Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 21:33)
kas ta moteris? smile.gif

Is tiesu, net vardo nezinau tos moteriskes. blush2.gif Bet tikrai labai maloni, tokia labai geros sirdies atrodo smile.gif Jau kai apsilankem su drauge pas ja, tai ir visos kitos uzsimane lotuliukas.gif

QUOTE(Lyre @ 2011 05 25, 21:47)
Aha, kaip Pringles.  smile.gif Man taip buvo po pirmo burimo. Dabar nebesinori.

Del kokiu priezasciu nebesinori? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 05 26, 10:43)
Is tiesu, net vardo nezinau tos moteriskes.  blush2.gif Bet tikrai labai maloni, tokia labai geros sirdies atrodo smile.gif Jau kai apsilankem su drauge pas ja, tai ir visos kitos uzsimane  lotuliukas.gif

o kontaktus galima, ar irgi nežinote ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 05 26, 10:43)
Del kokiu priezasciu nebesinori?  smile.gif

Del tokiu, kad nesipildo. Is Alionos tik kai kas issipilde, bet ne svarbus ivykiai. Turiu palaukti iki metu pabaigos.
Atsakyti
Gal parašytumėte Alionos kontaktus blush2.gif Ta Aliona Aleksandro giminaitė,ar ne g.gif O ji lietuviškai kalba ar tik rusiškai ax.gif Prieš metus buvau pas Aleksandrą,bet jam nesisekė manęs išburti doh.gif Tai va galvoju gal pas Alioną nueit rolleyes.gif O ji LT gyvena ar irgi būna išvykus kaip Aleksandras g.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 05 28, 23:46)
Gal parašytumėte Alionos kontaktus blush2.gif Ta Aliona Aleksandro giminaitė,ar ne g.gif O ji lietuviškai kalba ar tik rusiškai ax.gif Prieš metus buvau pas Aleksandrą,bet jam nesisekė manęs išburti doh.gif Tai va galvoju gal pas Alioną nueit rolleyes.gif O ji LT gyvena ar irgi būna išvykus kaip Aleksandras g.gif

Aliona - Aleksandro giminaite, ji yra is Maskvos, kalba tik rusiskai. Numeris 869889553.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 30 gegužės 2011 - 10:29
Ačiū Lyre 4u.gif O ji lietuviškai visai nesupranta?Ar pastoviai būna Lietuvoj g.gif
Atsakyti
Lietuvoje ji buna ne pastoviai. Kai gruodi pas ja buvau, ji sake, kad turi isvaziuoti, bet jaucia, kad dar ne laikas. Bandyk skambinti.
Atsakyti
*Enigma tai jos kontaktus palik. Kiek mokejai? Isanksto tareisi su ja?
Atsakyti
Laba diena
Gal kas zino o Reikjaviko 3-3 ar ta moteris priima sestadieniais? Ir nuo kelintos valandos?Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 05 30, 23:31)
*Enigma tai jos kontaktus palik. Kiek mokejai? Isanksto tareisi su ja?

8-671-15759 stai telefonas smile.gif
Del kainos nesitariau ax.gif Po visko pasake jog 30Lt smile.gif Na nemanau, kad tai labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozalinda30 @ 2011 05 31, 12:46)
Laba diena
Gal kas zino o Reikjaviko 3-3 ar ta moteris priima sestadieniais? Ir nuo kelintos valandos?Aciu

Girdejau, kaip ji sake, kad priima darbo dienom nuo 8 iki 16. Bet drauges mama buvo atejus po darbo po 18 ir prieme.
Atsakyti
gal kas gali išsakyti nuomonę apie Sigitą Benetienę? mano mama buvo, tai apie mano santuoką ir vyrą negražiai priklabėjo, tai sau vietos nerandu. Prognozuoja, kad tikrai išsiskirsim, kad laukia manęs antra santuoka ir kad esu nuo jo pavargusi ir t.t. mes turim vaiką, nesinori tikėti, bet labai išgąsdino.
Tai kaip jums sekėsi, kas pas ją buvo? ar pildosi, ar ne?
Labai labai labai laukiu istorijų...ir jeigu galima kuo greičiau, o tai vapšie be nuotaikos esu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti