QUOTE(Kam @ 2010 12 07, 12:36)
bandyk sakyt, kad nemoki rusiskai skaityt, manau arba ji pati paskaitys arba nebeburs
Ji ta knyga duoda skaityti,jau praktiskai po burimo.(po paskaitymo susimoki ir viso gero).
QUOTE(Lyre @ 2010 12 07, 13:20)
Kas buvot, ar verta ta knyga skaityti?
Neatsaket, ar reikia pas ja registruotis is anksto sausio men.? Nebus, kad paskambinsiu, o ji sakys, ner vietu visam sausiui. ))))
Neatsaket, ar reikia pas ja registruotis is anksto sausio men.? Nebus, kad paskambinsiu, o ji sakys, ner vietu visam sausiui. ))))
Buvau, skaiciau.Skaitymo kokie 4 psl.Duoda skaityt gale visu burimu.Mintys tada galvoje blaskesi nuo to ka isgirdau, todel buvo labai sunku susikaupti.Beto, negauni atsakyma tiesiogiai TAIP ar NE. Sugalvojau klausima kaip ir liepe, o tekstas kuri man dave skaityt buvo toks nekonkretus , aptakus.Mazdaug -galetum jei noretum, jei noretum galetum... Na, tas pats kaip dienos horoskopa perskaitytum,daug biletristikos ir daug vietos interpretacijoms.(bent man taip pasirode)Nemanau, kad ji isizeis del to, kad neskaitysit.Gale burimu manes klause, ar turiu dar klausimu.Tai jei norit, isnaudokit ta laika ne skaitymui, o issiaiskinimui to, kas buvo neaisku
Ne, nepastebejau, nes per pora namu gyvenu nuo jos
QUOTE(Lyre @ 2010 12 07, 13:37)
As ruse, tai nemanau, kad patikes.
oi cia gerai susimoviau
Tai tiesiog paskambink dabar ir uzsisakyk kada nori.
As tai del knygos tai sakyciau, kad rusiskai neskaitau, tu tada gali sakyt, kad ilgai uzsibuvai jau skubi ir tiek, arba paprasciausiai, kad neturi jokio klausimo
O kodel jus cia suskubot del tu kaledu?Ar neburia tuo metu, ar pats burimas ypatingesnis?
o kada tas "kaledinis" burimas prasideda? Jau ar dar palaukt