Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Klaipėdoje

Lyre, pas Aleksėjų buvau šiandien, tai prieš mane kokie trys klientai buvo. Tad prognozės, kad aš vienintelė klientė - klaidingos. Eilinį kart likau patenkinta, situaciją atskleidė taip tiksliai ir detaliai- tiesiai į dešimtuką. thumbup.gif
Atsakyti
Na taip, patirties gal ir per daug smile.gif tiesiog tokia buvo mano neadekvati reakcija i gyvenimo ivykius, o beje tai savotiskai uzkabina, nueini pas viena: papasakoja, eini pas kita, ta kitaip, eini pas trecia, jau atrandi panasumu i anu dvieju pasakojimus, tai va ir ilgeja sarasas:D Beje veikti ka as turejau ir be lakstymo pas burejas, nes dirbau dviejuose darbuose ir neakivaizdziai studijavau, nes mano poziuriu visas ligas gydo darbas smile.gif svoris vos besieke 47 kilogramus, visas tas laikotarpis man panasus i liga, kuri meile vadinama, o tai jau nepakaltinama biggrin.gif

P.S. Ne pas Maryte nebuvau, kada nors noreciau pas Zoja Vilniuje, bet ten sudetinga prisiskambinti, pora draugiu yra buve, sako, verta demesio, nors atsiliepimu irgi yra ivairiu, bet tai jau kita tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mogili: 08 lapkričio 2010 - 21:18

Bukit atsargios.Cia istrauka,apie Alekseju is spaudos:Visą gaujos veiklą dar šiais metais bandys teisiškai įvertinti Klaipėdos apygardos teismas.

Po dainų – būrimo seansai (papildyta)

Bylą tyrę pareigūnai sužinojo ir daugiau ateities pranašautojo planų pelnytis. Su skandalais pagarsėjusiu klaipėdiečiu dainų atlikėju jis buvo sugalvojęs bendrą verslą. Ketinta po koncertų organizuoti būrėjo seansus.

Kodėl šis planas liko nerealizuotas, galima tik spėlioti.

Beje, išguitas iš nuomotų patalpų danės gatvėje Aleksejus veikos neapleido ir dabar klientus priima jų pačių namuose arba bute Naujakiemio gatvėje, kur pats gyvena. Jis vis dar skelbiasi turintis juodosios magijos galių bei galintis įtakoti kitų žmonių gyvenimus.

Pareigūnai išsiaiškino, kad jokių bioenergetikos ar ateities pranašavimo kursų šis jaunas vyras nėra baigęs
Atsakyti
Labas, ar kas nors buvot pas Vilma is Zardes gatves? ir ar pildosi kas nors ka ji isbure?
Atsakyti
QUOTE(sima123 @ 2010 11 09, 21:38)
Labas, ar kas nors buvot pas Vilma is Zardes gatves? ir ar pildosi kas nors ka ji isbure?

Ir as laukiu kol kas apie ja pasisakys....Ar pildosi? g.gif
Atsakyti
Sveikos,vakar gryzau is vienos būrėjos ir norėčiau pasidalinti su jumis ispudzius.
Labai daug gero girdejom apie bureja Varniuose,ten eiles labai ilgos,prisiskambinti sunku,reikia paskutine menesio diena nuo 6 val.ryto skambinti ir registruotis kitam menesiui,taip bandziau nuo geguzes menesio pas ja patekti.Pagaliau patekom,vaziavom 3,bet ZIAURIAI visos nusivylem.Nieko konkretaus,ziuri i tave ir desto ligas,bet labai neaiskiai,poto buria is paprastu kortu,ziuri ilgai i kortas pasako viena sakini ir toliau,zodziu niekas neaisku,ejau del dvieju klausimu ir grizau nieko nepesus.Vaziuodamos namo pasikalbejom kam ka sake,vos nevisom ta pati,zodziu nei vienai niekas neatitiko.Mes turim po vaika bet nei vienai nieko nesake,kad mes juos turim.Buria labai trumpai po 15min,duoti gali kiek nori(mes davem po 30lt,bet tikrai neverta buvo tu pinigu,aisku nepatogu atsistoti ir iseiti)Tikrai panos nevazioukit ten,baisu.Ji ten konvejeriu varo ir matyt nieko nemato.
Varysim kita savaite pas Rada,o ten tai daug mato.
Sekmes merginos pas burtu karalienes. biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Buvau pas Rada pries kokius 4-5metus. Tuo metu jos burimu buvau patenkinta.Pirma ji pagal gimimo data nupasakojo apie mane bendrais bruozais. Be abejo daug pataike.Tada bure is kortu.Dabar kai bandau prisiminti ir palyginti kas issipilde, tai pataike tik tiek, kad gime vaikas.Bet kai tau arteja 30 tai anokia cia ir staigmena... Visa kita tuomet skambejo keistai.Pvz., kad keliausiu i Indija, o po sios keliones busiu ta salimi taip suzaveta, kad grizusi is to darysiu bizni... Kazkuri cia rase, kad ji daug ka prikuria "del linksmumo".Nezinau kaip tai vertint,bet man neissipilde niekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 11 lapkričio 2010 - 09:48
QUOTE(kresnute @ 2010 11 11, 10:24)
Buria labai trumpai po 15min,duoti gali kiek nori(mes davem po 30lt,bet tikrai neverta buvo tu pinigu,aisku nepatogu atsistoti ir iseiti)

Mergos, nu doh.gif 30 lt atiduoti uz nieka. Nesuprantu tokiu zmoniu. unsure.gif Po 5 lt reikejo duoti, ir ate. As pasakyciau: "Atsiprasau, bet nieko nepataiket, todel tiek". Ir viskas. Gaila jusu pinigu.
Papildyta:
Apie Rada du kartus rasiau, kad drauges mama ja pazista, sako, kad sarlatane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 11 lapkričio 2010 - 13:27
QUOTE(Lyre @ 2010 11 11, 13:27)
Mergos, nu  doh.gif 30 lt atiduoti uz nieka. Nesuprantu tokiu zmoniu.  unsure.gif Po 5 lt reikejo duoti, ir ate. As pasakyciau: "Atsiprasau, bet nieko nepataiket, todel tiek". Ir viskas. Gaila jusu pinigu.
Papildyta:
Apie Rada du kartus rasiau, kad drauges mama ja pazista, sako, kad sarlatane.

O mano kursuose kur aš mokiausi, viena mergina gryžusi iš Rados, verkė kruvinom ašarom, nes labai daug jai pasakė tiesios apie jos gyvenimą ir apie vyro neištikimybę, nors ji pati spėjo, kad kažkas su jos vyru darosi, bet jos spėjimai pasitvirtino kai Rada tiesiai šviesiai jai pasakė, kad jis ją paliks ir išsiskirs unsure.gif
Na nežinau, kažkaip vieniems tie patys būrėjai yra geri, tiesą pasako o kitiems tas pats būrėjas pievas šneka, užtat neina išsirinkti, kas tikrai pats pačiausias smile.gif
Atsakyti
Rada yra drauges mamos pazistama. Ji jos mamai pasakojo, kad jai juokinga zmonems nesamones sakyti ir ziureti i ju reakcija. Kaip cia, pvz, rase, apie Indija. Jos mama su ja nuo to laiko nebendrauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 12 lapkričio 2010 - 12:41
QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 03, 17:10)
Ar girdejot siandien per Lalunos zinias pranese,kad Aleksej burejas-magas, prisidengdamas burimo paslaugomis, vykde nusikalstama veika.Labai dideles pinigu sumas apgaules budu pasisavindavo.Taip pat santazavo savo klijentes.Ir dar pranese,kad jis uzsiimdavo nepilnameciu pardavimu i prostitucija.
Stai tau ir magas...ir kaip,(jei jis magas)pats sau nenumate  veiklos kracho.

O kas pasake, kad cia butent apie ALEKSEJU eina kalba?!?!? Juk vardo neminejo!! Kazkaip nesinori tiketi, nes kaip tik pas ji ir norejau nueiti!!!

Gal dar kokiu nuomoniu atsirastu apie ji, butent apie jo sugebejimus?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 11 06, 10:15)
Sveika, pravalyk az,nes zinutes nebesisiuncia tau.Siaip galiu ir cia parasyti,pabandyk pasikalbeti su Aliona.Ji atrodo moteris protinga, gal ka patars tau.

Sveika ,TORA!!
AZ pravaliau,aciu! Su aliona bendravau, bet ji uzkalbejimais neuzsiima
Atsakyti