Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Lyre @ 2010 12 19, 20:42)
Aliona man pasake, kad as labai uzsidariusi, todel jai labai sunku skaityti info nuo manes. Atsipalaiduoti reikia. ))
Papildyta:
Mano draugem irgi pildosi tiesiog viskas.  doh.gif
Papildyta:
Kokios? Galima ir i az.

Man tas pats. Labai daug kartu girdejau - tu uzsiblokavusi. Taip, tai yra, eidama pas burejus pradzioje laikausi pozicijos - "perskaityk mane, arba tavim nepasitikesiu" ir si uzduotis pavyko nedaugeliui. Net jei leidau sau nors siek tiek pasakineti smile.gif
Manau, tokiu zmoniu yra ir nemazai, ir burejams esame "sunkus: klientai... Nors is kitos puses ziurint - tai gi savotiska psichoterapija, reikialinga mums patiems "programuoti" savo gyvenima...
Tikrai idomu ar Alionai pavyko "iveikti : Lyre ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 21 gruodžio 2010 - 02:55
Sveikutes
Skaiciau daug sitos temos.Manau atejo laikas,kai ir man reik pagaliau apsilankyti pas bureja,gal tada bent kiek lengviau pasidarys.Gal kuri galetu parasyti Reginos is Gargzdu kontaktus?Kurioj vietoj ji mazdaug gyvena?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Negaisčiau laiko su ta Regina iš Gargždų.Jau rašiau berods šioje temoje apie ją,buvom su mama pas ją rugsėjo mėn,tai tik nusišnekėjo į pievas,daugiau nieko.Toks jausmas,kad neturi ji jokių "galių",nžn man ji truputį trenkta pasirodė,juokiasi atrodo iš visai nejuokingų dalykų.
Atsakyti
Negaisčiau laiko su ta Regina iš Gargždų.Jau rašiau berods šioje temoje apie ją,buvom su mama pas ją rugsėjo mėn,tai tik nusišnekėjo į pievas,daugiau nieko.Toks jausmas,kad neturi ji jokių "galių",nžn man ji truputį trenkta pasirodė,juokiasi atrodo iš visai nejuokingų dalykų.

aš irgi išejau nepatenkinta iš jos. apie praeiti nieko nepataike išviso. bet pasake kelis dalykus kurie atitiko, ir isipilde nežinau gal pataike netyčia.
Atsakyti
Si karta viskas buvo gerai. Man patiko. Kas nori eiti pas Aliona, i az galiu truputi daugiau parasyti.
Del tos knygos, ten ne siaip knyga, ten burimas MO. As ta burima zinau, todel galite skaityti ramiai. Ir ji ne siaip skaityti duoda, kaip cia rase, pries tai reikia kortas istraukti.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 12 21, 17:11)
Si karta viskas buvo gerai. Man patiko. Kas nori eiti pas Aliona, i az galiu truputi daugiau parasyti.
Del tos knygos, ten ne siaip knyga, ten burimas MO. As ta burima zinau, todel galite skaityti ramiai. Ir ji ne siaip skaityti duoda, kaip cia rase, pries tai reikia kortas istraukti.

tai kiek paeme? O ji lietuvishkai supranta? Galeciau bendraut su ja lietuviskai? Atsakyt gali man ir rusiskai, suprantu. Tik nenoriu pati liezuvuo lauzyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 21 gruodžio 2010 - 15:19
Tai 50, kaip cia ir rase.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 12 21, 16:17)
tai kiek paeme? O ji lietuvishkai supranta? Galeciau bendraut su ja lietuviskai? Atsakyt gali man ir rusiskai, suprantu. Tik nenoriu pati liezuvuo lauzyt wink.gif

Nesupranta. Ji ruse, nuolatine Maskvos gyventoja. Jei lauzyt nenori, eiti neverta.
Atsakyti
Gal kas zinote gera bureja Kretingoje ar Palangoje?
Atsakyti
QUOTE(emkaxxx @ 2010 12 22, 15:23)
Gal kas zinote gera bureja Kretingoje ar Palangoje?

Perskaitykite paskutinius puslapius, esu parašiusi burėjos telefoną. Gerai buria, daug kas išsipildė
Atsakyti
Merginos gal kas girdejote apie tokia bureja ,astrologe Lina is Klaipedos mokyklos rajono,jinai sudaro horoskopa pagal gimimo data ir laika,gal kas turit info kokios,uzsirasiau pries naujus,idomu butu suzinoti ar verta eiti g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal zinote bureja birute is silutes ? smile.gif
Atsakyti