Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

SAULYTE5, ar pavyko prisiskambinti Tatjanai? g.gif
Atsakyti
Na visdelto nuejau ir as pas Regina is Gargzdu,esu nusivylusi ir nelabai jau tikejau,kad atsirastu kokia normali,kuri istiesu ka nors is kortu mato,o ne manipuliuoja ir traukia info is taves. blink.gif blink.gif Labai idomiai sakyciau,nuginklavo nuo pat pirmu zodziu,kai paeme kortas,pasake tai ko mniekas be manes daugiau nezino blush2.gif ,supratau,kad visgi ira dar ir normaliu.
Atsakyti
Tai reiskia ji jums patiko? Tiksliai pasake? Bure kaip 3men, 6 men ir 12 men?
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2010 09 24, 16:26)
Klausykit cacule,jurgeli ir t.t. nenusibodo jums dar?Gal kas galėtų patikrint ip?

O čia tai geras. doh.gif Aš parašiau savo nuomonę. O jeigu jums nepatinka-neskaitykit.
Ir dar kartą rašau, kad man burejos (nezinau jos vardo) is Mokyklos g. kortų pranašavimas patiko, ir prieš naujus metus aš pakartotinai pas ją nuėjau.
Kadangi ponios būrėjos, jūs pačios save reklamuojate (o pas jus tur būt nera klientų) tai jūs ir pykstate. Juk , kam reikia tokios pagalbos, tas nueina pas būreją ir jeigu nori parašo atsiliepimą ir viskas. O jūs tos pačios kelis metus čia rašote ir save liaupsinate. Va čia tai NUSIBODO.
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 12 28, 02:19)
Labai prasau pagalbos.Gal kas galite rekomenduoti tik lietuviskai kalbanti zmogu,kuris gerai mestu kortas arba sudarinetu patikima horoskopa pagal gimimo laika ir data.Perskaiciau ne viena tema ir visiskai pasimeciau pas ka geriausia nueiti.Atrodo jau kaip ir apsisprendziau,bet paskui supratau,kad tai rusakalbe moteris,o as ta kalba nei bum bum... doh.gif

Busiu labai dekinga,jei kas atsilieps i mano prasyma 4u.gif
Aciu
Butu gerai iskart ir kontaktus gauti

http://www.supermama...showuser=206963 rekomenduoju

QUOTE(Tora 5 @ 2011 01 08, 10:01)
Mano atveju, buvo verta.Mokejau 100 litu,kad paziuretu situacija kaip klostysis,kokios perspektyvos.Tai prabuvau gal iki poros valandu,labai aiskiai ir labai tiksliai isaiskino viska,po to dar paziurejo papildomai ir kitus ivykius...uz ka nebemokejau,moteris nuosirdi, negailejo laiko.(buvau pries metus)
Kazin ar dar kas buvo Rita?

ji astrologė ar būrėja?
Atsakyti
Mano drauge eina pas Irena is Simonaitytes g. Ikalbineja ir mane apsilankyti... gal kas esate pas ja buve, kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
O gal kas neseniai buvot pas bureja Cigone Klavdija (gyvena prie KU) IR galit parasyti savo nuomone??? Kazkaiip apie ja nera beveik nieko parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzessika @ 2011 02 02, 00:01)
O gal kas neseniai buvot pas bureja Cigone Klavdija (gyvena prie KU) IR galit parasyti savo nuomone??? Kazkaiip apie ja nera beveik nieko parasyta g.gif

Rase apie ja, paskaityk atidziau. Parasyta nedaug, nes nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 08 09, 11:16)
sveikos radau dar viena bureja ka apie ja pasakysit...tiek prisiskaitinejau gal kas buvote... unsure.gif  jos duomenys..
Natalija is Klaipedos-865220314  Paryziaus komunos g.pirmas penkiu aukstu namas kaireje puseje ivaziavus is Šilutes plento...

smile.gif esu buvusi pas ja pries 7metus. tai nemazai jau issipilde. ir kad i uzsieny isvyksiu (nors tada sakiau jai kad tikrai nevaziuosiu uzsienin, o ji man sake vaziuosi vaziuosi , pamatysi.. taip rodo), ir kad vyras bus uzsienietis ir pan.. tik dar neissipilde kad turesiu dvi masinas biggrin.gif kol kas nei teisiu neturiu, nors vyras ragina laikytis
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 01 28, 14:21)
Mano drauge eina pas Irena is Simonaitytes g. Ikalbineja ir mane apsilankyti... gal kas esate pas ja buve, kokie atsiliepimai? ax.gif

Vis pagalvodau, kad reikia apie ja parasyti......bet jei patrauket uz liezuvio tai ir pasakysiu.
Patekau as pas ja per naivuoles giminaites rekomendacija, tipo viskas supper. Tokio akibroksto gyvenime neteko patirti, po apsilankymo pas ja gera savaite atsigauti negalejau. Pila zmogui i akis is ,,pirsto lauzta,, bruda , o pabandzius priestarauti jos nuomonei pasipyle tokia agresija ir su tokiu isiuciu liepe uzsiciaupti, jos zodzius cituoju ,,....cia as geriau zinau ! ,,
Bet ar neuzlips zmogus ant greblio du kartus smile.gif ogi po metu aprimus emocijoms ir vis isgirstant giminaites liaupsems, rudeni nuejau dar karta, pagalvodama gal tikrai kazko neysikirtau smile.gif (turejau problemu pries kelione) . Na merginos ,as si kart ja perpratau ir jos stiliu. Jei kalbant apie pranasystes, taip ,,nupjove gryba,, kad daugiau nebera kur , nekalbant tai, kad as jos patarimu paklausiau. Dabar juokas ima.....
Reikalas tame,kad yra aferistu kurie sukuria ivaizdi, pas ja dvi savaites reikia laukti ir anksciau nemanyk pakliuti , tipo tokia jinai turi paklausa, o reikalas tame,kad ta nerialu ,,deficita,, jinai pati ir sukuria kontroliuodama eile. Ir tos pagyros savo adresu, kiek pasiekusi ir t.t
Kartais paskaitau sia temute ir stebiu kokia info raso apie ja, ogi jokios. Klausimas kodel? ogi todel, kad tokiu ibaugintu ir ,,pritrenktu,, zmoniu yra daug, tik jie bijo net kalbeti apie ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviad22: 08 vasario 2011 - 17:16
visiskai pritariu aviad22, nes esu buvusi ir as pas ja...bet vis pasigailedavau, kad buvau, nes tokia bloga busena po to budavo....
gerai cia viska isdestei, gal kitoms tikrai nekils nei noro eiti, nei klausimu apie ja...
norit savitaei laiko, kaip minimu prislegtos emocines busenos, nerimo del jos zodziu, agresijos ir t.t....???
Atsakyti
laba diena,

gal kas zino jovitos Kubertavicienes is Vilkyciu tel Nr.Buciau dekinga rasykite i AZ
Atsakyti