Sveikos, katik isijungiau VLT na kur ryte skelbimus rodo, tai pasirode skelbimas:
Buriu kortom, ir pagal nuotrauka, nusako ateiti, dabarti, praeiti. 860331793
Kuriai cia klientu pritruko? Kazkur pamenu buvo surasyti visu nr, O gal cia kazkas naujo. Kas turit visu nr sutikrinkit
QUOTE(Kam @ 2010 12 02, 10:36)
Sveikos, katik isijungiau VLT na kur ryte skelbimus rodo, tai pasirode skelbimas:
Kuriai cia klientu pritruko? Kazkur pamenu buvo surasyti visu nr, O gal cia kazkas naujo. Kas turit visu nr sutikrinkit
Cia tos cigones,kuri prie universiteto gyvena,Manto g. Atsargiai su ja,buvau rasius apie ja.
KA tik buvau pas Aleksandra... likau nusivylusi... kortos nekrito... jis pats sako nesuprantu kodel.. nei pavarges nei ka...
nu zo...
o taip tikejausi...
nu zo...
o taip tikejausi...
Klausimelis:
Gal kas buvot pas Olia kaledinio burimo?
Gal kas buvot pas Olia kaledinio burimo?
Daba visi aprime, laukia kol pasibaigs metai ir tada puls burtis As ir prie tu kur po naujuku eis
As Oliai skambinau... sake jau dabar galima tai nusivylusi Aleksandru eisiu pas Olia...
Matyt as per daug naivus zmogus tikintis kitu zmoniu sazinigumu.
QUOTE(rasyte78 @ 2010 12 02, 18:04)
Matyt as per daug naivus zmogus tikintis kitu zmoniu sazinigumu.
As irgi planuoju si menesi nueiti pas Olia...ir metu galas,ir gimtadienis kartu...prasysiu metams,kad paziuretu.
Rasyte78,jei eisi pas Olia,grizus papasakok,kaip ji tau
Sian buvau pas olia. Net nezinau ka pasakyt, sneka graziai itikinamai, galbut pasake tai ka norejau isgirst. Nu ziuresim ar issipildys, nes buvo dalyku, kuriuos pasake, bet nemanau, kad taip gali but. Kalediniam burimui sake galima registruotis visa gruodi ir sausi, del tiksliu dienu nepaklausiau
Vasara buvau pas Olia, bet dar niekas neišsipidė. Man atrodo ji pasakoja, ką žmogus nori girdėti.