Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

[quote=Elija79,2011 01 06, 14:41]
kaip jinai,kaip bureja?,ar bent kiek pasako tiesos,ar tik psihologine manipuliacija taiko. ax.gif g.gif

Man pirma karta kai pas ja buvau labai daug kas issipilde, antra karta kazkaip nezinau...pasirode kad kalbejo tik kad kalbetu... g.gif
gal kuri girdejote ka nors apie Rada? g.gif silutes plente ji, vakar skambinausi uzsirasyti, nes keletas pazistamu pas ja buvo sake viskas pildosi ka pasako...na bet uzsiprase 70lt, daug blink.gif doh.gif
Atsakyti
As pas Rada buvau, cia kur priesais Vingio g.,gal kokie penki metai atgal,na nelabai jinai man ka ispranasavo,o ir nelabai kas issipilde,aplamai,nusivyliau tokias burimais.Dar buvau pas astrologe Lina pries pat naujuosius,tai sudare metams horoskopa,matysim kaip cia pataike,nes pirmas ispudis buvo neblogas,daug tokiu dalyku kuriuos zinau tik as ivardijo gana tikslei,likau patenkinta. 4u.gif sendien drauge turejo eiti pas ja ,paziuresim kokie jos komentarai bus. g.gif
Atsakyti
As daugiau neeisiu pas burejas. Metu pabaigoje paziuresiu, ar issipilde ka isbure Aliona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 07 sausio 2011 - 13:01
QUOTE(Elija79 @ 2011 01 07, 11:55)
As pas Rada buvau, cia kur priesais Vingio g.,gal kokie penki metai atgal,na nelabai jinai man ka ispranasavo,o ir nelabai kas issipilde,aplamai,nusivyliau tokias burimais.Dar buvau pas astrologe Lina pries pat naujuosius,tai sudare metams horoskopa,matysim kaip cia pataike,nes pirmas ispudis buvo neblogas,daug tokiu dalyku kuriuos zinau  tik as ivardijo gana tikslei,likau patenkinta. 4u.gif sendien drauge turejo eiti pas ja ,paziuresim kokie jos komentarai bus. g.gif

kiek mokejai pas rada?nezinau as jai skambinau sake silutes plente ji. g.gif
Atsakyti
O gal kas esate buve pas astrologe Rita Lipu gatveje? Ji ima brangiai, bet ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 01 07, 12:23)
kiek mokejai pas rada?nezinau as jai skambinau sake silutes plente ji. g.gif

tai ce pries penkis metelius buvau pas Rada,nepamenu jau ir kiek mokejau,tai ten skaitosi silutes plentas,bet priesais Vingio pasazas yra. smile.gif
Papildyta:
Taigi,kadangi klausete parasau,Linos astrologes tel.864820499,cia Mokyklos g.Klaipeda,ima 50 Lt,sudaro metams,nusako ligas,bet kai skambinsite reikia iskarto ir pasakyti tikslu gimimo laika , kraujo grupe,gimimo vieta. blush2.gif negaliu ivertinti kaip sudare,nes metai dar nepraejo. doh.gif bet pas jokias pranasautojas daugiau neisiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2011 01 07, 15:04)
tai ce pries penkis metelius  buvau pas Rada,nepamenu jau ir kiek mokejau,tai ten skaitosi silutes plentas,bet priesais Vingio pasazas yra. smile.gif
Papildyta:
Taigi,kadangi klausete parasau,Linos astrologes tel.864820499,cia Mokyklos g.Klaipeda,ima 50 Lt,sudaro metams,nusako ligas,bet kai skambinsite reikia iskarto ir pasakyti tikslu gimimo laika , kraujo grupe,gimimo vieta. blush2.gif negaliu ivertinti kaip sudare,nes metai dar nepraejo.  doh.gif bet pas jokias pranasautojas daugiau neisiu  schmoll.gif  schmoll.gif

Labai aciu uz kontaktus 4u.gif
O ji laiko gimimo nerektifikuoja?
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 01 07, 14:39)
O gal kas esate buve pas astrologe Rita Lipu gatveje? Ji ima brangiai, bet ar verta?

Mano atveju, buvo verta.Mokejau 100 litu,kad paziuretu situacija kaip klostysis,kokios perspektyvos.Tai prabuvau gal iki poros valandu,labai aiskiai ir labai tiksliai isaiskino viska,po to dar paziurejo papildomai ir kitus ivykius...uz ka nebemokejau,moteris nuosirdi, negailejo laiko.(buvau pries metus)
Kazin ar dar kas buvo Rita?
Atsakyti
O čia tikrai olia keliasi sau reklamą? blink.gif
Papildyta:
klaipėdoje tų burėjų daug.katros čia geriausios?
Atsakyti
QUOTE(mamy123 ' @ 2011 01 08, 16:42)
O čia tikrai olia keliasi sau reklamą? blink.gif
Papildyta:
klaipėdoje tų burėjų daug.katros čia geriausios?

Manai,kad cia kas nors pravedinejo koki konkursa - kuri bureja geriausia? Nejuokauk,vienai viena gera, kitai kita bureja gera.
O kas jas zino,kiek ju cia darosi reklamas, bet tikrai ne tik ji viena.
Laikai sunkus, o cia reklama nemokama biggrin.gif Kiek zinau,jei ima gerai sektis burejai,tai i menesi po keleta tukstanciu litu uzsidirba.Ir tai tikra tiesa cool.gif Todel ir konkurencija tarp ju yra, tik to niekad garsiai nepripazins,biznis juk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2011 01 08, 10:01)
Mano atveju, buvo verta.Mokejau 100 litu,kad paziuretu situacija kaip klostysis,kokios perspektyvos.Tai prabuvau gal iki poros valandu,labai aiskiai ir labai tiksliai isaiskino viska,po to dar paziurejo papildomai ir kitus ivykius...uz ka nebemokejau,moteris nuosirdi, negailejo laiko.(buvau pries metus)
Kazin ar dar kas buvo Rita?

Ar cia uz viena klausima tiek mokejai? o tie kiti ivykiai pildesi?
As pas ja planuoju po sausio 15 vaziuot.
Atsakyti
o jei mamytės parašytų burėjų top 5,įeitų burėjos,kurių pranašystės išsipildė clap.gif o jei visos vienodos,tai nėra ko eiti... schmoll.gif
Atsakyti