Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Avocetė @ 2011 01 28, 12:47)

Sveikos,
Naudojausi sios nares paslaugomis tai man visikai nieko nepataike, ateitis visiskai kitokia nei buvo "surasyta". O apie pacia mane, surasyti tokie dalykai kuriuos galima labai daugkam pritaikyti (pvz. silpnybes, gyvenimo budas ir t.t.)
Nors eiles norinciuju pasinaudoti siomis paslaugois yra, tai matyt daug kam pataiko.
Atsakyti
O JUs manot protinga kreiptis i bureja ar astrologe is SM? Gi parasysit AZ, o ji pasiskaitys Jusu gyvenima ir paskui nuejus graziai pripasakos smile.gif Bet jau praeitis ziurekit ir dabartis beveik 100% atitiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rus_alo4ka @ 2011 03 16, 11:53)
Laba diena!
As buvau pas Aleksandra i Aliona , pasake, kad turiu nužiurejima...ir aplamai nemoku apsisaugoti save energetiskai...tad labai reikalingas ekstrasensas (-e) "nuimti" nuziurejima , prakeitima Klaipedoje...Butu gerai jeigu patartumet i ka kreiptis, gal turejote patirties i r kokie buvo rezultatai?

Papildyta:
Laba diena!
As buvau pas Aleksandra i Aliona , pasake, kad turiu nužiurejima...ir aplamai nemoku apsisaugoti save energetiskai...tad labai reikalingas ekstrasensas (-e) "nuimti" nuziurejima , prakeitima Klaipedoje...Butu gerai jeigu patartumet i ka kreiptis, gal turejote patirties i r kokie buvo rezultatai?

Papildyta:
Sveikos, buvau snd pas Aliona. net nebure....pasake, kad pas mane ,,порчя". tai reiskia kazkoki prakeiksma, net nezinau kaip lietuviskai tiksliai verciasi...esu buvus pries kelis metus ir pas kitu bureju, tame tarpe ir pas Aleksandra, bet niekas niekas niekad nera pasakes apie jokius prakeikimus....klausiau Alionos, gal jinai ta prakeikima nuimti, sako negaliu....kas gali pagelbeti? SOS verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2011 03 25, 14:08)
O JUs manot protinga kreiptis i bureja ar astrologe is SM? Gi parasysit AZ, o ji pasiskaitys Jusu gyvenima ir paskui nuejus graziai pripasakos smile.gif Bet jau praeitis ziurekit ir dabartis beveik 100% atitiks biggrin.gif

Nusisšnekėjai nei į tvorą nei į mietą
Papildyta:
QUOTE(Kam @ 2011 03 02, 13:56)
O jei eini be problemu? AS esu buvus tik pora kart per gyvenima pas burejas ir ejau tik siaip is smalsumo. Tai ka tada isvis neburia ar papraso pora simtuku?

QUOTE(Kam @ 2011 03 18, 16:43)
Narsiau po neta ir aptikau
gal kas lanketes? kokie atsiliepimai?
Kazkaip vis pamastau gal geriau pas astrologus eit smile.gif

O kam? iš smalsumo?
Papildyta:
QUOTE(vavute11 @ 2011 03 20, 08:28)
Sveikos,
Naudojausi sios nares paslaugomis tai man visikai nieko nepataike, ateitis visiskai kitokia nei buvo "surasyta". O apie pacia mane, surasyti tokie dalykai kuriuos galima labai daugkam pritaikyti (pvz. silpnybes, gyvenimo budas ir t.t.)
Nors eiles norinciuju pasinaudoti siomis paslaugois yra, tai matyt daug kam pataiko.

o man viską pataikė. ir apie vaikus rašė kaip pirštu į akį apibūdino smile.gif
Atsakyti
Laba diena!

laba, man aliona vakar panasiai pasake...kur dabar kreiptis? ar eiti dar pas kita bureja, kad tikrai isitikinti, kad uzkeikta esu? ir gi reikia patarimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tilda @ 2011 04 07, 16:16)
laba, man aliona vakar panasiai pasake...kur dabar kreiptis? ar eiti dar pas kita bureja, kad tikrai isitikinti, kad uzkeikta esu? ir gi reikia patarimo unsure.gif

o man paskaičius kyla įtarimas kad visoms taip šneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 04 07, 09:33)
Nusisšnekėjai nei į tvorą nei į mietą
Papildyta:
O kam? iš smalsumo?

KOdel? daugelis tik pinigelius ima ir pasakas seka.
Taip ejau tik kelis kartus ir abu tik is smalsumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 07 balandžio 2011 - 20:48
QUOTE(Kam @ 2011 04 07, 21:47)
KOdel? daugelis tik pinigelius ima ir pasakas seka.
Taip ejau tik kelis kartus ir abu tik is smalsumo.

o tai smalsumas dar nepatenkintas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 04 07, 20:09)
o man paskaičius kyla įtarimas kad visoms taip šneka  biggrin.gif

Na tikrai ne visoms biggrin.gif As buvau rudeni, ir jau nemazai issipilde. nors... tikejausi, kad gal kai kur ji klys... verysad.gif
O kas liecia "ukeikimus" - gilioj jaunysteje labai megau po burejas vaikscioti, ir nuolat gaudavau ta pati atsakyma "uzkeikta", "nekrenta kortos", "blokuota". Is Aleksandro, beje, kai pirma karta buvau, gavau ta pati, bet ten akivaizdziai vien juoda korta krito. Sake, kol nebus 29 burtis nelabai iseis,bet pasiule nueiti pas Aliona. Ji isbure, issipilde labai daug kas, ir taip, 29 buvo persilauzino metai. Veliau da buvau pas Aleksandra, kortos jau krito normaliai, man patiko.
Siaip as is dalies sutinku su skeptiku nuomone, kad dauguma "bureju" yra tiesiog geri psichologai, ir mes mokame pinigus uz isklausyma, ir kartais - psichologine pagalba. bet is kitos gal ir nera taip blogai jei visos puses patenkintos - juk vizitas pas privatu gydytoja kainuotu dar brangiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2011 04 08, 01:30)
Na tikrai ne visoms biggrin.gif As buvau rudeni, ir jau nemazai issipilde. nors... tikejausi, kad gal kai kur ji klys... verysad.gif
O kas liecia "ukeikimus" - gilioj jaunysteje labai megau po burejas vaikscioti, ir nuolat gaudavau ta pati atsakyma "uzkeikta", "nekrenta kortos", "blokuota". Is Aleksandro, beje, kai pirma karta buvau, gavau ta pati, bet ten akivaizdziai vien juoda korta krito. Sake, kol nebus 29 burtis nelabai iseis,bet pasiule nueiti pas Aliona. Ji isbure, issipilde labai daug kas, ir taip, 29 buvo persilauzino metai. Veliau da buvau pas Aleksandra, kortos jau krito normaliai, man patiko.
Siaip as is dalies sutinku su skeptiku nuomone, kad dauguma "bureju" yra tiesiog geri psichologai, ir mes mokame pinigus uz isklausyma, ir kartais - psichologine pagalba. bet is kitos gal ir nera taip blogai jei visos puses patenkintos - juk vizitas pas privatu gydytoja kainuotu dar brangiau  lotuliukas.gif

o as pries gerus metus buvau pas aleksandra, tai sake kad sunkiai man kortos krenta, bet apie jokius prakeiksmus tada nekalbejo... patiko man jo burimas, viskas normaliai...ir dabar pas ji norejau, bet jis dabar isvykes (sake bus tik birzelio vidury, jei kam idomu)....tai pagal forumieciu atsiliepimus (jie man pasirode gan neblogi) susiskambinau su Aliona... man atrodo net tame paciame bute buvau, kaip ir pas Aleksandra blink.gif ...tai va, paskui pasiskaitinejau forume, ir kazkas buvo rases, kad tai Aliona yra Aleksandro pussere, tai jinai ismokino Aleksandra burimo...nieko as blogo apie ja negaliu pasakyti, bet tik skaiciau, kad kazkam taip pat jinai bure ir pasake apie prakeikima, tai pati Aliona jai ta prakeikima ir nueme....o as kai klausiau, sako as ne verysad.gif ... nu jei rasot, kad jei esi ten nuziureta ar uzkeikta, tai matyti turetu ir kiti burejai matyti...reiktu dar pas ka nors nueiti unsure.gif
Atsakyti
o kiek aleksandras ima uz burima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2011 04 08, 10:05)
o kiek aleksandras ima uz burima? g.gif

pries metus laiko buvo 50Lt
Atsakyti