QUOTE(vikiukstis @ 2010 12 14, 18:11)
Gal galit pasakyt ar Natalija ruse ar lietuve kur prie šilutes plento gyvena.
Man rodos rusė, bet kalba lietuviškai.
LYRE laukiam pasakojimo is Alionos.
QUOTE(kristina0425 @ 2010 12 18, 13:46)
Sveikos,
Noreciau paklausti ar kas zino burejos Palangoje kontaktus? Zinau, kad viena pas ja buresi ir viskas pildosi, tai ir as noreciau pabandyti.
Noreciau paklausti ar kas zino burejos Palangoje kontaktus? Zinau, kad viena pas ja buresi ir viskas pildosi, tai ir as noreciau pabandyti.
ir esu girdejus, kad kazkokia Palangoj yra, bet kontaktu nezinau, beja manau, kad ir ten daug ju yra kazi kuri ta kuri gerai buria
QUOTE(kristina0425 @ 2010 12 18, 12:46)
Sveikos,
Labas, aš buvau seniai burtis rytų kvartale,Palangoje, jos tel.8-671-15759. Jeigu nepasikeite. Man patiko, daug apie vaikus pasakė. Viskas beveik ir išsilpidė.
QUOTE(loretage @ 2010 12 19, 14:38)
Labas, aš buvau seniai burtis rytų kvartale,Palangoje, jos tel.8-671-15759. Jeigu nepasikeite. Man patiko, daug apie vaikus pasakė. Viskas beveik ir išsilpidė.
Aciukas . Paskambinsiu sivakar ir uzsirasysiu.