Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Amelie*, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2011 01 03, 21:56)
doh.gif nu? Gi katik Lyre parase, pati pacitavot ir vistiek neisiskaitet, kad giminaite yra Aliona  tongue.gif

Ai nepykit mergai, juk po Naujųju niekaip neatsigaunu lotuliukas.gif
Šiandien skaičiau, kad lygtais Olia jo sesuo, na palaukit tuoj surasiu....o gal pasivaideno blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2011 01 03, 22:14)
Amelie*,  doh.gif

ups ph34r.gif
Papildyta:
Kad Aliona jo giminaitė tai aš supratau kai Lyre parašė, bet šiandien kažkokiam portale, na nepamenu tiksliai, skaičiau jog Olia jo sesuo, na dabar nebeatseku kuriam g.gif o gal neverta net ieškot, matyt ji ne sesuo jei taip sureagavot smile.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif aij, gi nepiktai mes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2011 01 03, 22:32)
irnesakyk.gif  aij, gi nepiktai mes  ax.gif

tai gerai mirksiukas.gif
bet nesuprantu iš kur ištraukiau, kur skaičiau, kad ji sesuo, hm..., ai, tiek to nevargsiu ir neieškosiu, pasivaideno man matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo cia ir rase sia nesamone. Vienas prikurs ir vaziuojam...
Atsakyti
Sveiki gal zinote kiek irena iš simonaitytės ima pinigėlių.
Atsakyti
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2011 01 06, 12:31)
Sveiki gal zinote kiek irena iš simonaitytės ima pinigėlių.

sveiki, nesenai buvau, paeme 40lt.
Atsakyti
kaip jinai,kaip bureja?,ar bent kiek pasako tiesos,ar tik psihologine manipuliacija taiko. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2011 01 03, 23:28)
Ai nepykit mergai, juk po Naujųju niekaip neatsigaunu lotuliukas.gif
Šiandien skaičiau, kad lygtais Olia jo sesuo, na palaukit tuoj surasiu....o gal pasivaideno blink.gif
Papildyta:

ups ph34r.gif
Papildyta:
Kad Aliona jo giminaitė tai aš supratau kai Lyre parašė, bet šiandien kažkokiam portale, na nepamenu tiksliai, skaičiau jog Olia jo sesuo, na dabar nebeatseku kuriam  g.gif  o gal neverta net ieškot, matyt ji ne sesuo jei taip sureagavot smile.gif

tai kad Aliona ir Olia tas pats vardas,vieni vadina Olia kiti Aliona lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(malta81 @ 2011 01 06, 22:08)
tai kad Aliona ir Olia tas pats vardas,vieni vadina Olia kiti Aliona lotuliukas.gif

Gal ir vadina, bet gyvena jos skirtingose vietose rolleyes.gif
Atsakyti
Tai Olia gyvena Statybininku pr.,o Aliona kazkur Vaidaugu g. tai tikrai ne tapati doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Olia (pilnas Olga) ir Aliona - DU SKIRTINGI VARDAI!!!!
Atsakyti