Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(zibute30 @ 2010 08 13, 13:49)
sveikos mergaites, papasakosiu ir as savo gyvenimo patirti su burejom. Esu buvus pas Maryte, Felicija is laukininku g. monolito, pas senuciuke is P.Komunos, ji daug ziuri i horoskopo zenkla ir kortas, tik nezinau ar cia ta natalija, ar ne, nes kazkada buvau ir pas kita P.Komunos gatvej, ir cia prisiskaicius buvau nusprendus eit pas olia arba is mokyklos gatves, nepamenu vardo ax.gif , bet oliai tada nepriskambinau, tai nuejau pas ta is mokyklos gatves. Pradejus burti su vienom kortom, nieko konkretaus nepasake, tai net jau pagalvojau, kad be reikalo cia atejau, taciau kai pradejo burt kitom kortom ir kai pasake, kad labai pergyvenu del to, kad neina pastoti, net issiziojau blink.gif , nes taip ir yra verysad.gif , paskui daug sake del darbo ir pinigu, bet del sito visos burejos man yra pasakiusios ta pati ir ar pasitvirtins paziuresim. Toliau apie maryte, kai paskutini karta buvau pas ja, tai kazkaip labai abstrakciai papasakojo, taciau pamenu esu kazkada ejusi tikrai del problemos su draugu, tai nupasakojo tiksliai, kad turi kita, kad ta kita, is jo darbo aplinkos ir kad nebusiu as su juo, viskas taip ir buvo. Felicija tai irgi pataiko, bet ji daugiau abstrakciai. Tai va mergaites, spreskit.

Gal galite pasakyti telefoną būrėjos iš mokyklos gatvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2010 08 17, 12:26)
Skambinau Aleksandrui, sake isvaziuoja bus Lapkricio menesi. doh.gif

Kada jis isvyksta... niekaip neiseina pas ji issiburti. Mano drauge buresi pas ji, tai kiek ji pasakojo praeiti isbure gerai. O prisiminus ka ji man pasakojo suzinojusi per burima, tai ir ateitis issipilde, na dar nevisa. Tik negaliu pasakyti ar tiksliai pagal laika atitiko visas jo burimas, nes jis buria laikotarpiais. Jei neklystu g.gif
Atsakyti
Pagal Aleksandra kai kas turi buti rugpjucio pabaigoje. Rugpjutis jau eina i pabaiga ir nemanau, kad bus tai, ka jis ispranasavo.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 08 22, 23:16)
Pagal Aleksandra kai kas turi buti rugpjucio pabaigoje. Rugpjutis jau eina i pabaiga ir nemanau, kad bus tai, ka jis ispranasavo.

Gal nereikia to nurodyto laiko suprasti taip tiesiogiai g.gif Man jis sako -kai tau bus 28 metai...(as sakau, kad man daugiau)o jis- kai tau bus 30..." O man jau 32m...Vaiko net nemate, sake kad vienisa.Sakau vaika turiu! JIs-keista, bet nesimato...Kai praeities beveik nepasake( teisinosi, kad kortos nekrenta, nesirisa niekas) o tik taip abstrakciai tai ir ateitis laabai neitikinama atrodo.Kazkaip net tiket nenoriu. schmoll.gif Vat ir zinok, ar as cia sunkus atvejis jam buvau, ar jam ne buriadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir uz toki burima 50 litu paeme? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 08 23, 13:10)
Ir uz toki burima 50 litu paeme?  unsure.gif

Paeme unsure.gif Sake jei visai nieko nesimatytu, tai net neburtu, o kadangi kazkas matesi tai bure, bet sake, kad tai labai jam nepatiko ir sekino.Ir as po jo "pranasysciu"(net nzn ar tiket po viso) ne kaip jauciaus blink.gif
Atsakyti
Kazkaip paskutiniu metu Aleksandrui "neburiadieniai"? g.gif Cia tik mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti

...o man taip smalsu suzinoti kada issipildys vienas toks smagus ivykis (nujauciu ir net zinau,kad issipildys biggrin.gif ),jauciu reikes nueiti pas kuria nors bureja.
Kazkodel pirma mintis i galva atejo, pas Javdokija nueiti rolleyes.gif.Pamenu,pries daug metu esu buvus pas ja,taciau tada buvo liudnu prognoziu...ir issipilde verysad.gif O dabar laukiu,ir noriu tik geru naujienu!!! biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj bus metai, kaip buvau pas Olia. Nieko neissipilde. Nors buriausi visam gyvenimui, nors kazkas galetu jau issipildyti. Nuesiu kita menesi metams issiburti. Jei vel nieko, galima deti kryziu ant jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 01 rugsėjo 2010 - 08:45
Priminkit, kokie atsiliepimai apie Regina is Gargzdu g.gif ? Pildosi kam kas?
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 08 23, 13:23)
Paeme  unsure.gif Sake jei visai nieko nesimatytu, tai net neburtu, o kadangi kazkas matesi tai bure, bet sake, kad tai labai jam nepatiko ir sekino.Ir as po jo "pranasysciu"(net nzn ar tiket po viso) ne kaip jauciaus  blink.gif

KRKADE, vis dar mastote ka prikalbejo jums....
as zinok buvau nuvaziavus pas Regina i Gargzdus.. ji man kaip diena ir naktis pasake ka sake Aleksandras.
Regina pasake daug praeities, dabarties.. siulau ir tau nuvaziuoti sirdele ir proteli siek tiek atpalaiduoti...
sekmes tau, buckis drauge
Papildyta:
QUOTE(Amour @ 2010 09 01, 14:08)
Priminkit, kokie atsiliepimai apie Regina is Gargzdu  g.gif ? Pildosi kam kas?

as buvau pries 3 savaites. 30 litu 15min kalbejo beze zirnius i siena.. bet as klausiausiau galvojau, ka ji kalba.. praeiti parase 98proc, tik del mamos sveikotos suklydo organu, nors jie salia.
ateiti pasake manau bus taip kaip pasake, nes as zinau jau metu gyvenimo preliminaru plana. pasake kas keisis. issipildymai prades pildytis mazdaug po metu esminiai, o siaip buria visam gyvenimui.

is 10balu /9
Papildyta:
QUOTE(Lyre @ 2010 09 01, 09:44)
Rytoj bus metai, kaip buvau pas Olia. Nieko neissipilde. Nors buriausi visam gyvenimui, nors kazkas galetu jau issipildyti. Nuesiu kita menesi metams issiburti. Jei vel nieko, galima deti kryziu ant jos.

pas Olia buvau pries 1.5metu netekus darbo, norint paklausti kada baigsis man sis periodas. ji man pasake kad man ne 2009 nei 2010 neverta dirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ale bus daug darbo mazai pajamu. sako neverta Jums dirbti.

maloni PSICHOLOGE, bet ne bureja rolleyes.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2010 08 17, 11:26)
Skambinau Aleksandrui, sake isvaziuoja bus Lapkricio menesi. doh.gif

Gaila, jau planavau dar karta pas ji eiti. Nors gal ir gerai - bus praeje metai nuo paskutinio vizito. Is paskutinio vizito issipilde labai daug kas, man aplamai patinka, kad jis buria issamiai, ilgai, o jei nekrenta kortos - nevynioja i vata ir tai pasako tiesiai. man asmeniskai kortos pas kitus burejus yra labai daug kartu nekritusios - tiesiog yra tokiu zmoniu, kurie savo asmenine informacija tarsi blokuoja. Siaip ar taip, paskaitinejusi tema susidariau ispudi, kad kai kurios komentuojancios ziuri i bureju pranasyste kaip i oru prognoze arba pageidavimu koncerta - turi atspeti tiksliai 1:1 arba pasakyti tai, ka pacios tikisi isgirsti.... unsure.gif Burejas tik nusako imanoma ivykiu eiga, gali suoti kazkokius perspejimus, rekomendacijas, bet mes ir tik mes galime pakeisti savo likima 4u.gif Nors man Aleksandras neisbure santuokos su mano dabartiniu vyru (minejo, kad bus bandymai, bet viskas nurims), bet keblumu ir kliuciu jai buvo tiek daug (dukart paskirtu laiku ji ir neivyko), kad pagal viska gal ji tikrai neturejo ivykti ir tik mano pacios pastangomis santykiai nenutruko... Ir tarkim Aleksandras man sake, kad ir antra turesiu berniuka - anskciau laiko gime mergaite, bet del jos budoi iki siol ja pagrindinai vadiname "piktas nykstukas" ir apie ja kalbedami linksniuojame vyrisku asmeniu - tad velgi negali sakyti kad oj, kaip neteisingai biggrin.gif Zodziu - ismokite i burimus ziureti ir "tarp eiluciu", o ne kaip i matematines teorijas... 4u.gif
Atsakyti