sveiki galeciau pasidalinti savo patirtimi.buvau pas trejas burejas ir senokai.visos kaip susitarusios snekejo apie mano charakteri,ir atrodo daugiau nieko ipatingo nepasako!!!buvau tris kartus,pas maryte kuri gyvena prie zardes.nemazai klausinejo,apie praeti nelabai pamenu ka pasake.apie ateiti kaip ir visur standartas bus vyru bus vaiku....nelabai ir kreipiau demesio,jai nefaktas jog ispejo apie nekokia kompanija,kurios pasisaugociau.po pusmecio taip ir ivyko buvau pakliuvusi zmogzudziu i rankas.aisku gerai viskas baigesi,po kaskiek laiko supratau jog issipilde sis perspejimas.po metu nuejau vel.turejau drauga isbure,kad liksiu su juom susituoksim,turesim bendru vaiku.aisku neissipilde po metu issikyreme ir sis zmogus jau senai yra sukures seima.
poto atsirado kitas zmogus. vel nulekiau pas maryte.taip ji pamate kad yra naujas,draugas,bet kai trinktelejo zodziais net supykau
tada draugystes pradzia,dar roziniai akiniai
pasake,kad jis yra blogas jog man reikia bekti nuo jo,kad kartu nebusime.isejau tikrai nepatenkinta,bet pasake viska tapati ka bure ir preitus sykius.tik del vyru susimaise.gyvenu as su tuom blogu zmogumi kaip ji sake,jau 7 metus,ir nera jisai blogas.tik kenciu labai nuo mb seimos.tai pranasystes, kaip ir issipilde,gal perkeltine prasme.kad ne mb blogas bet seima.buvau pas ja pries 7 metus ir kaip pamenu mokejau 10 lt. sis zmogus man priimtiniausias,tokia silta moteris pasirode.pas regina is gargzdu buvau pries 3 metus.mete kortom apie mane tris sykius.is ju du faktai buvo neteisingi bet bure toliau.praeities nelabai ka pasake,ateiti siek tiek pataike tai pat akcentavo harakteri.pasake tik viena fakta jog esu seimoja ne vienas vaikas.nors esu tikrai viena.bet sis dalykas nustebino,nesvarbu ji pasake ar mire ar persileidimas buves ji mato.ir atspejo tai.bet pas ja antra syki nebegrysciau nesuzavejo ....