Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(Lyre @ 2010 12 19, 18:18)
Eisiu pas Aliona antradieni vel. Tikiuosi, dabar kris kortos. Kai penktadieni buvau, viena karta ismete, ziuri ir sako "kaip idomu, kaip idomu", sakau kas. Sako, kita karta ateik pas mane. Nu ziuresim antradieni.

gerai cia suintrigavo, net man noras pas ja nueit pakilo biggrin.gif 50lt ji ima?
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 12 19, 17:18)
Eisiu pas Aliona antradieni vel. Tikiuosi, dabar kris kortos. Kai penktadieni buvau, viena karta ismete, ziuri ir sako "kaip idomu, kaip idomu", sakau kas. Sako, kita karta ateik pas mane. Nu ziuresim antradieni.

Burejai pradzioj burimo ismeta korta ir ziuri ar galima burti ta diena atejusiam konkreciam zmogui, ar ne.O jei ir antradieni nekris,manau pasakys priezasti.
As irgi antradieniui esu uzsirasius pas bureja, tik ne pas Aliona,o pas kita.Man praktiskai viskas yra jau kaip ir issipilde(apie 85%),todel idomu kas laukia kitamet smile.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 12 19, 19:00)
gerai cia suintrigavo, net man noras pas ja nueit pakilo  biggrin.gif  50lt ji ima?

Cia rase, kad 50. As dar nemokejau. Iseidama sakau, moketi nereikia. Ji sako, uz ka. Sakau, uz laika gal... Nu reikejo paklausti. Ji sako, ka tu, nereikia, as gi tau neburiau. Nors praplepejom visa valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 19 gruodžio 2010 - 19:05
QUOTE(Lyre @ 2010 12 19, 21:04)
Cia rase, kad 50. As dar nemokejau. Iseidama sakau, moketi nereikia. Ji sako, uz ka. Sakau, uz laika gal... Nu reikejo paklausti. Ji sako, ka tu, nereikia, as gi tau  neburiau. Nors praplepejom visa valanda.

kartais ne apie gyvenima kalbejot? Nes gal dabar ikirto tave tai antradieni paburs pasakas geras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2010 12 19, 20:33)
Burejai pradzioj burimo ismeta korta ir ziuri ar galima burti ta diena atejusiam konkreciam zmogui, ar ne.O jei ir antradieni nekris,manau pasakys priezasti.
As irgi antradieniui esu uzsirasius pas bureja, tik ne pas Aliona,o pas kita.Man praktiskai viskas yra jau kaip ir issipilde(apie 85%),todel idomu kas laukia kitamet smile.gif  newyear.gif

tai pasakykit kuri cia jus taip gerai isburia
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 12 19, 20:19)
kartais ne apie gyvenima kalbejot? Nes gal dabar ikirto tave tai antradieni paburs pasakas geras  biggrin.gif

Ne. As ne tokia kvaila. Tiesiog isejau, ziuriu, valanda pas ja prabuvau, net nepasijuto. Ji letai kalba, gal del to. Ilgai i kortas ziurejo, as tylejau. Plepejom as turejau omeny apskritai.
Papildyta:
Be to, pasake ta pati, ka ir Aleksandras. Taip keista, nezinau. Ne man vienai taip, kitos rase, kad joms tas pats. Einu paskutini karta pas bureja, taip nusprendziau.
Atsakyti
Kam,
Kol nenuejau,nenoriu garsiai ivardinti burejos-jo vardo, nes zinau,kad beveik visos jos arba pacios cia skaito,arba ju draugai jiems perduoda info. biggrin.gif
Na man siaip tai pildosi,ir ka Aleksandras yra ispranasaves, ir Aliona ir Olia.O pries kokius 5 metus esu buvus pas Tania ir Javdokija,tai irgi - daugumoj pildesi pranasystes.Nezinau,bet buna taip,kad vienam nesipildo,nors tu ka nori daryk, o kitam pildosi.Zinau dar viena panele, kuriai,kaip ir Lyrei,kiek beitu pas burejas, nesipildo,arba is vis atsisako mesti kortas.Tai irgi yra kelios priezastys kodel taip yra.
Atsakyti
Aliona man pasake, kad as labai uzsidariusi, todel jai labai sunku skaityti info nuo manes. Atsipalaiduoti reikia. ))
Papildyta:
Mano draugem irgi pildosi tiesiog viskas. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tora 5 @ 2010 12 19, 20:31)
Zinau dar viena panele, kuriai,kaip ir Lyrei,kiek beitu pas burejas, nesipildo,arba is vis atsisako mesti kortas.Tai irgi yra kelios priezastys kodel taip yra.

Kokios? Galima ir i az.
Atsakyti
man ir idomu kas per priezastys. bigsmile.gif
Lyre reik tau priesh einant pas bureja i bara uzeit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kam: 19 gruodžio 2010 - 21:13
As apskritai nemegstu atvirauti. Reiskia viduje irgi. ))) Aha, gerai, uzeisiu i bara. lotuliukas.gif
Atsakyti
man turbut ir baras nepades,nes kiek per tris metus buvau pas burejas(beveik visos cia paminetos) tai niekas ir nesipildo ka nusake,gal neimanoma manes perprasti joms,nes visokiais amuletais esu apsisarvavusi lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2010 12 20, 12:08)
man turbut ir baras nepades,nes kiek per tris metus buvau pas burejas(beveik visos cia paminetos) tai niekas ir nesipildo ka nusake,gal neimanoma manes perprasti joms,nes visokiais amuletais esu apsisarvavusi  lotuliukas.gif  g.gif

Greiciausiai del to. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija79 @ 2010 12 20, 13:08)
man turbut ir baras nepades,nes kiek per tris metus buvau pas burejas(beveik visos cia paminetos) tai niekas ir nesipildo ka nusake,gal neimanoma manes perprasti joms,nes visokiais amuletais esu apsisarvavusi  lotuliukas.gif  g.gif

tai nusiimkit amuletus ir eikit.
Atsakyti