Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(aviad22 @ 2011 02 08, 19:09)
Vis pagalvodau, kad reikia apie ja parasyti......bet jei patrauket uz liezuvio tai ir pasakysiu. 
Patekau as pas ja per naivuoles giminaites rekomendacija, tipo viskas supper.  Tokio akibroksto gyvenime neteko patirti, po apsilankymo pas ja gera savaite atsigauti negalejau. Pila zmogui i akis is ,,pirsto lauzta,, bruda , o pabandzius  priestarauti jos nuomonei pasipyle tokia agresija ir su tokiu isiuciu liepe uzsiciaupti, jos zodzius cituoju ,,....cia as geriau zinau ! ,,
Bet ar  neuzlips zmogus ant greblio du kartus smile.gif ogi po metu aprimus emocijoms ir vis isgirstant giminaites liaupsems, rudeni nuejau dar karta, pagalvodama gal tikrai kazko neysikirtau smile.gif  (turejau problemu pries kelione) . Na merginos ,as si kart ja perpratau ir jos stiliu. Jei kalbant apie pranasystes, taip ,,nupjove gryba,, kad daugiau nebera kur , nekalbant tai, kad as jos patarimu paklausiau. Dabar  juokas ima.....
Reikalas tame,kad yra aferistu  kurie sukuria ivaizdi,  pas ja dvi savaites reikia laukti  ir anksciau nemanyk pakliuti , tipo tokia jinai turi paklausa, o reikalas tame,kad ta nerialu ,,deficita,, jinai pati ir sukuria kontroliuodama  eile. Ir tos pagyros savo adresu, kiek pasiekusi ir t.t
Kartais paskaitau sia temute ir stebiu kokia info raso apie ja, ogi jokios. Klausimas kodel?  ogi todel, kad tokiu ibaugintu ir ,,pritrenktu,, zmoniu yra daug, tik jie bijo net kalbeti apie ja.

drinks_cheers.gif Viska tiesa, ka parasei... Aš pas ją buvau sausio pabaigoje, o pjove tokias nesamones, is pirsto lauze... O bandant papriestaraut, ji is karto supyko, ir liepe nesigincyti, o klausytis ka ji sako. Ir vis gyresi, arba pasakojo apie tai ka yra pasiekusi, kad gali gydyti zmones ir t.t. ax.gif O kai kelis kartus su faktais prasove pro sali, as jai sakau, va cia tai nesamones snekat, nes ji sake, kad mb nedirba, yra tinginys, o ir as ka tik gryzusi is uzsienio butinai kuo greiciau turiu susirast darba ax.gif Tada as iseidama jai pasakiau - as dirbu ir uzsienyje niekada nebuvau, bent jau nedirbt...o mb dirba ir tikrai ne tinginys... Tai ji iseinant man sake, kad kai atsivers mano akys, ateisiu jos atsiprasyt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o matet sendien Akistatos laida apie tas visas ekstrasenses,bent kelias demaskavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiktu,kad ta laida pas vanda apsilankytu,kiek zinau vejus jinai ten pjauna,uz desimt minuciu ima 50 lt,ir dar nesamones sneka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 01 20, 18:26)
SAULYTE5, ar pavyko prisiskambinti Tatjanai? g.gif

Sveiki .vis dar neprisiruosiu skambint.
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 02 09, 23:05)
o matet sendien Akistatos laida apie tas visas ekstrasenses,bent kelias demaskavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reiktu,kad ta laida pas vanda apsilankytu,kiek zinau vejus jinai ten pjauna,uz desimt minuciu ima 50 lt,ir dar nesamones sneka biggrin.gif

Man ir kazkaip atrodo, kad ji gryba pjauna smile.gif Ir labai save pasikele.
Atsakyti
labukas, labukas, o kas esat eje pas Vilma is zardininku 18. Kainos pasakyciau labai nemazos, o kiek teisybes pasako? ir ar kam pildes
Atsakyti
QUOTE(Artemide123 @ 2011 02 15, 15:04)
labukas,  labukas,  o kas  esat  eje pas Vilma is zardininku 18.  Kainos  pasakyciau  labai  nemazos,  o kiek teisybes  pasako?  ir  ar kam  pildes

O tai kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2011 02 15, 19:51)
O tai kokia kaina g.gif

man atrodo 200 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 15 vasario 2011 - 19:31
QUOTE(Azu @ 2011 02 15, 19:29)
man atrodo 200 lt

Ar vienu nuliuku ne per daug? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 02 15, 21:52)
Ar vienu nuliuku ne per daug?  blink.gif

as galvoju ar dar kokiu 50 lt nepermazai. kad ima tikrai ne maziau 200 lt tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2011 02 15, 20:29)
man atrodo 200 lt

O jos pilnas vardas gal Vilhelmina g.gif
Atsiranda dar tokių, kurios tokius pinigus moka doh.gif g.gif
Atsakyti
Visokiu yra visokiu matyt reikia:)Tokius pinigus moket,kad tau kazka nusisneketu,ar isprotejot,geriau save palepinkit,ar vaiku ka nupirkit,o ne aferistem pinigus leiskit,na zinot 200,man tai tikrai akys issoko ir dar ilgai negrys i vieta blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 02 09, 21:05)
o matet sendien Akistatos laida apie tas visas ekstrasenses,bent kelias demaskavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif reiktu,kad ta laida pas vanda apsilankytu,kiek zinau vejus jinai ten pjauna,uz desimt minuciu ima 50 lt,ir dar nesamones sneka biggrin.gif

[COLOR=yellow] Ten fainai buvo. Geruliai "ekstrasensai" . lotuliukas.gif
Atsakyti