Gal kam teko ką girdėti apie ekstrasensą Antaną?? Draugė labai išgyrė jį...
O aš manau, kad dar paprastesnis būdas yra - įrašyti raktažodžius temoje. Bet sutinku, kad sąrašiukas pirmame puslapyje - gera idėja.
QUOTE(Babsė @ 2011 02 21, 15:22)
O aš manau, kad dar paprastesnis būdas yra - įrašyti raktažodžius temoje. Bet sutinku, kad sąrašiukas pirmame puslapyje - gera idėja.
nevisada paieška veikia
QUOTE(ViktoOote @ 2011 02 20, 22:01)
Gal kam teko ką girdėti apie ekstrasensą Antaną?? Draugė labai išgyrė jį...
Jei tu turi omeny ekstrasensa Antana is simonaitytes gatves, klaipedoje.... tai as galiu pasakyti drasiai, kad jis tiesiog sarlatanas!!!! Jis teige "gydes" (jei tai galima taip pavadinti) viena man artima zmogu, sake visokias nesamones apie šlakus, bakterijas, bet nepamate rimtos ligos
QUOTE(krkade @ 2011 02 20, 21:28)
+37061855099
O dbr pasakykit, kuri kaskart ieskodama info pacios perskaitot visa foruma?Juk nesunku pasakyt
O dbr pasakykit, kuri kaskart ieskodama info pacios perskaitot visa foruma?Juk nesunku pasakyt
Aciukas
Tikrai pritariu, kad reiktu kontaktus sukelti i temos pradzia
O kas del Aleksandro, tai jau buvau cia rasiusi, bet db vel parasysiu. Jis bure mano drauge, tai tik db metams praejus, galiu pasakyti, kad viskas issipilde ...
Tik jis bure lygtai 3 metams, o issipide per 1 metus
Pirma sake, kad nusimato kelione i uzsieni ilgam...kad iki 35 susilauks antro berniuko...na stai ji jau metai kaip UK, ir puse metu kaip laukiasi...berniuko
Nezinau ar sutapimas, ar kas cia, bet as labai noriu pas ji
QUOTE(Lyre @ 2011 02 22, 14:24)
As daugiau nei pries puse metu buvau pas Aleksandra - nieko neissipilde, kas turejo jau issipildyti.
Ar jau pradejo kazkas pildytis is paskutinio burimo pas Aliona?
QUOTE(dzessika @ 2011 02 22, 01:18)
Jei tu turi omeny ekstrasensa Antana is simonaitytes gatves, klaipedoje.... tai as galiu pasakyti drasiai, kad jis tiesiog sarlatanas!!!! Jis teige "gydes" (jei tai galima taip pavadinti) viena man artima zmogu, sake visokias nesamones apie šlakus, bakterijas, bet nepamate rimtos ligos
Jisai gyvena Budelkiemio g.
sveikos. sumasciau kad noriu nueiti pas burejos, reikia truputi pasitarti skaitau skaitau ir susidariau nuomone, kad aleksandras geras, tik kainos nemaciau kiek jis ima ir dar kazkokia moteris ir paryziaus komunos gatves. gal neseniaikas lanketes pas ja, kokie butu naujausi atsiliepimai?