QUOTE(Lyre @ 2011 06 08, 11:36)
kotryna29, pamirsk. Kai issipildys, prisiminsi. Visai gali buti, kad neissipildys. Man beveik nieko nesipildo is burimu (ne jos, pas ja nebuvau).
bet as is tu zmoniu, kurie viska labai ima i sirdi, man siuo metu kelia abejoniu, taip, as pavargstu nuo to, kad jis megsta susitikti su draugais ir uztrunka isgeres, grizta velai, tai nejaugi ji sako tiesa...negi is tikro laukia ,,TAI", jeigu jau pasake atseit ka kortos rodo, kad esu pavargusi, kad kuo greičiau išsiskirsiu, tuo geriau man bus, kad bus antra laiminga santuoka ir t.t. bet vaikui reikalingas tikrasis jo tevas, jis ja labai myli ir t.t. ir tai, kad artimiesiems nieko nesakau, piesiu tik grazu vaizda.... is dalies teisi, nes niekada mamai nesakau, jeigu uzbaliavoja ir grista velai...
QUOTE(Lyre @ 2011 06 08, 14:20)
Nereikejo mamai tau nieko sakyti. Nuo likimo nepabegsi bet kokiu atveju.
ačiū jums už atsakymus.
aš jai ir nieko nesakau, čia ji išsibūrė ir man supasakojo visą tą neigiamą informaciją...
o širdyje aš viena žinau kaip yra, ir kad tai, kažkuria prasme yra šiek tiek tiesos, tos būrėjos žodžiuose, va ko aš bijau, kad tikrai jie ir išsipildys....
QUOTE(Lyre @ 2011 06 08, 16:35)
Nelabai supratau. Tu parasei, kad mama buvo pas bureja, ir ta bureja jai apie4 tave pripasakojo. Todel ir parasiau, nereikejo tavo mamai tau sito pasakoti.
nesupratau sakinio
taip, aš irgi manau, kad geriau ji man nebūtų sakiusi, o tai kai tokia jautri ir nerandu sau vietos
QUOTE(*Enigma @ 2011 05 31, 19:05)
8-671-15759 stai telefonas
Del kainos nesitariau Po visko pasake jog 30Lt Na nemanau, kad tai labai daug
Del kainos nesitariau Po visko pasake jog 30Lt Na nemanau, kad tai labai daug
iki rudens sakė nepriima
QUOTE(kotryna29 @ 2011 06 08, 09:49)
gal kas gali išsakyti nuomonę apie Sigitą Benetienę? mano mama buvo, tai apie mano santuoką ir vyrą negražiai priklabėjo, tai sau vietos nerandu. Prognozuoja, kad tikrai išsiskirsim, kad laukia manęs antra santuoka ir kad esu nuo jo pavargusi ir t.t. mes turim vaiką, nesinori tikėti, bet labai išgąsdino.
Tai kaip jums sekėsi, kas pas ją buvo? ar pildosi, ar ne?
Labai labai labai laukiu istorijų...ir jeigu galima kuo greičiau, o tai vapšie be nuotaikos esu
Tai kaip jums sekėsi, kas pas ją buvo? ar pildosi, ar ne?
Labai labai labai laukiu istorijų...ir jeigu galima kuo greičiau, o tai vapšie be nuotaikos esu
prisiklausot nesamonių paskui stradalinat. siūlyčiau nekreipti dėmesio į tokias prognozes
bet kaip lengva pakenkti žmogui
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 08, 19:48)
iki rudens sakė nepriima
prisiklausot nesamonių paskui stradalinat. siūlyčiau nekreipti dėmesio į tokias prognozes
o kaip nestradalinti, kai kalba apie tavo seima?
bandau neimti i sirdi ir nueisiu pati pas kelias, del idomumo ka pasakys ta tema.
gal kas zinote labai gera vilniuje? pageidautina ne ,,salonines bobikes" kur komercija uzsiimineja
QUOTE(kotryna29 @ 2011 06 08, 22:42)
o kaip nestradalinti, kai kalba apie tavo seima?
bandau neimti i sirdi ir nueisiu pati pas kelias, del idomumo ka pasakys ta tema.
gal kas zinote labai gera vilniuje? pageidautina ne ,,salonines bobikes" kur komercija uzsiimineja
aš suprantu apie šeimą... bet kodėl tai reikia priimti už gryną pinigą? o jei ims ir neišsipildys? nebus gaila sugadintų nervų lastelių?
o bent apie praeitį ką nors sakė?
o gal tau mama pamelavo nenori žento ir pribūrė nesamonių
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 08, 22:47)
aš suprantu apie šeimą... bet kodėl tai reikia priimti už gryną pinigą? o jei ims ir neišsipildys? nebus gaila sugadintų nervų lastelių?
nu ka cia besuprasi su tom priburejom
tik tiek, kad maniskis megsta susitikti su draugais..butu namiseda, tai neimciau taip i plaucius, o dabar ir futbolas, ir varzybas paziureti su draugais, tada ,,uzpila" ir grista velai....
baisu, kad nebutu tiesa, nesinori tiketi tuom, nors siaip labai musu seimai atsidaves, del jos daro, stengiasi ...
QUOTE(kotryna29 @ 2011 06 09, 00:07)
nu ka cia besuprasi su tom priburejom
tik tiek, kad maniskis megsta susitikti su draugais..butu namiseda, tai neimciau taip i plaucius, o dabar ir futbolas, ir varzybas paziureti su draugais, tada ,,uzpila" ir grista velai....
baisu, kad nebutu tiesa, nesinori tiketi tuom, nors siaip labai musu seimai atsidaves, del jos daro, stengiasi ...
manau to užtenka
o kad išeina su draugais nematau nieko bloga jei bus laikomas po padu tada tikrai nieko gero nelauk
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 09, 09:04)
manau to užtenka
o kad išeina su draugais nematau nieko bloga jei bus laikomas po padu tada tikrai nieko gero nelauk
ačiū jums už palaikymą