QUOTE(uItra @ 2011 04 08, 01:30)
Na tikrai ne visoms
As buvau rudeni, ir jau nemazai issipilde. nors... tikejausi, kad gal kai kur ji klys...
O kas liecia "ukeikimus" - gilioj jaunysteje labai megau po burejas vaikscioti, ir nuolat gaudavau ta pati atsakyma "uzkeikta", "nekrenta kortos", "blokuota". Is Aleksandro, beje, kai pirma karta buvau, gavau ta pati, bet ten akivaizdziai vien juoda korta krito. Sake, kol nebus 29 burtis nelabai iseis,bet pasiule nueiti pas Aliona. Ji isbure, issipilde labai daug kas, ir taip, 29 buvo persilauzino metai. Veliau da buvau pas Aleksandra, kortos jau krito normaliai, man patiko.
Siaip as is dalies sutinku su skeptiku nuomone, kad dauguma "bureju" yra tiesiog geri psichologai, ir mes mokame pinigus uz isklausyma, ir kartais - psichologine pagalba. bet is kitos gal ir nera taip blogai jei visos puses patenkintos - juk vizitas pas privatu gydytoja kainuotu dar brangiau
o as pries gerus metus buvau pas aleksandra, tai sake kad sunkiai man kortos krenta, bet apie jokius prakeiksmus tada nekalbejo... patiko man jo burimas, viskas normaliai...ir dabar pas ji norejau, bet jis dabar isvykes (sake bus tik birzelio vidury, jei kam idomu)....tai pagal forumieciu atsiliepimus (jie man pasirode gan neblogi) susiskambinau su Aliona... man atrodo net tame paciame bute buvau, kaip ir pas Aleksandra
...tai va, paskui pasiskaitinejau forume, ir kazkas buvo rases, kad tai Aliona yra Aleksandro pussere, tai jinai ismokino Aleksandra burimo...nieko as blogo apie ja negaliu pasakyti, bet tik skaiciau, kad kazkam taip pat jinai bure ir pasake apie prakeikima, tai pati Aliona jai ta prakeikima ir nueme....o as kai klausiau, sako as ne
... nu jei rasot, kad jei esi ten nuziureta ar uzkeikta, tai matyti turetu ir kiti burejai matyti...reiktu dar pas ka nors nueiti