Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(loretage @ 2010 12 03, 16:32)
Man atrodo ji pasakoja, ką žmogus nori girdėti.  smile.gif

Ir man taip pasirode.
Atsakyti
Buvau pas Aliona. Antrakart po 5 metu pertraukos. Vel viska tiksliai nupasakojo, nors is manes informacija traukti buvo itin sunku, sake esu itin uzsiblokavusi, bet po truputi vaizdas deliojosi i toki, lyg viska nupasakojus buciau pati. Isklausiau prognozes, patarimus, zodziu - ko man reikejo, ta gavau. Tiesa, ji tik atejus klause, kuri gyvenimo sritis rupi labiausiai (asmeninis gyvenimas, artimieji, pinigai, sveikata, karjera), ja ir akcentuoja. Bure pagal gim. data, kortas pagal dabarti, netolima ateiti ir mazdaug metams i prieki. Veliau dar mazytemis kvadratinemis ir Taro kortomis. Finale - sugalvojus klausima savo galvoje - paskaitymas/atsakymas is knygos. Viso prabuvau 1,5 valandos, sumokejau 50 Lt. As viskuo patenkinta.
Atsakyti
Jei noresiu pas Aliona sausi, kaip manot, is anksto jau reikia registruotis?
Atsakyti
man tai tas: sugalvok klausima ir paskaitysi knygoj atsakima atrodo kaip kvailyste, nes atsimenu vaikystej is laikrascio buvau issikarpius kazka tokio panasaus tik ten reikejo dar skaciu sugalvot paeit tiek langeliu ir tada skaityt, tai,kad tie atsakymai pritaikyti betkokiam klausimui ar klaustum apie ora ar nora wink.gif
Atsakyti
Man irgi kvailai atrodo. As taip dariau su draugem, kai dar mokemes mokykloj. Uzdavi klausyma, pasakai koks puslapys ir eilute, ir ziuri. biggrin.gif
Atsakyti
o aliona sita kuri tik rusiskai bendrauja?ar klystu as.kazin jei nusivesciau zmogu kuris pavertijautu, seip rusu suprantu, bet neviska, tai tokia baime kad nuejos kazka nesuprasiu ir liksiu issiziojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kraisle: 06 gruodžio 2010 - 19:21
QUOTE(Kam @ 2010 12 06, 16:24)
man tai tas: sugalvok klausima ir paskaitysi knygoj atsakima atrodo kaip kvailyste, nes atsimenu vaikystej is laikrascio buvau issikarpius kazka tokio panasaus tik ten reikejo dar skaciu sugalvot paeit tiek langeliu ir tada skaityt, tai,kad tie atsakymai pritaikyti betkokiam klausimui ar klaustum apie ora ar nora wink.gif

Merginos, as buvau vasara pas Aliona, jinai man bure kaip ir Ultrai, likau labai patenkinta, ka jus cia sakote apie klausimus neturi nieko bendro su Alionos klausimu, i tam gali pritarti Ultra. Aliona turi ypatinga knyga ir kad tai suprasti reikia tiesiog apsilankyti o nerasyti cia visokiu nesamoniu. Ir aplamai jeigu kas nors is jusu lankesi pas Aliona suprastu kad tai labai gabi ir ypatinga bureja.
Nemegstu tusciu speliojimu!
P.S. Aliona neprimineja du zmones iskart kad kas nors padetu su vertimu, kaip as pamaciau jeigu zodis sudetingas ji randa paprastesni. Ir viskas darosi suprantama.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 12 06, 20:16)
o aliona sita kuri tik rusiskai bendrauja?ar klystu as.kazin jei nusivesciau zmogu kuris pavertijautu, seip rusu suprantu, bet neviska, tai tokia baime kad nuejos kazka nesuprasiu ir liksiu issiziojusi.

Kiek zinau - taip, ji kalba tik rusiskai, lietuviskai lyg supranta, bet matyt "zodynas" nera pakankamas, kad galetu burti abiem kalbomis... unsure.gif

QUOTE(cacule @ 2010 12 06, 22:12)
Merginos, as buvau vasara pas Aliona, jinai man bure kaip ir Ultrai, likau labai patenkinta, ka jus cia sakote apie klausimus neturi nieko bendro su Alionos klausimu, i tam gali pritarti Ultra. Aliona turi ypatinga knyga ir kad tai suprasti reikia tiesiog apsilankyti o nerasyti cia visokiu nesamoniu. Ir aplamai jeigu kas nors is jusu lankesi pas Aliona suprastu kad tai labai gabi ir ypatinga bureja.
Nemegstu tusciu speliojimu!
P.S.  Aliona neprimineja du zmones iskart kad kas nors padetu su vertimu, kaip as pamaciau jeigu zodis sudetingas ji randa paprastesni. Ir viskas darosi suprantama.

Taip, ten knyga ne siaip sau koks romanas, maciau jos pavadinima, rytietiska, bet be abejo, isiminti nesugebejau doh.gif Nes galvojau, dar pabandyciau susirasti grizusi ir pasigilinti i teksto esme (beje, ji irgi rusu kalba), nes ten 3-4 psl skaitymo gavosi, o jau namo skubejau, tad skaiciau pavirsutiniskai tiesiog pasiimdama esme... Cia panasiai kaip runos, kai issitrauki ja ir veliau skaitai reiksme. Tad tikrai nereiktu sumenkinti sio burimo budo - juk nei buvote pas Aliona, nei matete kaip ta knyga atrodo... Gal ir primityviai nuskambejo, bet pabandziau paasaiskinti kas buvo daroma visiems supratamais terminais. Siaip ar taip bet kokiais burimais turite teise tiketi arba netiketi.
...beje, Aliona teiravosi kada paskutini karta buvau burtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 06 gruodžio 2010 - 21:29
sveikos, siaip specialiai nieko apie Aliona ir nesakiau, nes nesu buvus ir neturiu teises smerkti. As issakiau nuomone tik apie ta klausi ir skaitai atsakyma. Todel nieks cia jos nesmerkia ir nevaro ant jos. Sakau savo nuomone kiek esu susidurus su tuo klausk-skaityk ir net neminejau, kad Alionos knyga bloga ar dar ka. Kalbejau tiesiog apie ta buda nesusiedama ji su Aliona. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 12 07, 09:09)
sveikos, siaip specialiai nieko apie Aliona ir nesakiau, nes nesu buvus ir neturiu teises smerkti. As issakiau nuomone tik apie ta klausi ir skaitai atsakyma. Todel nieks cia jos nesmerkia ir nevaro ant jos. Sakau savo nuomone kiek esu susidurus su tuo klausk-skaityk ir net neminejau, kad Alionos knyga bloga ar dar ka. Kalbejau tiesiog apie ta buda nesusiedama ji su Aliona.  4u.gif

Ir teisingai,tik nereikia atsiprasineti!Ir nekreipk demesio i cacule(na ir nikas!) doh.gif Ji apskritai svelniai tariant yra nesivaldanti ir nestabili.Ir taip aisku, kad ji sio forumo skyriuje turi iskirtini interesa.
Ta knyga,is kurios duoda gale burimo skaityti, tikrai nera stebuklinga,ir skaityti ten po kelis puslapius,ir veliau nieko nebeprisiminti,na naivoka...siaip kaip bureja ji,gal ir nieko tokia,taciau tas knygos pakisimas(te tipo pasiskaityk)burimo pabaigoje, nepriimtina.Jei kam priimtina,lai skaito rolleyes.gif
Atsakyti
Bet gi galima atsisakyti tos knygos. Ar ja tai gali izeisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 07 gruodžio 2010 - 10:17
QUOTE(Lyre @ 2010 12 07, 12:17)
Bet gi galima atsisakyti tos knygos. Ar ja tai gali izeisti?

bandyk sakyt, kad nemoki rusiskai skaityt, manau arba ji pati paskaitys arba nebeburs smile.gif
Atsakyti