresi metams, kita-penkiem. na ir ka-metu pronoze didzioji issipilde :-).Tiksliai etapais, kaip ir sake. O ka bure penkiems metams, tai dalis jau iri issipilde, ka ir isbure artimiausiam laikui. O visa kita paziuresim veliau :-)
Atsakyti
Kokie šaunūs atsiliepimai smile.gif O jūs taip viską tiksliai ir prisiminėt ką būrėja sakė ar užsirašinėjot g.gif
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2011 06 22, 23:13)
Pasidalinsiu ir as atsiliepimais apie Olia is statybininku atrodo pr.
  Pasirinkom ja pagal jusu atsiliepimus ir nuejom su drauge pabandyt.Daug klausimu turejom. Bet nieko per daug nesitikejom
   Viena buresi metams, kita-penkiem. na ir ka-metu pronoze didzioji issipilde :-).Tiksliai etapais, kaip ir sake. O ka bure penkiems metams, tai dalis jau iri issipilde, ka ir isbure artimiausiam laikui. O visa kita paziuresim veliau :-)

Kodel tada man jos burimai nesipildo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 23 birželio 2011 - 09:18
QUOTE(Lyre @ 2011 06 23, 10:18)
Kodel tada man jos burimai nesipildo.  g.gif

gal todėl kad dažnai vaikštai pas būrėjas g.gif
Atsakyti
Nea. Olia buvo pirma bureja, pas kuria apsilankiau.
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 06 23, 00:22)
Kokie šaunūs atsiliepimai smile.gif O jūs taip viską tiksliai ir prisiminėt ką būrėja sakė ar užsirašinėjot g.gif

Mes ejom su konkreciais klausimais, todel ir atsimenam. dar sake ten keleta smulkmenu, i kurias net nekreipiau demesio,nes sakiau tikrai taip nebus. bet buvo :-). mums irgi cia buvo pirma bureja po daug , daug, daug, daug metu.
na, tie 5 metu burtai dar ne visi issipilde. ka as zinau,kaip toliau bus- po 5 metu galesiu parasyt lotuliukas.gif . bet va, kolkas metiniai rezultatai yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 21, 14:15)
taip. turi atsiliepimų?

Turiu, man paliko labai gerą ispūdį. smile.gif Buvau Klaipėdoje pas Olia, tai niekas nepasitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2011 06 23, 14:51)
Mes ejom su konkreciais klausimais, todel ir atsimenam. dar sake ten keleta smulkmenu, i kurias net nekreipiau demesio,nes sakiau tikrai taip nebus. bet buvo :-). mums irgi cia buvo pirma bureja po daug , daug, daug, daug metu.
na, tie 5 metu burtai dar ne visi issipilde. ka as zinau,kaip toliau bus- po 5 metu galesiu parasyt  lotuliukas.gif . bet va, kolkas metiniai  rezultatai  yra  biggrin.gif

sveikos. buvau siandien pas Jevdokija. paeme 30lt. bure taro kortom. mete kortas man ir draugei. tai salia sedejau viska girdejau...
teksta praktiskai mintinai ismokusi ir zodis i zodi ta pati sake. labai apibendrinanciai isbure, tik vienas faktas pasitvirtino. nes jau trecia bureja sake, kad isvaziuosiu i uzsieni, tai ji irgi minejo ta ivyki, nors as neplanuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 05 02, 11:53)
Su protu kainuoja pas Maryte Reikjaviko 3-3 - 20 LT.

Aš buvau pas ją, tai grynai "grybą papjovė' jai einamiausios temos su kuo būsi,kokie vyrai supa ir t.t. jei tave domina pvz darbas ,vaikai ir etc nieko doro apie tai nepasakė,tai mano atveju pinigai išmesti į balą. doh.gif Ir aš jei pamenu lyg 30 Lt mokėjau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramirėja: 01 liepos 2011 - 20:29
As pas Maryte 3 kartus buvau ir visus 3 mokejau 20 lt. Drauge irgi mokejo 20.
Atsakyti