Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Elija79 @ 2011 02 26, 15:36)
Jei apie Natalija,is paryziais komunos gatves,tai geriau net neikit,anekdotu galite ir kitur suzinoti,buvau pries metus,dar tokiu nesamoniu apie save negirdejau niekad,visiskai visi vyrai palei je alkoholikai ir mergisiais,o tu tipo varkse mokanti mokescius.

O man jinai gerai buria.
Atsakyti
kas,keisciause,kad ir mano keletui draugiu,kurios buvo pries mane tapati,zodis i zodi pasake,varo kaip is knygos,nors koki zodi pakeistu. schmoll.gif
Atsakyti
As buvau pas Vilma is zardes gatves, pries pora metu. Isipilde kokie 80 procentu to ka ji isbure ir vis po truputi dar pildosi. O kaina jinai nustato pagal tai su kokia problema pas eini, jei su rimtu reikalu ir tikrai zmogui reikalinga pagalba ima maziau, is manes paeme 100 lt, prabuvau pas ja 2 val. Nieko neklausinejo, tik pasakojo ka mato, o mate daug ir niekur neprasove pro sali.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2011 02 28, 23:07)
As buvau pas Vilma is zardes gatves, pries pora metu. Isipilde kokie 80 procentu to ka ji isbure ir vis po truputi dar pildosi. O kaina jinai nustato pagal tai su kokia problema pas eini, jei su rimtu reikalu ir tikrai zmogui reikalinga pagalba ima maziau, is manes paeme 100 lt, prabuvau pas ja 2 val. Nieko neklausinejo, tik pasakojo ka mato, o mate daug ir niekur neprasove pro sali.

O jei eini be problemu? AS esu buvus tik pora kart per gyvenima pas burejas ir ejau tik siaip is smalsumo. Tai ka tada isvis neburia ar papraso pora simtuku?
Atsakyti
o gal kuri zinot Eugenija gyvenancia prie studlendo, as buvau nesenai pasakojo viska konkreziai aiskiai, noreciau isgirsti daugiau atsiliepimu apie ja
Atsakyti
Eugenija, ar Javdokija, manau, cia ta pati (misko raj. gyvena)seniau,ji buvo tikra ragana, placiaja prasme.Taciau metams begant,moteriskes galios jau ne be tokios.Siaip kurios yra silpnesnes,lengviau pazeidziamos,geriau neiti, nes ji turi toki polinki,kaip nuziureti,pavampyruoti zmogu.
Gal sakysit,o kodel gali nuziureti, jei nieko blogo nepadarei ir net nepazistamos esat.Taciau...ezoterija yra visai kitas pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2011 02 28, 22:07)

o gal ir numeriuka galetumete ikelti?
Atsakyti
Laba diena!
As buvau pas Aleksandra i Aliona , pasake, kad turiu nužiurejima...ir aplamai nemoku apsisaugoti save energetiskai...tad labai reikalingas ekstrasensas (-e) "nuimti" nuziurejima , prakeitima Klaipedoje...Butu gerai jeigu patartumet i ka kreiptis, gal turejote patirties i r kokie buvo rezultatai?
Atsakyti
Sveikos,
as buvau pries keleta dienu pas Vanda is Poilsio gatves... Nors ji man ir nepatiko kaip zmogus, bet jau po biski pradeda viskas pildytis... tad negaliu pasakyti kad ji yra sarlatane. Nors pinigai ja sugadono rolleyes.gif , ima 50 lt uz 15 min.
Bet nieko blogo nepasake, tikekimes taip viskas ir bus...
Siaip pamate kad turiu liga: is karto pradejo siulyti kazkokiu vitaminu-papildu uz 90 lt doh.gif , sakau: neturiu pinigu... sako paskui atnesi, bet atsisakiau nes netikiu schmoll.gif , tad del to irgi nepatiko. Pries tai buvo mano vyras pas ja, tai jam labai patiko, oa man kazkaip vidutiniskai ax.gif

dar pries 4 metus buvau pas bureja Vetrungeje, tai nepatiko schmoll.gif , neiciau daugiau rolleyes.gif , daug nusisnekejo... nes mano drauges kelios ejo, tai labai panaiai visoms kalba: kad turi labai stipru angela sarga....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunrayja: 16 kovo 2011 - 11:42
Man Aleksandras ir Aliona priesingai pasake. Jis - kad turiu angela sarga, o ji - kad dar ne. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Narsiau po neta ir aptikau
user posted image
gal kas lanketes? kokie atsiliepimai?
Kazkaip vis pamastau gal geriau pas astrologus eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rus_alo4ka @ 2011 03 16, 12:53)
Laba diena!
As buvau pas Aleksandra i Aliona , pasake, kad turiu nužiurejima...ir aplamai nemoku apsisaugoti save energetiskai...tad labai reikalingas ekstrasensas (-e) "nuimti" nuziurejima , prakeitima Klaipedoje...Butu gerai jeigu patartumet i ka kreiptis, gal turejote patirties i r kokie buvo rezultatai?

Ar Aleksandras jau Lietuvoje?
Atsakyti