Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Elija79 @ 2011 02 16, 00:40)
Visokiu yra visokiu matyt reikia:)Tokius pinigus moket,kad tau kazka nusisneketu,ar isprotejot,geriau save palepinkit,ar vaiku ka nupirkit,o ne aferistem pinigus leiskit,na zinot 200,man tai tikrai akys issoko ir dar ilgai negrys i vieta blink.gif  blink.gif  blink.gif  doh.gif

Pilnai su tuo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi net silpna pasidare, kai perskaiciau, kad kazkas negaili 200 litu burejai. 50 litu jau kosminiai pinigai uz tokia "paslauga". Gailiuosi, kad ejau pas Aleksandra, puse metu praejo, nieko neissipilde. Daugiau neeisiu pas jokia bureja. Metu pabaigoje jei Alionos pranasystes neissipildys, irgi galima kryziu deti.
Atsakyti
Mano pažystama kreipėsi į viena Klaipėdos "burėja" , tai už paprasta burta 500lt. bigsmile.gif Kartais atrodo, kad internete pagooglina ir jau "burėjai" . biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcha @ 2011 02 17, 14:50)
Mano pažystama kreipėsi į viena Klaipėdos "burėja" , tai už paprasta burta 500lt.  bigsmile.gif Kartais atrodo, kad internete pagooglina ir jau "burėjai" . biggrin.gif

fool.gif swoon.gif
Visiškas proto neturėjimas doh.gif
Atsakyti
sveiki galeciau pasidalinti savo patirtimi.buvau pas trejas burejas ir senokai.visos kaip susitarusios snekejo apie mano charakteri,ir atrodo daugiau nieko ipatingo nepasako!!!buvau tris kartus,pas maryte kuri gyvena prie zardes.nemazai klausinejo,apie praeti nelabai pamenu ka pasake.apie ateiti kaip ir visur standartas bus vyru bus vaiku....nelabai ir kreipiau demesio,jai nefaktas jog ispejo apie nekokia kompanija,kurios pasisaugociau.po pusmecio taip ir ivyko buvau pakliuvusi zmogzudziu i rankas.aisku gerai viskas baigesi,po kaskiek laiko supratau jog issipilde sis perspejimas.po metu nuejau vel.turejau drauga isbure,kad liksiu su juom susituoksim,turesim bendru vaiku.aisku neissipilde po metu issikyreme ir sis zmogus jau senai yra sukures seima. blush2.gif poto atsirado kitas zmogus. vel nulekiau pas maryte.taip ji pamate kad yra naujas,draugas,bet kai trinktelejo zodziais net supykau smile.gif tada draugystes pradzia,dar roziniai akiniai wub.gif pasake,kad jis yra blogas jog man reikia bekti nuo jo,kad kartu nebusime.isejau tikrai nepatenkinta,bet pasake viska tapati ka bure ir preitus sykius.tik del vyru susimaise.gyvenu as su tuom blogu zmogumi kaip ji sake,jau 7 metus,ir nera jisai blogas.tik kenciu labai nuo mb seimos.tai pranasystes, kaip ir issipilde,gal perkeltine prasme.kad ne mb blogas bet seima.buvau pas ja pries 7 metus ir kaip pamenu mokejau 10 lt. sis zmogus man priimtiniausias,tokia silta moteris pasirode.pas regina is gargzdu buvau pries 3 metus.mete kortom apie mane tris sykius.is ju du faktai buvo neteisingi bet bure toliau.praeities nelabai ka pasake,ateiti siek tiek pataike tai pat akcentavo harakteri.pasake tik viena fakta jog esu seimoja ne vienas vaikas.nors esu tikrai viena.bet sis dalykas nustebino,nesvarbu ji pasake ar mire ar persileidimas buves ji mato.ir atspejo tai.bet pas ja antra syki nebegrysciau nesuzavejo ....
Atsakyti
Gal zinot ar ALEKSANDRAS Lietuvoje? Jei taip tai gal kontaktus duotumet? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Aleksandro kontaktai sioj temoj simta kartu parasyti.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 02 20, 14:55)
Aleksandro kontaktai sioj temoj simta kartu parasyti.

o dar kartą parašius turbūt rankos nutrūktų biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai taip. Nusibodo.
Atsakyti
+37061855099
O dbr pasakykit, kuri kaskart ieskodama info pacios perskaitot visa foruma?Juk nesunku pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2011 02 20, 19:28)
+37061855099
O dbr pasakykit, kuri kaskart ieskodama info pacios perskaitot  visa foruma?Juk nesunku pasakyt  mirksiukas.gif

kai kas matyt skaito viską ir viską žino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2011 02 20, 20:28)
+37061855099
O dbr pasakykit, kuri kaskart ieskodama info pacios perskaitot  visa foruma?Juk nesunku pasakyt  mirksiukas.gif

Visiskai pritariu smile.gif kartais ko nors nori atrasti o dar jei kazkada skaitei ir neuzfiksavai, tikrai liudna skaityti is naujooooo biggrin.gif . Saunuole, draugiska mergaite biggrin.gif

O protingiausia butu visa telefonu sarasiuka permesti i forumo pradzia. Kuriame puslapyje buvo ......nepamenuuuu biggrin.gif , o tai zmoniska, jei cia negyvenu, tai ir nepamenu.
Atsakyti