QUOTE(krkade @ 2011 01 03, 21:56)
nu? Gi katik Lyre parase, pati pacitavot ir vistiek neisiskaitet, kad giminaite yra Aliona
Ai nepykit mergai, juk po Naujųju niekaip neatsigaunu
Šiandien skaičiau, kad lygtais Olia jo sesuo, na palaukit tuoj surasiu....o gal pasivaideno
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2011 01 03, 22:14)
Amelie*,
ups
Papildyta:
Kad Aliona jo giminaitė tai aš supratau kai Lyre parašė, bet šiandien kažkokiam portale, na nepamenu tiksliai, skaičiau jog Olia jo sesuo, na dabar nebeatseku kuriam o gal neverta net ieškot, matyt ji ne sesuo jei taip sureagavot
aij, gi nepiktai mes
QUOTE(krkade @ 2011 01 03, 22:32)
aij, gi nepiktai mes
tai gerai
bet nesuprantu iš kur ištraukiau, kur skaičiau, kad ji sesuo, hm..., ai, tiek to nevargsiu ir neieškosiu, pasivaideno man matyt
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2011 01 06, 12:31)
Sveiki gal zinote kiek irena iš simonaitytės ima pinigėlių.
sveiki, nesenai buvau, paeme 40lt.
QUOTE(Amelie* @ 2011 01 03, 23:28)
Ai nepykit mergai, juk po Naujųju niekaip neatsigaunu
Šiandien skaičiau, kad lygtais Olia jo sesuo, na palaukit tuoj surasiu....o gal pasivaideno
Papildyta:
ups
Papildyta:
Kad Aliona jo giminaitė tai aš supratau kai Lyre parašė, bet šiandien kažkokiam portale, na nepamenu tiksliai, skaičiau jog Olia jo sesuo, na dabar nebeatseku kuriam o gal neverta net ieškot, matyt ji ne sesuo jei taip sureagavot
Papildyta:
ups
Papildyta:
tai kad Aliona ir Olia tas pats vardas,vieni vadina Olia kiti Aliona
QUOTE(malta81 @ 2011 01 06, 22:08)
tai kad Aliona ir Olia tas pats vardas,vieni vadina Olia kiti Aliona
Gal ir vadina, bet gyvena jos skirtingose vietose