Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Lyre @ 2011 05 02, 10:53)
Su protu kainuoja pas Maryte Reikjaviko 3-3 - 20 LT.

o kaip ji kaip bureja,ar buvote pas ja ar pasako tiesos?gal jos numeri butu galima?
Atsakyti
Buvau pas ja tris kartus. Issipilde kol kas tik pora smulkmenu. Draugei issipilde viskas. Skambinti jai nereikia, eini tiesiai nesusitarus. Jai apie 80 m. Paskambinsi i duris, jei atidarys ji, pasakysi ko atejai. Bet greiciausiai koridoriuj jau bus laukianciu, kurie tau atidarys, ir prisijungsi.
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 04 30, 22:39)
niekada pas Vanda nebeiciau,jau metai kai buvau,niekas nesipildo,ir dabarties net nepasake,ka jau kalbeti apie ateiti,paeme 40 lt.uz koki 10 minuciu schmoll.gif  schmoll.gif pats blogiauses varijantas is bureju Klaipedoje,neisivaizduoju kaip tuos ekstrasensus laimejo.Visai neblogai bure is Gargzdu toke moteris,bet vardo jau mepamenu,daug kas pildosi,o ir ima tik 30lt.uz koke valanda burimo bigsmile.gif

O daug apie ateiti papasakojo sita is Gargzdu? nes susidomejau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2011 05 04, 09:00)
O daug apie ateiti papasakojo sita is Gargzdu? nes susidomejau smile.gif

man apie ateiti labai ilgo tarpo nepasake,ir dabar net nezinau ar ka ji pasake issipildys ar ne,nes mes su vyru esam ant skirybu ribos,ji pasake kad neissiskirsim,nos siuo metu taip neatrodo,o atrodo kaip tik atvirksciai...
Atsakyti
Sveikas!
Gal galit pasidalinti atsiliemais is savo patirties apie bureja kuri buria Taro kortoms ir porekomenduoti.
ir kuri issamei gali papasokoti apie ateiti.
Ir kai jums isbure a daug ka issilpide?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Castalie: 04 gegužės 2011 - 14:07
kas nors buvot pas Valenthe? kokiam raj veiksmas vyksta?
Atsakyti
Tai gi galiu pakomentuoti Regina is Gargzdu, zodziu uzlaike mane maximum 20min. ir susimokejau 30lt. Pasake tik ateciai puse metu gal. Tik apie dabarti tiko viskas ka sake, bet as juk ne apie tai norejau suzinoti. Antra karta tikrai nebevykciau pas ja. schmoll.gif
Atsakyti
kazkaip anksciau daugiau visos lakste burtis smile.gif matyt oras atsilo ir kitos veiklos atsirado, kad komentaru sumazejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos. assa.gif Pries gera pusmeti buvau pas bureja. Palangoje. Labai patiko, labai maloni moteris, pasake daug tiesos. Tik tiek kad pasakojo labai daug i ateiti, ne tik kokiems pusei metu, bet tikrai daug. Aisku man patiko, kad labai daug pasakojo ir t.t. Isbuvau pas ja gal valanda su puse, tikrai ilgai... happy.gif Tikrai labai smalsu dabar ar viskas issipldys butent taip kaip ji sake ax.gif Dabar jauciuosi lyg noreciau nueiti dar karta, bet konkreciu klausimu rolleyes.gif Nemanot, kad tai tampa kazkokia liga? Lyg viena syk pabandes negali sustot? hihihi.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 05 25, 15:59)
kazkaip anksciau daugiau visos lakste burtis smile.gif matyt oras atsilo ir kitos veiklos atsirado, kad komentaru sumazejo smile.gif

Gal tiesiog visas(us) apejom. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 05 25, 16:54)
Sveikos. assa.gif Pries gera pusmeti buvau pas bureja. Palangoje. Labai patiko, labai maloni moteris, pasake daug tiesos. Tik tiek kad pasakojo labai daug i ateiti, ne tik kokiems pusei metu, bet tikrai daug. Aisku man patiko, kad labai daug pasakojo ir t.t. Isbuvau pas ja gal valanda su puse, tikrai ilgai...  happy.gif  Tikrai labai smalsu dabar ar viskas issipldys butent taip kaip ji sake  ax.gif  Dabar jauciuosi lyg noreciau nueiti dar karta, bet konkreciu klausimu  rolleyes.gif Nemanot, kad tai tampa kazkokia liga? Lyg viena syk pabandes negali sustot?  hihihi.gif  assa.gif

kas ta moteris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Enigma @ 2011 05 25, 16:54)
Nemanot, kad tai tampa kazkokia liga? Lyg viena syk pabandes negali sustot?  hihihi.gif  assa.gif

Aha, kaip Pringles. smile.gif Man taip buvo po pirmo burimo. Dabar nebesinori.
Atsakyti