Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Aleksandras priimineja isnuomotam ofise Minijos g. Klaipedoje jis pastoviai negyvena.
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2010 12 14, 18:11)
Gal galit pasakyt ar Natalija ruse ar lietuve kur prie šilutes plento gyvena.

Man rodos rusė, bet kalba lietuviškai.
Atsakyti
LYRE laukiam pasakojimo is Alionos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebure man, eisiu kita savaite. doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 12 17, 17:19)
Nebure man, eisiu kita savaite.  doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

o tai kodel?
Atsakyti
Nekrito kortos. doh.gif Pinigu neeme.
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau paklausti ar kas zino burejos Palangoje kontaktus? Zinau, kad viena pas ja buresi ir viskas pildosi, tai ir as noreciau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2010 12 18, 13:46)
Sveikos,
Noreciau paklausti ar kas zino burejos Palangoje kontaktus? Zinau, kad viena pas ja buresi ir viskas pildosi, tai ir as noreciau pabandyti.

ir esu girdejus, kad kazkokia Palangoj yra, bet kontaktu nezinau, beja manau, kad ir ten daug ju yra smile.gif kazi kuri ta kuri gerai buria wink.gif
Atsakyti
Jinai kalba lietuviskai,bet as pas ja daugiau neiciau,dar tokiu anekdotu apie save negirdejau,kazkaip graziai nusisnekejo,o geriause tai buvo,kad mano drauge pas ja buvo ,po savaites ir as nuejau,net tapati ir man pasake,zodis i zodi,jei neturite kur deti pinigu eikite. lotuliukas.gif schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina0425 @ 2010 12 18, 12:46)
Sveikos,

Labas, aš buvau seniai burtis rytų kvartale,Palangoje, jos tel.8-671-15759. Jeigu nepasikeite. Man patiko, daug apie vaikus pasakė. Viskas beveik ir išsilpidė. smile.gif
Atsakyti
Eisiu pas Aliona antradieni vel. Tikiuosi, dabar kris kortos. Kai penktadieni buvau, viena karta ismete, ziuri ir sako "kaip idomu, kaip idomu", sakau kas. Sako, kita karta ateik pas mane. Nu ziuresim antradieni.
Atsakyti
QUOTE(loretage @ 2010 12 19, 14:38)
Labas, aš buvau seniai burtis rytų kvartale,Palangoje, jos tel.8-671-15759. Jeigu nepasikeite. Man patiko, daug apie vaikus pasakė. Viskas beveik ir išsilpidė. smile.gif

Aciukas 4u.gif . Paskambinsiu sivakar ir uzsirasysiu.
Atsakyti