Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(tilda @ 2011 04 08, 09:08)
o as pries gerus metus buvau pas aleksandra, tai sake kad sunkiai man kortos krenta, bet apie jokius prakeiksmus tada nekalbejo... patiko man jo burimas, viskas normaliai...ir dabar pas ji norejau, bet jis dabar isvykes (sake bus tik birzelio vidury, jei kam idomu)....tai pagal forumieciu atsiliepimus (jie man pasirode gan neblogi) susiskambinau su Aliona... man atrodo net tame paciame bute buvau, kaip ir pas Aleksandra blink.gif ...tai va, paskui pasiskaitinejau forume, ir kazkas buvo rases, kad tai Aliona yra Aleksandro pussere, tai jinai ismokino Aleksandra burimo...nieko as blogo apie ja negaliu pasakyti, bet tik skaiciau, kad kazkam taip pat jinai bure ir pasake apie prakeikima, tai pati Aliona jai ta prakeikima ir nueme....o as kai klausiau, sako as ne verysad.gif  ... nu jei rasot, kad jei esi ten nuziureta ar uzkeikta, tai matyti turetu ir kiti burejai matyti...reiktu dar pas ka nors nueiti unsure.gif

As tuomet supratau, kad ji ne pati uzkeikima nuima, bet sudetingesniais atvejais visgi ismeta ir perskaito kortas, kas kitiems gali nepavykti. O butas tai tas pats, jis Alionos ir yra, Aleksandras tik pas ja glausdavosi, kai budavo atvykes.
Papildyta:
QUOTE(tilda @ 2011 04 08, 09:08)
o as pries gerus metus buvau pas aleksandra, tai sake kad sunkiai man kortos krenta, bet apie jokius prakeiksmus tada nekalbejo... patiko man jo burimas, viskas normaliai...ir dabar pas ji norejau, bet jis dabar isvykes (sake bus tik birzelio vidury, jei kam idomu)....tai pagal forumieciu atsiliepimus (jie man pasirode gan neblogi) susiskambinau su Aliona... man atrodo net tame paciame bute buvau, kaip ir pas Aleksandra blink.gif ...tai va, paskui pasiskaitinejau forume, ir kazkas buvo rases, kad tai Aliona yra Aleksandro pussere, tai jinai ismokino Aleksandra burimo...nieko as blogo apie ja negaliu pasakyti, bet tik skaiciau, kad kazkam taip pat jinai bure ir pasake apie prakeikima, tai pati Aliona jai ta prakeikima ir nueme....o as kai klausiau, sako as ne verysad.gif  ... nu jei rasot, kad jei esi ten nuziureta ar uzkeikta, tai matyti turetu ir kiti burejai matyti...reiktu dar pas ka nors nueiti unsure.gif

As tuomet supratau, kad ji ne pati uzkeikima nuima, bet sudetingesniais atvejais visgi ismeta ir perskaito kortas, kas kitiems gali nepavykti. O butas tai tas pats, jis Alionos ir yra, Aleksandras tik pas ja glausdavosi, kai budavo atvykes.
Atsakyti
atsiprašau panelės temos neskaičiau, bet norėjau paklausti, gal žinote senučiukės iš Paryžiaus Komunos gatvės telefono numerį? g.gif
Atsakyti
Panos, noreciau suzinoti, kas buvot pas Alekseju. Jei imanoma, parasykit detaliau.
Atsakyti
Laba diena
noreciau atsiliepimu apie Genovaite prie Jurininku poliklinikos 4u.gif Gal kas buvot?
Atsakyti
Labas smile.gif gal zinote kanors apie Aleksandra is Palangos? smile.gif lygtai cia neuzsiskaiciau tokio vardo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisenda: 13 balandžio 2011 - 19:18
Gal zinote, kodel neimanoma prisiskambinti Aleksandrui, pastoviai uzimta rodo? g.gif
Aciu
Atsakyti
pries kokias tris savaites jam skambinau, sake busiu lietuvoje birzelio vidury, va
Atsakyti
QUOTE(tilda @ 2011 04 15, 16:46)
pries kokias tris savaites jam skambinau, sake busiu lietuvoje birzelio vidury, va

Labai dekoju uz informacija 4u.gif Lauksiu birzelio.

Atsakyti
Laba diena! smile.gif
Gal galet patart is savo patirties bureja kuri buria Taro kortoms ir issamei gali papasokoti apie ateiti. Ir kai jums isbure a daug ka issilpide smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 03 08, 18:11)
Eugenija, ar Javdokija, manau, cia ta pati (misko raj. gyvena)seniau,ji buvo tikra ragana, placiaja prasme.Taciau metams begant,moteriskes galios jau ne be tokios.Siaip kurios yra silpnesnes,lengviau pazeidziamos,geriau neiti, nes ji turi toki polinki,kaip nuziureti,pavampyruoti zmogu.
Gal sakysit,o kodel gali nuziureti, jei nieko blogo nepadarei ir net nepazistamos esat.Taciau...ezoterija yra visai kitas pasaulis.

eugenija gyveno anksciau prie studlendo, o dabar prie Klaipedos universiteto. jevdakija tai cia visai kita jinai kiek zianu devynauksciame gyvena.
Atsakyti
Sveiki, Pagaliau man atsirado galimybe zmones priimineti isburti i namus. Buriu taro kortomis. Norintiems suzinoti daugiau lauksiu laiskuciu arba tel. 863908131 smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noreciau nueiti pas vanda is ekstrasensu musio.
sik tiek skaiciau apie ja,truputi kelia abejoniu. Gal galit
pasidalinti atsiliepimais.
ir gal zinot kiek ji ima?aciu
Atsakyti