Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Jei domitės astrologija, pabandykit narės Vailingo iš Paslaugų skyrelio paslaugas. Atsiliepimai puikūs.

Pas Olią aš buvau vasarą, išbuvau apie valandą, pasakė daug ir konkrečios informacijos, didesnė dalis jos jau išsipildė ax.gif . Tikrai nelikau nusivylusi.
Atsakyti
zinau,kad pati Olia cia yra uzsiregistravusi ir kelia sau reklama,kas buvo tas jau pastebejo,kad jinai vejus kalba ir trunka tik kelias desimt minuciu,galetum pasiieskoti reklamos kitur tongue.gif negrazu paciai save reklamuoti tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2010 12 29, 11:25)
zinau,kad pati Olia cia yra uzsiregistravusi ir kelia sau reklama,kas  buvo tas jau pastebejo,kad jinai vejus kalba ir trunka tik kelias desimt minuciu,galetum pasiieskoti reklamos kitur tongue.gif negrazu paciai save reklamuoti tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Kosmaras.
Atsakyti

Su artejanciais Naujais 2011 -aisiais metais drinks_cheers.gif Te pildosi tik geros prognozes, te buna pilni meiles metai, te buna turtingi metai,ir te aplenkia ligos. sokiai.gif victory.gif good.gif ok.gif friends.gif alc.gif thumbup.gif newyear.gif
Atsakyti
Lai 2011-aisiais išsipildo visos šviesios viltys, te žydi vien tik geras žodis, te džiugina kiekvienas darbas, tegul prasmingos būna dienos, o laimė- dažnas Jūsų svečias....... biggrin.gif

SU NAUJAIS METAIS, MAMYTĖS IR NE TIK..... drinks_cheers.gif

Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image Su Naujais Metais, merginos! Linkiu, kad viskas, ka mums gero ispranasavo, issipildytu!!!!
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
gal žinote kada Aleksandras bus Lietuvoj? Neryšy jis o draugė nori išsiburti skubiai pas jį smile.gif
Atsakyti
Man, tiesa sakant, Aleksandras nelabai patiko, pats jis.
Atsakyti
Na ar žinot kuri nors kur prapuolęs Aleksandras? Reikia skubiai sužinot, kol nepersigalvojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2011 01 03, 18:18)
Man, tiesa sakant, Aleksandras nelabai patiko, pats jis.

Kaip žmogus nepatiko, taip? Bendravimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 03 sausio 2011 - 18:29
Cia Aleksandro draugu lygtais nera, is kur mums zinoti? smile.gif
Nelabai patiko kaip zmogus taip. Net nezinau, kaip paaiskinti. Gal tieisiog keista, kad buria vyras, nezinau... Zinot kaip buna, zmogus tau nieko blogo nepadare, bet jis tau nepatinka. Uztat jo giminaite Aliona labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 01 03, 21:35)
Cia Aleksandro draugu lygtais nera, is kur mums zinoti?  smile.gif
Nelabai patiko kaip zmogus taip. Net nezinau, kaip paaiskinti. Gal tieisiog keista, kad buria vyras, nezinau... Zinot kaip buna, zmogus tau nieko blogo nepadare, bet jis tau nepatinka. Uztat jo giminaite Aliona labai patiko.

Tai lygtais jo sesuo Olia čia lankosi kiek supratau, tai gal ji man atsakys kur yra jos brolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2011 01 03, 22:53)
Tai lygtais jo sesuo Olia čia lankosi kiek supratau, tai gal ji man atsakys kur yra jos brolis biggrin.gif

doh.gif nu? Gi katik Lyre parase, pati pacitavot ir vistiek neisiskaitet, kad giminaite yra Aliona tongue.gif
Atsakyti