Na pasidalinsiu savo patirtimi. Gyvenime gavos taip, kad 3 kartus buvau pas Maryte. Pirma karta ejau is smalsumo, nes niekad nebuvau buvus pas bureja. Tai gana abstrakciai viska pasake. Pataike, kad turiu sviesu vaikina, kad sekasi moksluose. Labai daug pasake apie santykius su vaikinu, sake, kad myli, kad bus pykciu bet busim kartu, susirasysim ir pan. Po poros men pradejau itart, kad manasis turi kita, kazkiek irodymu turejau, tai palikau ji. Sirdi skaudejo, tai vel nubegau pas maryte. Pati pasake, kad pas ji yra kazkokia kita, bet viskas nerimta, nes tai merginai jis nerupi, tai jus susitaikysit. Taip ir buvo, po men vel suejom, tik tiek, kad mano iniciatyva. O ta mergina kiek zinau sia vasara apsivede su kitu
praejus metam suzinojau vel, kad manasis labai siltai bendrauja su savo buvusiaja ir rengiasi mane palikti. Issiskyrem. vel nubegau pas maryte. Tai ir sako, jo gyvenime ir galvoj yra sviesi mergina. Taip jo buvusioji sviesi. Tai sako tau su juo but neverta, nes niekada jis neatsisakys tu begiojimu i kaire. Tai taip ir esu nesupratus. Kai ateinu visa dabartine sitaucija iskloja puikiai, bet pirmus 2 kartus zadejo man ateiti su juo ir 2 vaikus. Tai db nezinau ka galvot
Galiu sakyt, kad ateities nepasake.