Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(SAULYTE5 @ 2011 04 30, 13:20)
Sveikos.
Noreciau nueiti pas vanda is ekstrasensu musio.
sik tiek skaiciau apie ja,truputi kelia abejoniu. Gal galit
pasidalinti atsiliepimais.
ir gal zinot kiek ji ima?aciu

As pas ja buvau 2009 m. pabaigoje. Tada eme 30 lt. Po Ekstrasensu musio, cia rase, ji pradejo imti 40. Dabar nzn. Neissipilde nieko. Is savo puses nepatarciau eiti. Nors mano draugei viskas pildosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 30 balandžio 2011 - 13:10
QUOTE(SAULYTE5 @ 2011 04 30, 13:20)
Sveikos.
Noreciau nueiti pas vanda is ekstrasensu musio.
sik tiek skaiciau apie ja,truputi kelia abejoniu. Gal galit
pasidalinti atsiliepimais.
ir gal zinot kiek ji ima?aciu

buvau pas ja kovo men. eme 50 lt. Kadangi praejo jau siek tiek laiko, tai jau pildosi po biski ax.gif Visai nieko buvo smile.gif
Atsakyti
niekada pas Vanda nebeiciau,jau metai kai buvau,niekas nesipildo,ir dabarties net nepasake,ka jau kalbeti apie ateiti,paeme 40 lt.uz koki 10 minuciu schmoll.gif schmoll.gif pats blogiauses varijantas is bureju Klaipedoje,neisivaizduoju kaip tuos ekstrasensus laimejo.Visai neblogai bure is Gargzdu toke moteris,bet vardo jau mepamenu,daug kas pildosi,o ir ima tik 30lt.uz koke valanda burimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 04 30, 20:39)
niekada pas Vanda nebeiciau,jau metai kai buvau,niekas nesipildo,ir dabarties net nepasake,ka jau kalbeti apie ateiti,paeme 40 lt.uz koki 10 minuciu schmoll.gif  schmoll.gif pats blogiauses varijantas is bureju Klaipedoje,neisivaizduoju kaip tuos ekstrasensus laimejo.Visai neblogai bure is Gargzdu toke moteris,bet vardo jau mepamenu,daug kas pildosi,o ir ima tik 30lt.uz koke valanda burimo bigsmile.gif

gal regina vardas ? tokia jau augusi moteris
as pas ja du kartus buvau,na situacija kokia vyksta viska nusake,nes pas mane dabar didele beda ant skirybu plauko kabau,tai tik nuejau ir mete jai skirybu kortas,bet burdama pasake kad viskas bus gerai kad neissiskirsiu,ir taip bijau ka galvoti taip norisi ja tiketi,ir manyti kad tikrai tai issipildys,nors siuo metu yra ziauri situacija,viskas eina tik i blogaja puse
Atsakyti
man atrodo,kad Regina vardu,bent man jinai daug tiesos pasake,o buvau jau gal pusmetis atgal,eina visi ivikai,pagal seka,net keista kaip taip mato viska kortose thumbup.gif ,manau,kad ir tavo bedos susitvarkis,zinoma daur kas priklauso ir nuo taves,pasitikek savim ir nenusimink 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Lygtai viena Alionos pranasyste issipilde. Sake, kad susirgsiu metu pradzioj, kaip krisiu su persalimu... Jeigu dabar galima skaityti metu pradzia, tikrai susirgau. Visa ziema nesirgau, kas yra keista, o pavasario vidury susirgau. Nors tokios pranasystes gali daug kam issipildyti. Bet as jau galvojau, kad ji su persalimu prasove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 01 gegužės 2011 - 15:57
QUOTE(Melisenda @ 2011 04 13, 20:13)
Labas smile.gif gal zinote kanors apie Aleksandra is Palangos? smile.gif lygtai  cia neuzsiskaiciau tokio vardo smile.gif

g.gif negi niekas nezino?mane irgi domina blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Palanga toke mazyte,bet nieko apie toke negirdejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 05 01, 19:20)
Palanga toke mazyte,bet nieko apie toke negirdejau lotuliukas.gif

ir man visiškai negirdėta
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 04 30, 22:39)
niekada pas Vanda nebeiciau,jau metai kai buvau,niekas nesipildo,ir dabarties net nepasake,ka jau kalbeti apie ateiti,paeme 40 lt.uz koki 10 minuciu schmoll.gif  schmoll.gif pats blogiauses varijantas is bureju Klaipedoje,neisivaizduoju kaip tuos ekstrasensus laimejo.Visai neblogai bure is Gargzdu toke moteris,bet vardo jau mepamenu,daug kas pildosi,o ir ima tik 30lt.uz koke valanda burimo bigsmile.gif

Aciu labai uz atsiliepimus. Kazkaip ir ji man pasitikejimo nekelia.
tai gal galit pasidalinti Reginos kontaktais.Aciu
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2011 05 02, 09:50)
Aciu labai uz atsiliepimus. Kazkaip ir ji man pasitikejimo nekelia.
tai gal galit pasidalinti Reginos kontaktais.Aciu

jei reik reginos is Gargzdu numerio tai jis toks 861844870 4u.gif

bet as pati labai noreciau dar kur i klp pas kokia bureja,kad paziureti ka kita pasakys,ta regina nelabai pasako daug i ateiti,kad ar bus viena santuoka pas mane ar vis delto su vyru liksiu,nu kad daugiau informacijos issamesnes pasakytu,ir tuo paciu palyginciau,kazi pas kokia cia galeciau nueiti ir kad su protu kainuotu g.gif
Atsakyti
Su protu kainuoja pas Maryte Reikjaviko 3-3 - 20 LT.
Atsakyti