Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(ghost_boo @ 2010 11 19, 22:20)
Labas vakaras, perverčiau visą temą, bet neradau - traukia apsilankyti pas Aleksandrą, bet iškilo klausimas ar jis tik rusiškai kalba?
Maždaug kiek laiko jis skiria kiekvienam?  aciuks.gif

bent telefonu su manimi kalbejo lietuviskai... laukiu antradienio ka pasakys smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsiliepimus, ko gero reikės apsilankyti... Vis galvoju ar verta 50 Lt tam 'padėti'. biggrin.gif
Atsakyti
o as siandiena pas aleksandra einu antra karta tai labai laukiu ka papasakos, nes preita sav tik kokias 5min pabuvau pas ji.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 11 22, 12:38)
o as siandiena pas aleksandra einu antra karta tai labai laukiu ka papasakos, nes preita sav tik kokias 5min pabuvau pas ji.

Lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
na neapsidziaugiau nuejusi antra karta pas aleksandra, nes kortos blogai krito ir sunku jam buvo burti, pabuvau gal koki pusvalandi, tai sako nesazininga butu burti pilna programa, nes nelaikas dar man burtis gal veliau, po metu ar keliu.sake gal nueiti pas kita bureje. g.gif galvoju kas dar klp gerai buria.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 11 22, 20:07)
na neapsidziaugiau nuejusi antra karta pas aleksandra, nes kortos blogai krito ir sunku jam buvo burti, pabuvau gal koki pusvalandi, tai sako nesazininga butu burti pilna programa, nes nelaikas dar man burtis gal veliau, po metu ar keliu.sake gal nueiti pas kita bureje. g.gif galvoju kas dar klp gerai buria.

g.gif Bet už tai pinigų ir neėmė?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 16, 13:19)
Cia kaip suprantu nuejo pas ta ale raganiu-maga apie kuri rase visi straipsniai, kad apsisaukelis ir tt biggrin.gif Nieko sau durnumas butu zmogaus, jei isgirsti per visas zinias,kad yra toks apsimetelis ir apgaudineja klientus,vilioja pinigus,apvagia ir t.t. ir dar pas ji eiti biggrin.gif manau cia visiska nesamone, ir kazkas bando taisyti padeti biggrin.gif
aj beja del kortu nekritimo, kazkada kai buvau pas maryte ji is pirmo paziurejo i kortas sake kortos nieko nerodo ir atseit jei dabar nerodys tai negales nieko pasakyt,bet po to lyg ir viskas gerai buvo smile.gif

Atsakyti
Aleksejus burimo srityje ne naujokas, turi ilgalaikę šio darbo patirtį. Tuo ką rašo laikrašiai iki 0 nuvertinantys šio žmogaus kaip būrėjo ir kaip mago gebėjimus - tikėti neverta. Geriau patiems įsitikinti. Šio žmogaus galimybės tikrai dideles.
Atsakyti
QUOTE(kliente @ 2010 11 22, 23:15)
Aleksejus burimo srityje ne naujokas, turi ilgalaikę šio darbo patirtį. Tuo ką rašo laikrašiai iki 0 nuvertinantys šio žmogaus kaip būrėjo ir kaip mago gebėjimus - tikėti neverta. Geriau patiems įsitikinti. Šio žmogaus galimybės tikrai dideles.

Aha nueiti tiesiai pas vagi ir atiduoti jam visa savo turta biggrin.gif
Atsakyti
Klientei,

Patikek,jis joks ne magas.Gudrus,iskalbus,ir mokantis itakoti silpnesnius zmones.Ivaldes "smegenu plovimo" taktika,nes tai jo verslas.Nenustebsiu jei sis "fruktas" save ir sventuoju pasiskelbs...ko tik nepadarys del pinigu.
Kaip supratau, tu irgi jo itakon pakliuvus esi?
Atsakyti
Na pasidalinsiu savo patirtimi. Gyvenime gavos taip, kad 3 kartus buvau pas Maryte. Pirma karta ejau is smalsumo, nes niekad nebuvau buvus pas bureja. Tai gana abstrakciai viska pasake. Pataike, kad turiu sviesu vaikina, kad sekasi moksluose. Labai daug pasake apie santykius su vaikinu, sake, kad myli, kad bus pykciu bet busim kartu, susirasysim ir pan. Po poros men pradejau itart, kad manasis turi kita, kazkiek irodymu turejau, tai palikau ji. Sirdi skaudejo, tai vel nubegau pas maryte. Pati pasake, kad pas ji yra kazkokia kita, bet viskas nerimta, nes tai merginai jis nerupi, tai jus susitaikysit. Taip ir buvo, po men vel suejom, tik tiek, kad mano iniciatyva. O ta mergina kiek zinau sia vasara apsivede su kitu smile.gif praejus metam suzinojau vel, kad manasis labai siltai bendrauja su savo buvusiaja ir rengiasi mane palikti. Issiskyrem. vel nubegau pas maryte. Tai ir sako, jo gyvenime ir galvoj yra sviesi mergina. Taip jo buvusioji sviesi. Tai sako tau su juo but neverta, nes niekada jis neatsisakys tu begiojimu i kaire. Tai taip ir esu nesupratus. Kai ateinu visa dabartine sitaucija iskloja puikiai, bet pirmus 2 kartus zadejo man ateiti su juo ir 2 vaikus. Tai db nezinau ka galvot smile.gif Galiu sakyt, kad ateities nepasake.
Atsakyti
Foxxy, man kazkas panasaus pas ja. Irgi 3 kartus buvau. Viena karta pasake viena, antra ir trecia jau kita. Gal likimas keiciasi... Sausi vel pas ja noriu. Kazkodel traukia tik pas ja.
Atsakyti