Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(cacule @ 2010 12 06, 22:12)
Merginos, as buvau vasara pas Aliona, jinai man bure kaip ir Ultrai, likau labai patenkinta, ka jus cia sakote apie klausimus neturi nieko bendro su Alionos klausimu, i tam gali pritarti Ultra. Aliona turi ypatinga knyga ir kad tai suprasti reikia tiesiog apsilankyti o nerasyti cia visokiu nesamoniu. Ir aplamai jeigu kas nors is jusu lankesi pas Aliona suprastu kad tai labai gabi ir ypatinga bureja.
Nemegstu tusciu speliojimu!
P.S.  Aliona neprimineja du zmones iskart kad kas nors padetu su vertimu, kaip as pamaciau jeigu zodis sudetingas ji randa paprastesni. Ir viskas darosi suprantama.

na gaila kad nesu ruse, tikrai jau lekciau pas ja, o gal bandyti nueiti ir susisneketi kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Kad ji rusė iš Rusijos .Vieną kitą žodį žino, bet turbūt negana... wub.gif
Atsakyti
Aliona is nuotraukos ziuri, nezinot?
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 12 10, 10:09)
Aliona is nuotraukos ziuri, nezinot?

O,net nepaklausiau... g.gif reiktu pasidomet blink.gif
Atsakyti
o as buvau pas bureja is reikjaviko gatves, buriausi kazkur balandzio gale... na nelabai patiko, visu pirma mazai laiko skyre, nes buvo laukianciu, antra daug ko klausinejo,ar tekejus ar mokaus ir panasiai, tai kazkaip nepatiko unsure.gif unsure.gif buvo tokiu dalyku kad lyg tiesa pasake, ai tiesa sake ko gero kad kitais metais istekesiu uz issilavinusio vyro ir greot dukreles susilauksiu bigsmile.gif na abejoju kazkaip nors dar visi metai pries akis rolleyes.gif
Atsakyti
As pries kokius metus buvau pas Olia,na metams mete ir kolkas nieko ka sake neissipilde,taigi daugiau neiciau,o pas Maryte buvau koki pusmeti atgal tai ka as zinau,daugiau klausinejo nei ka pasake,manau daugiau itaiga naudoja nei tose kortose ka mato,viena kita fakta atspeja ir tiek to burimo,kazkaip esu nusivylusi tais burimais,nebesvaistau pinigu tokioms nesamonems
Atsakyti
Galvoju, nueisiu pas Aliona ir irgi nebeeisiu pas burejus. Rytoj gal jai paskambinsiu, paklausiu del sausio. Gal kas turite jos numeri i mobilu isivede? blush2.gif blush2.gif Nenoriu ieskoti cia, nes labai jau letai sis forumas veikia.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2010 12 13, 15:34)
Galvoju, nueisiu pas Aliona ir irgi nebeeisiu pas burejus. Rytoj gal jai paskambinsiu, paklausiu del sausio. Gal kas turite jos numeri i mobilu isivede?  blush2.gif  blush2.gif  Nenoriu ieskoti cia, nes labai jau letai sis forumas veikia.

Parasiau i az ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Čia anksčiau paminėta Rada iš Šilutės plento? (namas prie vingio/šilutės plento sankryžos?
Jei ta pati, tai mano bendradarbė buvo ir baisiai gyrė. g.gif Ruošiaus pas ją nueit, bet po paskaičius atsiliepimus kažkai nelabai... schmoll.gif
Gal kas nors gali į až. įmesti Alionos ir Aleksandro nr.? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Cia keletas bureju tel nr.:
Aleksandras-861855099
Aliona-869889553
Olia-861524032
Zita(Reikjaviko g.)-(46)363164
Irena(Paryziaus K.g.,)-495460
Liudmila(vetrunge)-410393
Javdokija-865081765
Jei reikes veliau dar parasysiu kol kas uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui Tora 5 4u.gif
Nežinau kam čia pasiskambint... g.gif
Aš anksčiau esu buvus tik pas Tatjaną žvejybos uoste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rinesa: 13 gruodžio 2010 - 17:55
QUOTE(Rinesa @ 2010 12 13, 18:54)
Dėkui Tora 5  4u.gif
Nežinau kam čia pasiskambint... g.gif
Aš anksčiau esu buvus tik pas Tatjaną žvejybos uoste.

Joo,prisiminiau Tatjana mirksiukas.gif pas ja esu buvus gal pries kokius 5 metus.Kazin ar ji ten pat gyvena,ir ar bemeta kortas rolleyes.gif Pamenu,tada ji mane isgyde,ir nepaeme ne cento.Iki siol esu dekinga jai.
Atsakyti