Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(dzessika @ 2010 11 15, 23:17)
O as, nesulaukiusi jusu nuomoniu, vis del to susitikau su Aleksejum (tas kuris raganius) ir noriu pasakyti nenusivyliau!! Nesistengiu jam daryti reklamos...
bet  tikrai tai zmogus, zinantis ka daro, labai apsiskaites. Dirba su nuotraukom, buria is kortu, uzsiima raganavimu ir to neslepia. Dar pas ji nesiburiau, bet tai ka jis pasako pasiziurejes i nuotrauka-mane sudomino. Ketinu dar su juo susitikt, tada galesiu parasyti dar daugiau. Kam idomu, tel.nr 860812729

Jei neklystu tave domino kaip vyra uzburt, kad nepabegtu, tai matyt dave patarimu, kad tiko?? Parasyk ar pavyko su magija vyra uzburt.
Atsakyti
Iseina, kad pavyko. biggrin.gif Nors manau, kad cia reklama.
Atsakyti
Cia kaip suprantu nuejo pas ta ale raganiu-maga apie kuri rase visi straipsniai, kad apsisaukelis ir tt biggrin.gif Nieko sau durnumas butu zmogaus, jei isgirsti per visas zinias,kad yra toks apsimetelis ir apgaudineja klientus,vilioja pinigus,apvagia ir t.t. ir dar pas ji eiti biggrin.gif manau cia visiska nesamone, ir kazkas bando taisyti padeti biggrin.gif
aj beja del kortu nekritimo, kazkada kai buvau pas maryte ji is pirmo paziurejo i kortas sake kortos nieko nerodo ir atseit jei dabar nerodys tai negales nieko pasakyt,bet po to lyg ir viskas gerai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 16 lapkričio 2010 - 13:20
Aš jau porą mėnesių stebiu šią temą, vis nenusprendžiu pas ką išsiburti, vieni vienaip atsiliepia kiti kitaip, neįmanoma atsirinkti kas iš tiesų gerai išburia, ir pinigų mėtyt nesinori, nes dauguma būrėjų ima po 50lt. tai tikrai nemaži pinigai, uh...na gal pas Nataliją visgi reikės apsilankyti, nes tik 20lt. ima, gal neprašausiu, gal netyčia teisingai išburs g.gif Aš jau kelis kart pas ją užsiregistruoju ir vis nenueinu, nes pasiskaitau nekokius komentarus, kad visoms beveik tą patį šneka ir praeina noras, tai dabar jei vėl nuspręsiu pas ją eit čia neisiu, kad vėl noras nedingtų hihihi.gif Dar Marytė visai tiktų, nes taip pat ima tiek pat, bet kaži ką geriau pasirinkti g.gif

Ir jau kaip nemėgstu ir bijau kai būrėjos apie visokias mirtis šneka, kiek žinau gera būrėja nedrėbia tiesiai šviesiai visko unsure.gif Aš bijau, nes ne vienai draugei anksčiau yra pribūrę, kad žus vyras ir mirs tėvai, kad tą ar aną palaidosi o visai neišsipildo, bet gyvena amžinoj baimėj iki išburto termino, tai ir baisu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 16 lapkričio 2010 - 18:12
QUOTE(Amelie* @ 2010 11 16, 19:06)
Aš jau porą mėnesių stebiu šią temą, vis nenusprendžiu pas ką išsiburti, vieni vienaip atsiliepia kiti kitaip, neįmanoma atsirinkti kas iš tiesų gerai išburia, ir pinigų mėtyt nesinori, nes dauguma būrėjų ima po 50lt. tai tikrai nemaži pinigai, uh...na gal pas Nataliją visgi reikės apsilankyti, nes tik 20lt. ima, gal neprašausiu, gal netyčia teisingai išburs g.gif  Aš jau kelis kart pas ją užsiregistruoju ir vis nenueinu, nes pasiskaitau nekokius komentarus, kad visoms beveik tą patį šneka ir praeina noras, tai dabar jei vėl nuspręsiu pas ją eit čia neisiu, kad vėl noras nedingtų hihihi.gif Dar Marytė visai tiktų, nes taip pat ima tiek pat, bet kaži ką geriau pasirinkti g.gif

Ir jau kaip nemėgstu ir bijau kai būrėjos apie visokias mirtis šneka, kiek žinau gera būrėja nedrėbia tiesiai šviesiai visko  unsure.gif Aš bijau, nes ne vienai draugei anksčiau yra pribūrę, kad žus vyras ir mirs tėvai, kad tą ar aną palaidosi o visai neišsipildo, bet gyvena amžinoj baimėj iki išburto termino, tai ir baisu...

jus tiek nepergyvenkit ir nesureiksminkit visko, Nereikia priimti tu visu burimu taip rimtai,nes likima mes keiciam patys kiekviena diena smile.gif as taip pat skaiciau skaiciau ir kazkaip sirdies klausiau tiesiog nebesukau galvos ir nuejau pas Natalija smile.gif pas Maryte esu jau seniau buvusi keli metai atgal,ar virs metu,neatsimenu, bet pas ja daugiau neiciau. O apie Natalija irgi skaiciau visokiu komentaru,is pradziu pamaciau teigiamus ir pagalvojau na va pas ja reik nueiti, po to radau bloga atsiliepima,tada persigalvojau ir galiausiai vel skaitynejau ir kazkaip pagalvojau o kodel gi nepameginus, dauguma geru atsiliepimu, dar nebrangu,nieko neprarasiu ir jei jau ten grybaut prades tikrai pajusiu ir isgirsiu, ir likau nustebinta geraja prasme, nesigailiu kad pas ja ejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzessika @ 2010 11 15, 22:17)
O as, nesulaukiusi jusu nuomoniu, vis del to susitikau su Aleksejum (tas kuris raganius) ir noriu pasakyti nenusivyliau!! Nesistengiu jam daryti reklamos...
bet  tikrai tai zmogus, zinantis ka daro, labai apsiskaites. Dirba su nuotraukom, buria is kortu, uzsiima raganavimu ir to neslepia. Dar pas ji nesiburiau, bet tai ka jis pasako pasiziurejes i nuotrauka-mane sudomino. Ketinu dar su juo susitikt, tada galesiu parasyti dar daugiau. Kam idomu, tel.nr 860812729

Perskaiciau visokiu nuomoniu, noreciau tiktai pasakyti, jeigu zmogus nenori buti su tavim tai reiskia jam kazkas ne gerai ir istikrui tu ne jo zmogus. O tai ka tu bandai cia daryti vyksta pries jo valia, tu darai blogi jam ir tau, nes paskui kai pasirodys tavo zmogus kuris nores buti su tavim ir niekur nebegti, jam nebus vietos tavo gyvenime, o laiminga su kitu niekada nebusi.
Paleisk, nes jeigu kazkas tau priklauso butinai bus su tavim.
Atsakyti
burėjoms draudžiama kalbėti apie kliento mirtį.
Atsakyti
gal galit kuri parasyti koks Aleksandro kabinetas? atsimenu kad minijos 2 o toliau uzmirsau blush2.gif
Atsakyti
o aš gundausi pas natalija.... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2010 11 18, 14:05)
gal galit kuri parasyti koks Aleksandro kabinetas? atsimenu kad minijos 2 o toliau uzmirsau  blush2.gif

Aleksandro adresa minijos 2, 3 korpusas 406 kabinetas
Atsakyti
Labas vakaras, perverčiau visą temą, bet neradau - traukia apsilankyti pas Aleksandrą, bet iškilo klausimas ar jis tik rusiškai kalba?
Maždaug kiek laiko jis skiria kiekvienam? aciuks.gif
Atsakyti
As buvau apie 50 min., bet galejo buti trumpiau, nes Aleksandras ilgai galvoja, ka ta ar ana korta galetu reiksti. g.gif biggrin.gif
Atsakyti