Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

QUOTE(dzessika @ 2010 11 12, 14:24)
O kas pasake, kad cia butent apie ALEKSEJU eina kalba?!?!? Juk vardo neminejo!! Kazkaip nesinori tiketi, nes kaip tik pas ji ir norejau nueiti!!!

Gal dar kokiu nuomoniu atsirastu apie ji, butent apie jo sugebejimus?
aciu

Kaip tai neminejo??? biggrin.gif visa spauda mirga jo nuotraukom vardu ir dar pavarde komentaruose,visi puikiai ta zino apie koki Alekseju kalba cia eina. na ir ka,ir as norejau ejti, bet kazkodel ranka nepakilo jam skambinti,pasirodo gera nuojauta turiu smile.gif
Atsakyti
O niekas nebuvo pas Sigitą Benetienę?kokie atsiliepimai?mano geri.bet matau neikam neįdomūs... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 14, 20:55)
O niekas nebuvo pas  Sigitą Benetienę?kokie atsiliepimai?mano geri.bet matau neikam neįdomūs...    ax.gif

viskas visiems idomu, kur ja rast, kaip buria, kokia kaina. Jos kontaktai
Atsakyti
man ji labai patiko.viską pasakė 100%.maloni.man būrė taro kortomis.mokėjau 50lt.būrė 1valandą. ji sudarinėja horoskopus ir buria taro.taro-50lt,horoskopas metams-300lt. gyvena klaipėdoje,tel:861263537 .adresiuką manau pati pasakys.
Atsakyti
O tai pas Vilma niekas nebuvot? g.gif Kaip ji? Ar verta eit? Ar pildosi jos burimai?
Atsakyti
QUOTE(sniegute333 @ 2010 11 14, 19:55)
O niekas nebuvo pas  Sigitą Benetienę?kokie atsiliepimai?mano geri.bet matau neikam neįdomūs...    ax.gif

Daug kas yra buve pas ja,ir atsiliepimu yra rase ankstesniuose psl.,tik,kad tie atsiliepimai nekokie.Pravarineja zmones, konvejeriu.Be to ir kompetencijos truksta,ir elementaraus padorumo,nes nors mato,kad kortos nekrenta,vis tiek susimoketi reikalauja.(bent pries metus taip buvo)
Zodziu,buvo laikas,kai pas ja ejo zmones,nes ir reklamos buvo apie ja ir t.t.Taciau taip jau buna su kai kuriom burejom,kai aplanko populiarumas,tai ir galvele apsisuka,prasideda profesines klaidos,arogancija...ir tada...fortuna apleidzia.

Papildyta:
QUOTE(JurgitaPk @ 2010 11 14, 23:24)
O tai pas Vilma niekas nebuvot?  g.gif  Kaip ji? Ar verta eit? Ar pildosi jos burimai?

Siaip temoje ne karta buvo rasyta apie tai,kodel vieniems pildosi,o kitiems ne.Nes nebuna vienareiksmisko atsakymo,pildosi arba ne.vienam gal atrodys ,kad verta eiti ir viskas pildosi,o kitam atvirksciai.Jei tave traukia pas ja nueiti,tai ir nueik,isbandyk, ir zinosi,ir pasipasakosi(jei noresi).
Atsakyti
O kaip ta kortu nekritima galima paaiskint?? Cia burejos kalte, ar tas kas buriasi blokuojasi pats to nezinodamas?? Kokios to priezastys??
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2010 11 09, 20:38)
Labas, ar kas nors buvot pas Vilma is Zardes gatves? ir ar pildosi kas nors ka ji isbure?

as esu buvusi pas ja.p.Vilma man pasirode nebloga psichologe.siaip kai ka nusake teisingai.bet ar eiciau darkart,nezinau.bure kortom ir is fotkiu.
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2010 11 15, 14:15)
O kaip ta kortu nekritima galima paaiskint?? Cia burejos kalte, ar tas kas buriasi blokuojasi pats to nezinodamas?? Kokios to priezastys??

Ir man idomu butu zinoti priezastis, kodel buna,kad nekrenta kortos, o bureja vis tiek stengiasi is s... vaska isspaust,taip sakant,ko nepadarys del pinigu.Priezastis galima tik spelioti,ar numatyti.Gera bureja,jei pradzioje burimo nekrenta kortos,tai ir pasako:"neina suprasti ka sako kortos, padrikai issibarsciusios be informacijos,be rysio",arba dar buna kad pirma korta krenta,kuri turi reiksme,jog nerodys info, arba,kad ta diena geriau nesiburti.Ir dar kitas variantas,kai pradzioje burimo, akivaizdziai suvoki,kad krenta visiskai ne tavo gyvenimo informacija,tarsi apie svetima zmogu kalbetu.Sis atvejis man buvo,kai buvau pas Aleksandra,tai jis uz karto pasake, krenta ne jusu gyvenimo informacija.Tai ir nebeziurejo kortu, ir pinigu neeme.Teko kita karta ateiti pas ji.Siaip uzdavei sudetinga klausima, nes cia ne burejos bendrauja. smile.gif
Atsakyti
Sveikos. ar buvot kas pas Aleksandra si menesi?? bandau prisikambinti - vis nekelia rago. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte78 @ 2010 11 15, 14:54)
Sveikos. ar buvot kas pas Aleksandra si menesi?? bandau prisikambinti - vis nekelia rago.  ax.gif

as buvau siandiena pas ji, bandykit sms rasyti jis atraso, beje pabuvau pas ji tik koki 5 min, nes pasake kad toliau neburs kol nenueisiu misiu uzpirkti uz viena gyva zmogu, kuris yra sialia manes, nes sako tada daug kas pasikeis ir man gyvenimas geresnis bus.seip per tas 5 min. pasake viska tiesa, tik susimaisiau, sake kad sviesus salia manes yra bet kad tamsokas yra, sako iki 22 metu su tuo zmogus kuriuo buvai reiktu pamirsti, bet su tuo paciu esu ir toliau, ir poto jau sako kad jis labai geras ir kad vedybu reiktu eiti man.tai pasimeciau...
Atsakyti
O as, nesulaukiusi jusu nuomoniu, vis del to susitikau su Aleksejum (tas kuris raganius) ir noriu pasakyti nenusivyliau!! Nesistengiu jam daryti reklamos...
bet tikrai tai zmogus, zinantis ka daro, labai apsiskaites. Dirba su nuotraukom, buria is kortu, uzsiima raganavimu ir to neslepia. Dar pas ji nesiburiau, bet tai ka jis pasako pasiziurejes i nuotrauka-mane sudomino. Ketinu dar su juo susitikt, tada galesiu parasyti dar daugiau. Kam idomu, tel.nr 860812729
Atsakyti